Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Për: CIA parashikoi luftë mes Shqipërisë dhe Serbisë

Nese i referohen situates pas ngjarjeve te 1997, kane plotesisht te drejte, qe Shqiperia nuk do kishte gjasa, sepse e shkaterruan vete shqiptaret shtetin dhe berthamen e institucioneve dhe iku shteti shqiptar pothuajse per "pambuk". Illyrian Patrioti, si duket te paska marre havari sahati i mbamendjes ty. Lufta ne Kosove fillon diku 1998, ndersa Shqiperia ne ate kohe kishte vetem nje vit qe gjindej pas shpartallimit institucional, pa mbrojte e pa asgje. Nuk e ke verejtur se sa e neveritshme te dukej ate kohe, pra 1998 te shihje ne rruget e Tiranes, kompanine e blinduar te automjeteve ushtarake greke, me flamurin e hellaqave siper dhe me pretekstin se asistonin ne mbrojte te institucioneve shiptare, lexo Tosit, atij surratit me fytyre majmuni dhe barkun jashte si shalqini.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Cia në t ëvërtetë ka të drejtë sepse luftë do të ketë patjetër në nji të ardhme të afërt sipas profecive islame.Pra janë dy rrugë ose serbët do të dorëzohen të pranojnë islamin ose do të luftohen deri në mposhtje.Dhe shenjat ejanë në rrugë,popullata shqiptare dita ditës po i afrohet islamit burimor sepse kjo është nji lëvizje mbarbotërore e pa ndalshme që do të realizohet deri në fitore.Sepse kështu janë tallur edhe me Profetin se si është e mundur që ju sot jeni nji pakicë kurse profeti fliste për fitoret e së ardhshmes.Pra situata nuk ndryshon vetëm se koha...
    Bile çuditërish kohëve të fundit islami burimor po vejn me hapa shum të shpejtë.
    Çuditjen leni për më vonë..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Cia në t ëvërtetë ka të drejtë sepse luftë do të ketë patjetër në nji të ardhme të afërt sipas profecive islame.Pra janë dy rrugë ose serbët do të dorëzohen të pranojnë islamin ose do të luftohen deri në mposhtje.Dhe shenjat ejanë në rrugë,popullata shqiptare dita ditës po i afrohet islamit burimor sepse kjo është nji lëvizje mbarbotërore e pa ndalshme që do të realizohet deri në fitore.Sepse kështu janë tallur edhe me Profetin se si është e mundur që ju sot jeni nji pakicë kurse profeti fliste për fitoret e së ardhshmes.Pra situata nuk ndryshon vetëm se koha...
    Bile çuditërish kohëve të fundit islami burimor po vejn me hapa shum të shpejtë.
    Çuditjen leni për më vonë..
    erdhi ky FUTJA PORDHES GRI SALLATE SA TE IKE DHE KJO NATE ... po ngele duke ardh verdalle e pjerdh ne mes o lumemadh ... Ik andej nga forumi musliman dhe bej predikime ... eshte teme per tjeter gje kjo ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362

[QUOTE=referi_1;3681639]Cia në t ëvërtetë ka të drejtë sepse luftë do të ketë patjetër në nji të ardhme të afërt sipas profecive islame.Pra janë dy rrugë ose serbët do të dorëzohen të pranojnë islamin ose do të luftohen deri në mposhtje.Dhe shenjat ejanë në rrugë,popullata shqiptare dita ditës po i afrohet islamit burimor sepse kjo është nji lëvizje mbarbotërore e pa ndalshme që do të realizohet deri në fitore.Sepse kështu janë tallur edhe me Profetin se si është e mundur që ju sot jeni nji pakicë kurse profeti fliste për fitoret e së ardhshmes.Pra situata nuk ndryshon vetëm se koha...
    Çuditjen leni për më

Hahahaha u bet hor ju me profetsia islame,
    Po q'far ka lidhje kjo tem me islamin?
    Po ik nga kjo tem hajvan o hajvan se u bet horr ne te gjith boten

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

CiA e ben pilafin e ne duhet ta hame..... e "parashikimi" lidhje fare....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Elian70 Lexo Postimin
    CiA e ben pilafin e ne duhet ta hame..... e "parashikimi" lidhje fare....
    Mos i ra keq Kosovës nga "pilafi" i CIA-s ?!!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Mos i ra keq Kosovës nga "pilafi" i CIA-s ?!!
    Ama e paguajti shume shtrenjet Kosova kte "pilafin",nuk kishte as skonto edhe pse u servua me vones...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Lonide Lexo Postimin
    po shifja videon e Gentianit...hej nonen me ardh met vra ne shpi tone shum i poshter ky greku ....nuk e di si ka shqiptar qe e duan gekun smund ta besoj
    Nuk te besohet?? Lexo lajmet edhe do shofesh se edhe pjestar te AA jane disa shqiptare. Biles ata qe duan greket, na urrejne me shume se vete greket .
    I LOVE GOD

j&g

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Ama e paguajti shume shtrenjet Kosova kte "pilafin",nuk kishte as skonto edhe pse u servua me vones...
    Mund edhe ta kishe paguar pa ngrën fare pilafin Nuk kishte rrugë tjetër zANë, ose do qëndronit nën këpucën e Serbis !!! Shumë shtete kanë vuajtur dhe kanë pësuar më keq për t'ja arritur qëllimit të pavarsisë. Ndërhyrja e NATO-s në Kosovë shpëtoj shumë jetë të tjera, që Serbi ishte i gatshëm t'i merte pa ju dridhur qërpiku. Duhet t'i jemi mirnjohës Amerikës që Shqitarët e Kosovës kanë shtet dhe jetojnë të lirë.
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Mund edhe ta kishe paguar pa ngrën fare pilafin Nuk kishte rrugë tjetër zANë, ose do qëndronit nën këpucën e Serbis !!! Shumë shtete kanë vuajtur dhe kanë pësuar më keq për t'ja arritur qëllimit të pavarsisë. Ndërhyrja e NATO-s në Kosovë shpëtoj shumë jetë të tjera, që Serbi ishte i gatshëm t'i merte pa ju dridhur qërpiku. Duhet t'i jemi mirnjohës Amerikës që Shqitarët e Kosovës kanë shtet dhe jetojnë të lirë.
    E vertet,e vertet,nuk po thosha asgje....vetem se ta kujtonim pak,bota e la Kosoven nen Serbi dhe bota e nxjerri nga kembet e Serbis,por qe gjithmone ne paguam shtrenjet si popull.....

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •