Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 109
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Për: E djathta Europiane: Akt ekstremist kundër Krishtërimit në Përmet

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shiko rezultatet e censusit sa % jane ortodoks. Shiko se ca perqind perbejne ne cdo fushe te jetes shqiptare dhe merr pergjigjen nese jane te persekutuar apo jo. Numero sa kisha kane dhe krahaso prap perqindjet per te pare se sa te persekutuar jane.

Kjo histori eshte nje TURP i papare nga njerez qe po hedhin balte mbi nje Shqiperi te tere duke e quajtur vend ekstremist dhe duke e krahasuar me Egjyptin e Sirine.
    Pse mos eshte Shqiperia me lart se egjypti e siria per te drejtat njeriut??? Fakti eshte qe u be sakrilegj dhe u rrahen e u shane prifterinj, me fjalet: "Kelysh i Janullatosit" po te kishin ne dore do t`i kishin vrare, vetem se jemi me prane evropes, mentaliteti eshte shume ndryshe , dhe kete e bejne disa mercenare qe s`dihet nga kush paguhen.
    shqiperia eshte vite drite larg evropes, po na pranuan me mire per ne, por ne nuk e meritojme...,
    shqiperia eshte zulu,..me keq bile..
    Duaje te afermin tend si veten

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Pse mos eshte Shqiperia me lart se egjypti e siria per te drejtat njeriut??? Fakti eshte qe u be sakrilegj dhe u rrahen e u shane prifterinj, me fjalet: "Kelysh i Janullatosit" po te kishin ne dore do t`i kishin vrare, vetem se jemi me prane evropes, mentaliteti eshte shume ndryshe , dhe kete e bejne disa mercenare qe s`dihet nga kush paguhen.
    shqiperia eshte vite drite larg evropes, po na pranuan me mire per ne, por ne nuk e meritojme...,
    Sigurisht qe eshte me lart. Numero sa jane vrare andej per luftra fetare e numero te vraret ne Shqiperi per te njejten arsye. Eshte cmenduri te besh krahasime.

Se kryen dikush nje krim, s'do te thote qe Shqiperia eshte vend ekstremist. Sharje behen ne cdo shtet te botes. Ne New York sa rrafen nje profesor para 2 ditesh duke e share terrorist. Do i ket paguar Obama dhe ata ka mundesi.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Julius un skam gjo ne dor se po te kem 67 do u dukte si shetitje ne park per ju mjekrroshat e te dy krahve

Paske harru se qka ke pas than per albon dikur. Apo bon sikur ke harru se te paskan kthy ne pes leksh dhe ty
    Nuk të marr vesh, në njërën anë kërcënon HAPUR në anën tjetër po thu që nuk po u bie në qafë njeri ortodoksëve. Kjo është skizofreni, e jo gjë tjetër.
    Për Albon çfarë halli kishe? Këtu në forumin e Albos je dhe ti. këtu dhe unë. Ka naj ndryshim mes ne të dyve? Të parët e mi kanë qënë ortodoksë, përpara se të shpikej leku.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Nuk të marr vesh, në njërën anë kërcënon HAPUR në anën tjetër po thu që nuk po u bie në qafë njeri ortodoksëve. Kjo është skizofreni, e jo gjë tjetër.
    Për Albon çfarë halli kishe? Këtu në forumin e Albos je dhe ti. këtu dhe unë. Ka naj ndryshim mes ne të dyve? Të parët e mi kanë qënë ortodoksë, përpara se të shpikej leku.
    epo merre vesht un jam ateist e nuk u bi ne qaf veq ortodokseve po gjith feve po pata munsi

kurse ti kujtohu pak pse u perjashtove prej ktu. a nuk thoshe te njejtat gjona dhe ti per albon sikur akuzon saliun se ka than per edi ramen, fatos nanon etj. pse i persekuton ortodokset o julius?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

per vet faktin se tipa si ti lejon te shprehen lirshem e te vjellin vrer antishqiptar cdo dit qe ka fal zoti tregon se shqipnia asht shum shum shum larg egjyptit e siris. se te ishte ndryshe ty do te te ishte mshel goja ka her

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Sigurisht qe eshte me lart. Numero sa jane vrare andej per luftra fetare e numero te vraret ne Shqiperi per te njejten arsye. Eshte cmenduri te besh krahasime.

Se kryen dikush nje krim, s'do te thote qe Shqiperia eshte vend ekstremist. Sharje behen ne cdo shtet te botes. Ne New York sa rrafen nje profesor para 2 ditesh duke e share terrorist. Do i ket paguar Obama dhe ata ka mundesi.
    Rëndësi ka motivacioni i krimit. Nëse dikush përndiqet për arsye fetare, kjo është shumë e rëndë, për Evropën psh, në të cilën liria e ushtrimit të besimit garantohet me ligj. Gjithashtu ka klauzola të cilat dënojnë manifestimin e urrejtjes fetare/etnike/raciste etj! Një atlete greke psh, vetëm pse ofendoi afrikanët (njerëzit me ngjyrë) në twitter, u përjashtua nga olimpiada e Londrës vjet. Një futbollist grek përsëri, vetëm se përshëndeti në mënyrë naziste, u përjashtua nga skuadra e tij.

Sikur këtu në forum të ndiqeshin parimet evropiane të lirisë së ushtrimit të besimit, më shumë se gjysma e anëtarëve do të përjashtoheshin.
    Kjo është një shpullë së pari, për të gjithë idiotët që "fenë e shqiptarit e kanë shqiptarinë", kur Evropa thotë se rrënjët e veta i ka në civilizimin e krishterë. Në asnjë vend tjetër të Evropës nuk je i persekutuar, nëse je besimtar së pari, dhe i krishterë së dyti - veç në vendin e shqipeve!
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Kjo rezolute nuk ka dale kot se koti, pasi jo vetem qe prifterinjte u rrahen dhe j`u thyen dhembet, por edhe u fyen duke u thene: "Kelysh i Janullatosit",..pra kemi te bejme me nje strategji te percaktuar antiorthodhokse, sipas teje shqiptare jane ata qe nuk bejne ze kur:
    - u zaptojne dhe perdhosin vendin e SHENJTE, Kishen e se Tereshenjtes dhe truallin perreth,
    - u shembin kembanoren me Kryqin.
    - u heqin KRYQIN nga balli i Kishes dhe e perdhosin
    -u perdhosin Shkrimin e Shenjte, Kupen e Kungates, ikonat dhe sendet e tjera te SHENJTA dhe i flakin ne plehrat e bashkise
    -pas prifterinjve dhe klerikeve rrahin dhe shajne edhe besimtaret, deri per spital

dhe situata sot eshte nje SKANDAL i vertete dhe nje mekat shume i rende,... me nje fjale sipas teje shqiptar je kur hesht,..te bukur shqiptar..
    situata eshte ne pragun e nje shperthimi dhe eshte toleranca e orthodhokseve ajo qe deri me tani nuk ka lejuar qe situata te precipitoje,...

evropa le te beje punen e saj, por ne nuk i varim shpresat tona tek "evropa", sepse realisht reagimi zyrtar i BE-se eshte i vaket,..vetem Fyle,.., por vazhdojme te qendrojme pa frike sepse PERENDIA ESHTE ME NE
    Ore Ilia cdo fjale e jotja e bene me te pavlere ceshtjen qe ju pretendoni se ju eshte shkelur e drejta sepse ti zotrote nuk dallon ne shume komente me "vorio epiriotet" te tipit dulle&co. por qe ke gjet vendin ku te fshihesh dmth. tek feja.

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Rëndësi ka motivacioni i krimit. Nëse dikush përndiqet për arsye fetare, kjo është shumë e rëndë, për Evropën psh, në të cilën liria e ushtrimit të besimit garantohet me ligj. Gjithashtu ka klauzola të cilat dënojnë manifestimin e urrejtjes fetare/etnike/raciste etj! Një atlete greke psh, vetëm pse ofendoi afrikanët (njerëzit me ngjyrë) në twitter, u përjashtua nga olimpiada e Londrës vjet. Një futbollist grek përsëri, vetëm se përshëndeti në mënyrë naziste, u përjashtua nga skuadra e tij.

Sikur këtu në forum të ndiqeshin parimet evropiane të lirisë së ushtrimit të besimit, më shumë se gjysma e anëtarëve do të përjashtoheshin.
    Kjo është një shpullë së pari, për të gjithë idiotët që "fenë e shqiptarit e kanë shqiptarinë", kur Evropa thotë se rrënjët e veta i ka në civilizimin e krishterë. Në asnjë vend tjetër të Evropës nuk je i persekutuar, nëse je besimtar së pari, dhe i krishterë së dyti - veç në vendin e shqipeve!
    Eshte krim i nje personi, jo politike e shtetit, nese eshte rrahur nje prift. Une te rraf ty me motivacion fetar, dhe Shqiperia na del vend ekstrenmist??? Solle dhe shembujt qe tregojn shume sakte ate qe po them une, se faji eshte personal dhe jo i shtetit nga vjen atleti.

Europa nuk flet, se eshte kontinent e jo person. Se c'thote Europa varet se ke degjon.

Dhe te pretendosh se je i persekutuar nese je fetar ne Shqiperi eshte cmenduri e plote. Kush po i persekuton fetaret? 2% ateista?

Se u prish nje kishe me vendim gjykate nuk do te thote se persekutohen ortodokset. Mbase eshte thjeshte nje vendim i bazuar ne ligj, ose mbase ka dhe korrupsion. Por ektremizem anti-fetar???? Eshte loje e piste e atyre qe per nje kishe te prishur jane gati te prishin gjithe Shqiperine. Keta jane ektremista per mendimin tim.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Eshte krim i nje personi, jo politike e shtetit, nese eshte rrahur nje prift. Une te rraf ty me motivacion fetar, dhe Shqiperia na del vend ekstrenmist??? Solle dhe shembujt qe tregojn shume sakte ate qe po them une, se faji eshte personal dhe jo i shtetit nga vjen atleti.

Europa nuk flet, se eshte kontinent e jo person. Se c'thote Europa varet se ke degjon.

Dhe te pretendosh se je i persekutuar nese je fetar ne Shqiperi eshte cmenduri e plote. Kush po i persekuton fetaret? 2% ateista?

Se u prish nje kishe me vendim gjykate nuk do te thote se persekutohen ortodokset. Mbase eshte thjeshte nje vendim i bazuar ne ligj, ose mbase ka dhe korrupsion. Por ektremizem anti-fetar???? Eshte loje e piste e atyre qe per nje kishe te prishur jane gati te prishin gjithe Shqiperine. Keta jane ektremista per mendimin tim.

o qyfyre aman o burr cka merresh me te kot. po dhe kryetari i bashkis se permetit qe e ka bo gjith ket gjullurdi asht ortodoks mer burr.

hajde merre vesh ket pun tashti po na persekutojn thon, se kush po i persekuton veq ni zot ilia albo the julius e din

ja dhe shifrat qe tregojne qarte se shteti shqiptar po persekuton vazhdimisht ortodokset dhe po u mbyll gjithe kishat

694 kisha katolike
    638 xhami
    425 kisha ortodokse (424 tani)

57,12% myslimanë
    10,11 katolikë
    6,8% ortodoksë

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •