Hof :Pjesė e botės ėshtė edhe organet trupore tonat qė nė fakt na janė dhuruar qė me to tė shėrbehemi,pra sipas teje po i bje se kėto organe nuk janė bėrė pėr neve por neve pėr ato??????Pra neve jemi bėr pėr mendjen,kokėn,syrin,duart...etj.Pra kjo i bjen qė nė vend qė ata neve tė na shėrbejnė,na ju shėrbejmė atyre.Jeta jone eshte produkt i evolucionit! Allahu eshte produkt i mendjes se semure te disa njerezve barbar te lashtesise, jo ndryshe nga shume shpifje te tjera te ngjashme! Neve u beme per ambjentin, e jo ambjenti per neve! Neve evolved qe ti pershtatemi ambjentit e jo e kunderta! Bota nuk eshte ndertuar per ne!
Pra kjo na qenka qėllimi final i ardhjes sė njeriut nė kėtė botė?Kush ju tha juve kėto teori,nė cilėn libėr u shpifėn kėto teori?
Hof :E si ti kur nuk je ekspert nė kėt fushė tė teorisė darviniste ,po hyn dhe kacafytesh me njerėzit pėr teori pseudoshkencore qė as vetė nuk e di dhe nuk je i sigurtė?Une nuk jam biologjist, dhe besoj se as ti nuk je. Prandaj debati midis nesh per nje teme te nderlikuar per te cilen ne dime shume pak do ishte qesharak. Une e di limitin! Nuk mundet te debatoj per nje gje ne te cilen kam shume pak dituri.
Krijoni Kontakt