Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423

Për: CIA parashikoi luftë mes Shqipërisë dhe Serbisë

megjithat diqka ka egzistue.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga aska_peja Lexo Postimin
    E kishin shkri shqiperin, shqiperia asnuk ka aeroplan ushtarak, as armatim,as asgje, se per Kosove spo folim, se per Kosove u pa gjate luftes, mos te ishte Amerika na kishin ngren te gjall
    Injoranca flet ne keto momente prandaj nuk te ve faji . Vetem shqiperine nuk mund te kishin shkri , ato kohe , edhe ne 1999 .

Shqiperia kishte aeroplane ato kohe , kishe helikoptere , kishte 1200 tanke , predha , artilleri , fisheke per nje lufte qe mund te zgjaste vite pa u furnizuar .

Nje gje na kishte lene komunizmi , edhe ajo ka qene ARMATIMET .

SERBIA E PROVOJ , EDHE LA KOCKAT E 38 USHTAREVE SERBE TE VRARE SI EDHE 15 U KAPEN .

SHQIPERIA E ARMATOSI UCK ME GJITHE KETO ARMATIME

FATKEQSIA ME E MADHE QE SERBIA NUK DEKLAROJ EDHE LUFTE KUNDRA SHQIPERISE , POR E DININ SHUME MIRE , SE KY DO ISHTE KAPITULLIMI I TYRE .

JA SHIKOJE VIDEON KURRE FILUAN SULMET , 35 SERBE TE VRARE EDHE 15 TE KAPUR ROBER .

SHUME U FRIKESOHENI JUVE BREK NGRISURVE SERB . POR REALITETI SOT ESHTE SE SERBI SOT ESHTE NJE SHTET ME 6 MILJON VETEM SERB . NGA ANA TJETER SOT SHQIPERIA KA TE NJETIN NIVEL EKONOMIK ME ATE TE SERBISE .

KETO ARTIKUJ JANE PROPAGANDE E PASTER , EDHE DUHET TE GJENDET KUSH E KA SHKRUAJTUR KETE ARTIKULL I PARI , ATJE DO KENI PERGIGJEN KUSH PSEUDOGAZETAR BREK-NGISUR QENKA I SHITUR TE QARQET SERO-SLLAVE , OSE ANTI-SHQIPTARE

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    Shqiperia nuk kish mujt mi rezistu Serbis as 24 ore
    O ty te ka hyre firka e serbit deri ne palce . Vrapo , shpejt se erdhi serbi .

Kurse une ta them me plot bindje qe serbia nuk kish me te rezistu as 12 ore !

Shikoje ate video me larte , sepse serbia e tentoj hyrjen ne terrirorin shqiptar , duke ndjekur trupat e UCK-se te cilat kishin bazat ne shqiperi , si edhe armatimet , pajisjet edhe vullnetaret qe I KA PASUR TE GJITHA NGA SHQIPERIA .

35 serbe te vrare , 15 rober serbe te kapur , 2 avjon serb te rrezuar ( per kete te fundit nuk jam 100 %) i sigurt . 0 shqiptar te vrare .

Keto jan pallavra te shtetit serb , per te frikesuar Shqiptaret , qe te fshehin faktin se faktori Shqiptar sot eshte me i fuqishem se SERBIA .

Hapni syte , edukohuni , mendoni para se te flisni . Internetin e keni , shkronja dini , beni edhe pak kerkim se na mbyti injoranca

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Gabimi qe Shqiperia beri ishte qe nuk u pergatit per lufte qe nga vitet 1990. Nese do te udhehiqej nga nje patriot i vertete dhe njeri i mencur per 8 vite pergatitje dhe stervitje te ushtrise ajo do te mund ta thyente edhe ushtrine serbe po brenda Kosoves. Luften nuk e bejne numrat por morali i ushtrise. Por shqiptaret gjithmone kane qene shkurtpames dhe nuk kane qene bashkepunues ndermjet vete per kete sot jemi nder shtetet me pak te perparuara ne Evrope. Jo te pa pergatitura por Sali Berisha ishte totalisht pa kurrfare pergjegjesie per shtet, kur te punosh vetem per familje dhe rrethin e ngushte si do te mund qe te perparoje shteti e le madje te pergatitet qe te thyeje nje shtet te forte sikur Serbia. Cdo invadim i Shqiperise do te dergonte ne lufte me te gjere ballkanike.
    Ore por ju te kosoves nuk e dini fare mire , ngjarjen qe ndodhi ne shtepine tuaj , vetem 14 vite me para .

Shqiperia e furnizoj me arme uck-en , nga shqiperia erdhen te gjitha fondet , pajisjet si edhe mbeshtetja diplomatike , e cila mbeshteti fuqishem nderhyrjen nga nato .

Shqiperia ishte ajo, qe pergatiti luften e koshares , ku ushtria serbe humbi , edhe u ben perparimet e para ne frontin e luftes .

Si ka mundesi qe nuk i dini keto fakte ?! Pa shqiperine , sot kosova nuk do ishte shtet i pavarur !!! 100 % e sigurt !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Ore por ju te kosoves nuk e dini fare mire , ngjarjen qe ndodhi ne shtepine tuaj , vetem 14 vite me para .

Shqiperia e furnizoj me arme uck-en , nga shqiperia erdhen te gjitha fondet , pajisjet si edhe mbeshtetja diplomatike , e cila mbeshteti fuqishem nderhyrjen nga nato .

Shqiperia ishte ajo, qe pergatiti luften e koshares , ku ushtria serbe humbi , edhe u ben perparimet e para ne frontin e luftes .

Si ka mundesi qe nuk i dini keto fakte ?! Pa shqiperine , sot kosova nuk do ishte shtet i pavarur !!! 100 % e sigurt !
    Nuk po e qes poshte mbeshtetjen e Shqiperise, une me jo se jo kur ne ato kohe isha ne moshe te mitur bile as nuk kam te drejte te flas as kunder 1 shqiptarit te vetem as ne Kosove e as ne Shqiperi se nuk jam askush hiq dhe sme takon mua, normal se ka qene kolosale kete asnje shqiptar me tru ne koke nuk e qet poshte. Por eshte obligim kur te sulmohen shqiptaret te iu dilet ne mbrojtje se vertete i kishim punet keq gjate viteve te '90 dhe pa ndihmen e USA dhe UK do te impononin cfare do ligji dhe do ta zbraznin Kosoven pa asnje plumb.
    Por nuk po them e pa thyeshme pasi edhe Kroacia e theu ne Knin dhe serbet ia mbathen me te katertat. Pra kur pergatitet nje shtet per lufte eshte krejt ndryshe. Edhe ne Bosnje kah fundi serbeve iu kishte rene morali per lufte. Serbia po te mos e kishte ndihmen e Rusise do te kapitulonte qe me luften e Bosnjes por e keqja ishte qe e kishin ndihmen e ketij shteti e Rusia vertete eshte e fuqishme ne armatime dhe + qe nuk zbatonte asnje konvente nderkombetare dhe terrorizonte edhe civilet shpesh here e per kete e pata fjalen, nuk e qita poshte Shqiperine asesi, me fal nese e lash veten te keqkuptohem. Tung

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542

po cfare serbi leshi thoni ore. ata smunden te kalonin dot as fshataret e tropojes per ore te tera imagjino te futej ushtria shqipare.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Shikoje ate video me larte , sepse serbia e tentoj hyrjen ne terrirorin shqiptar , duke ndjekur trupat e UCK-se te cilat kishin bazat ne shqiperi , si edhe armatimet , pajisjet edhe vullnetaret qe I KA PASUR TE GJITHA NGA SHQIPERIA .

35 serbe te vrare , 15 rober serbe te kapur , 2 avjon serb te rrezuar ( per kete te fundit nuk jam 100 %) i sigurt . 0 shqiptar te vrare .

Keto jan pallavra te shtetit serb , per te frikesuar Shqiptaret , qe te fshehin faktin se faktori Shqiptar sot eshte me i fuqishem se SERBIA .

Hapni syte , edukohuni , mendoni para se te flisni . Internetin e keni , shkronja dini , beni edhe pak kerkim se na mbyti injoranca

Nuk na tremb serbi,por shqipfolsit o Ilir patrioti!
    Ne kemi rrembyer kuaj trojesh,edhe i kemi bere tanet,e pse ne gen u perket tjereve!
    Degjoje dokumentarin edhe do degjosh voriopirdhjote(disa jane Papat)qe kryene masakren e Peshkepise,edhe mundesisht referoju komentit te pare te shkruar ne te!

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin

Nuk na tremb serbi,por shqipfolsit o Ilir patrioti!
    Ne kemi rrembyer kuaj trojesh,edhe i kemi bere tanet,e pse ne gen u perket tjereve!
    Degjoje dokumentarin edhe do degjosh voriopirdhjote(disa jane Papat)qe kryene masakren e Peshkepise,edhe mundesisht referoju komentit te pare te shkruar ne te!
    Nuk e kuptova,ca lidhje ka Greqia me kete temen ??? Jo se dua ti mbroj e, pas turkut per mua ata jane rraca me e urryer,po thjesht nuk e kuptova ca lidhje kane me luften qe presupozohet midis Shqiperise dhe Serbise,per te cilen po diskutojme???U be katrahure kjo pune ... nuk guxon robi te diskutoje nje teme ... se do futen edhe kur nuk kane piken e lidhjes me diskutimin here serbet e here greket ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639

o ilirian patrioti , ne ne Kosove kesaj pune i thojm "fol e rruj vo (veze)" apo koken Hut e b*then Zog
    All religions, arts and sciences are branches of the same tree.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

po te kishte qene partia demokratike ne pushtet ne 99-en ushtria shqiptare do ishte futur patjeter ne kosove per mbrojtjen e shqiptareve. por greket dhe serbet investuan per te sjelle ne pushtet kushurinjte e tyre me ne krye fatos nanon. fqinjet e kishin lexuar parashikimin e CIA-s ndaj bene 97-en.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •