haha Rexhi. Shyqyr qe nuk jam prind i vetem me kete problem. :P Kemi shpresa se ka qe jane te shkathta shume te vogla dhe shtrohen behen me te turpshme kur rriten.![]()
haha Rexhi. Shyqyr qe nuk jam prind i vetem me kete problem. :P Kemi shpresa se ka qe jane te shkathta shume te vogla dhe shtrohen behen me te turpshme kur rriten.![]()
Feelings change - memories don't.
nuk thoni shyqyr qe pelqejne cunat,
se si ka ardh koha, po pelqejne femrat njona tjetren me shume,...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ej oj gra, a jini ndonje cike autoritare me femijet, dmth a ju degjojne dhe ke degjojne me shume mami apo babin
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
mua sme degjojn aspak marya, te shkoj tek doktori me te dyja eshte TORTURRR...jam duke i then gjithe kohes "mos vrapo aty, mos kap ate, mos bej zhurem, mos bertit" etje etje...burri ti thot "pushoni"...me vrap e mbyllin gojen, ja kan friken mua aspak :/
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Edhe na e kane, edhe s'na e kane friken. Varet nga situata.
Feelings change - memories don't.
Ne fakt keto gocat sa jane te Volga jane mistrece. Njera ma kish bere konfjuz cunin ne klase. I kish thene Santa nuk eshte real, eshte daddy jot qe vishet si Santa. Erdhi I revoltuar cuni. What me tha is that true?!! - jooo I them mos e beso ate mistrecen.e pyes ne fund - po ti ca I the asaj kur te tha Ashtu ? I believe in Jesus ( God) I believe in Santa too .
sa kam qesh. Mire I paske thene I them , ( cuni im eshte a dreamer, ka fantasy, imagination keto mistrece e vogla nuk rrine rehat ) . lol. P.s. Marya kam lexu ketu goca te sjell ca verdalle ty, discipline te duhet. Bejme au iu kur duhet, pastaj ka discipline kur duhet. Mua cuni me degjon! Ja ngrita zerin e di ai mire ska me numra.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 10-10-2013 mė 08:51
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jo ic fare sme degjon ..madje po ta kundershtoj m fut turinjve lol
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Po cdeshe qe martove lok,...lol
Te kishe marre noj nga muzeqeja,
Do te thoshte quni,
Ere mamin, cere thu meeeeeee.
Ti suss,
Ai susssss,....lol
Ta Bo mire locku I vogel
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt