Close
Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 248

Tema: Pas vdekjes?

Pėr: Pas vdekjes?

Hof :
    Jeta jone eshte produkt i evolucionit! Allahu eshte produkt i mendjes se semure te disa njerezve barbar te lashtesise, jo ndryshe nga shume shpifje te tjera te ngjashme! Neve u beme per ambjentin, e jo ambjenti per neve! Neve evolved qe ti pershtatemi ambjentit e jo e kunderta! Bota nuk eshte ndertuar per ne!
    Pjesė e botės ėshtė edhe organet trupore tonat qė nė fakt na janė dhuruar qė me to tė shėrbehemi,pra sipas teje po i bje se kėto organe nuk janė bėrė pėr neve por neve pėr ato??????Pra neve jemi bėr pėr mendjen,kokėn,syrin,duart...etj.Pra kjo i bjen qė nė vend qė ata neve tė na shėrbejnė,na ju shėrbejmė atyre.
    Pra kjo na qenka qėllimi final i ardhjes sė njeriut nė kėtė botė?Kush ju tha juve kėto teori,nė cilėn libėr u shpifėn kėto teori?
    Hof :
    Une nuk jam biologjist, dhe besoj se as ti nuk je. Prandaj debati midis nesh per nje teme te nderlikuar per te cilen ne dime shume pak do ishte qesharak. Une e di limitin! Nuk mundet te debatoj per nje gje ne te cilen kam shume pak dituri.
    E si ti kur nuk je ekspert nė kėt fushė tė teorisė darviniste ,po hyn dhe kacafytesh me njerėzit pėr teori pseudoshkencore qė as vetė nuk e di dhe nuk je i sigurtė?
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

WTF!? Seriously!

Organet jane pjese e botes e jo tona? Nga i nxjerr keto? Une po flisja per ambjentin tokesor dhe njerun bashk me organet, kembet, duart, b*then, syte ... Si i nxjerr keto? Allah Allah!

Njeriu nuk erdhi nga nje gje inteligjente dhe ngaqe inteligjenca eshte e nevojshme per qellimin, ardhja e njeriut ne bote nuk ka qellim! Neve vete si qenje inteligjente mundet te kemi qellime.

Une nuk jame ekspert ne shume gjera. Edhe fushet ku kame nje fare ekspertise ka njerezqe jane shume me te ditur se une. Sic e thashe mepare une besoj ekspertet ne cdo fushe. Kjo eshte gjeja qe duhet ta bejne te tere. Une nuk jame ekspert i ushqimit/nutrition por kur me thone ekspertet qe kolesteroli dhe trans fats jane te demshme per shendetin une i besoj dhe "kacafytem" me njerzit per kete gje! Une nuk jame ekspert per fitness por kur me thone se vrapi eshte i shendetshem une i besoj dhe kacafytem! Une nuk jame ekspert ilacesh por kur me thote eksperti qe nje ilac duhet mar per nje semundje une e besoj dhe kacafytem per kete gje!

Ti e theret pseudoshkence, duke dale kundra eksperteve, edhe se them qe vet di shume pak (apo jo?) Te bazohesh ne ekspertet eshte gjeja e duhur, qe duhet ta bejne te gjithe. Te nxjerresh konluzionet e tua kundra eksperteve eshte qesharake. Tek libraria e shkolles time jane rreth 10,000,000 libra. E merr dot me mend se sa dege ekspertise ka bota? Mundet qe nje nejri te dije edhe 1/1000 e atyre? Keshtu qe bazimi ne ekspertet eshte i domosdoshem per te tere ne shumicen e rasteve!

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Hof :
    Pjesė e botės ėshtė edhe organet trupore tonat qė nė fakt na janė dhuruar qė me to tė shėrbehemi,pra sipas teje po i bje se kėto organe nuk janė bėrė pėr neve por neve pėr ato??????Pra neve jemi bėr pėr mendjen,kokėn,syrin,duart...etj.Pra kjo i bjen qė nė vend qė ata neve tė na shėrbejnė,na ju shėrbejmė atyre.
    Pra kjo na qenka qėllimi final i ardhjes sė njeriut nė kėtė botė?Kush ju tha juve kėto teori,nė cilėn libėr u shpifėn kėto teori?
    Hof :
    E si ti kur nuk je ekspert nė kėt fushė tė teorisė darviniste ,po hyn dhe kacafytesh me njerėzit pėr teori pseudoshkencore qė as vetė nuk e di dhe nuk je i sigurtė?
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

A me gjase ka te krijohet nje jete e thjeshte nga rastesia, a por dicka e persosur? Te krijohen gjera apstrakte, gjera qe njeriu nuk i kupton, gjera qe nuk i duhen as Zotit as njeriut, galkse te tera qe as numri nuk u dihet...
    Po Allahun kush e ka krijuar?A ke fakte te mohosh qe Allahun tuaj e ka krijuar Zoti im?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 06-10-2013 mė 07:00
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    WTF!? Seriously!

Organet jane pjese e botes e jo tona? Nga i nxjerr keto? Une po flisja per ambjentin tokesor dhe njerun bashk me organet, kembet, duart, b*then, syte ... Si i nxjerr keto? Allah Allah!

Njeriu nuk erdhi nga nje gje inteligjente dhe ngaqe inteligjenca eshte e nevojshme per qellimin, ardhja e njeriut ne bote nuk ka qellim! Neve vete si qenje inteligjente mundet te kemi qellime.

Une nuk jame ekspert ne shume gjera. Edhe fushet ku kame nje fare ekspertise ka njerezqe jane shume me te ditur se une. Sic e thashe mepare une besoj ekspertet ne cdo fushe. Kjo eshte gjeja qe duhet ta bejne te tere. Une nuk jame ekspert i ushqimit/nutrition por kur me thone ekspertet qe kolesteroli dhe trans fats jane te demshme per shendetin une i besoj dhe "kacafytem" me njerzit per kete gje! Une nuk jame ekspert per fitness por kur me thone se vrapi eshte i shendetshem une i besoj dhe kacafytem! Une nuk jame ekspert ilacesh por kur me thote eksperti qe nje ilac duhet mar per nje semundje une e besoj dhe kacafytem per kete gje!

Ti e theret pseudoshkence, duke dale kundra eksperteve, edhe se them qe vet di shume pak (apo jo?) Te bazohesh ne ekspertet eshte gjeja e duhur, qe duhet ta bejne te gjithe. Te nxjerresh konluzionet e tua kundra eksperteve eshte qesharake. Tek libraria e shkolles time jane rreth 10,000,000 libra. E merr dot me mend se sa dege ekspertise ka bota? Mundet qe nje nejri te dije edhe 1/1000 e atyre? Keshtu qe bazimi ne ekspertet eshte i domosdoshem per te tere ne shumicen e rasteve!
    aty tek ai shkrimi i wikipedias qe ke sjellur (e qe une megjithate e lexova) ka shume "eksperte" me shume eksperimente te deshtuara me ca copa mishi, mushkonja, miza etj...pastaj ca te tjere me disa hipoteza qe kundershtojne njera tjetren, dhe nuk dita cilit t'i besoj. Ne fund kurrfare konkluzioni nuk kishte, normalisht vetem hipoteza...me tregon ti mua cilit ekspert t'i besoj per krijimin, mbirjen, pjelljen e qenies se pare te gjalle?!
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

Ti do presesh sa ekspertet te sjellin pergjigje jo kontroversiale per detajet (po qe se ndodh gjate jetes tende.) Po qe se nuk ndodh do vdesim pa ditur me konfidence se c'ndodhi. Je dakord apo je i ndonje opinioni tjeter?

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    aty tek ai shkrimi i wikipedias qe ke sjellur (e qe une megjithate e lexova) ka shume "eksperte" me shume eksperimente te deshtuara me ca copa mishi, mushkonja, miza etj...pastaj ca te tjere me disa hipoteza qe kundershtojne njera tjetren, dhe nuk dita cilit t'i besoj. Ne fund kurrfare konkluzioni nuk kishte, normalisht vetem hipoteza...me tregon ti mua cilit ekspert t'i besoj per krijimin, mbirjen, pjelljen e qenies se pare te gjalle?!
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Ti do presesh sa ekspertet te sjellin pergjigje jo kontroversiale per detajet (po qe se ndodh gjate jetes tende.) Po qe se nuk ndodh do vdesim pa ditur me konfidence se c'ndodhi. Je dakord apo je i ndonje opinioni tjeter?
    do shikoja rezultatin. Dhe per nje ēeshtje serioze do konsultoja me shume se nje ekspert, dhe ate te deshmuar. Nese mjeku do me thote se "supozoj se ti ke kancer" dhe ne analizat e bera nuk deshmohet kjo, une do shkoja tek nje mjek tjeter. Dhe do nderroja ekspert derisa te vertetohet nese kam kancer apo jo.
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kesaj "formule" ska tru njeriu ne bote qe mund ti bie ne fije , ke vullnet te lire por cdo gje ndodhe me vullnetin e Allahut ...je ne burg por je i lire ..
    Allahu e di se ēfarė do veproni ju nesėr, por ju nuk e dini prandaj duhet tė pėrpjekeni pėr mirė e jo pėr keq.

Kush tė detyroj ty tė shkruash kėtu, ti me vullnetin tėnd po shkruan, por Allahu e ka shkruar nė 'Lehvi Mahfudh' se ju do tė shkruani kėtu, ngase dija e Allahut pėrfshinė ēdo gjė.

Ju keni vullnet tė lirė, prandaj edhe ėshtė dita e gjykimit, kurse ajo qė veproni ju ėshtė e shkruar tė ndodhė, por meq ju nuk e dini kjo iu bėnė thirrje tė pėrpjekeni pėr mirė.

[Shumė e thjeshtė]

Paqe!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Allahu e di se ēfarė do veproni ju nesėr, por ju nuk e dini prandaj duhet tė pėrpjekeni pėr mirė e jo pėr keq.
    Allahu paska ditur qe une do te jem ky qe jam? The qe je student. A ka mundesi te di se cfare studion?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2005
    Postime
    15

ca na fut keshtu pyetjesh me xhenete, me kurana, lakuric apo i veshur? Behu shqiptar njehere, pastaj bej pyetje si duhet!

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Allahu paska ditur qe une do te jem ky qe jam? The qe je student. A ka mundesi te di se cfare studion?
    Po natyrisht se po. Allahu e ka shkruar dhe ēka do tė bėsh nesėr, ndonėse ju nuk e dini kėtė andaj pėrpjekuni pėr mirė! Unė jam student dhe studioj matematikėn momentalisht.

Paqe!

Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •