Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 109
    i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Për: E djathta Europiane: Akt ekstremist kundër Krishtërimit në Përmet

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    krahasimin nuk ta beme ne,ta beri europa,dhe ajo qe i bashkon eshte sulmi ndaj te drejtes se ushtrimit te besimit
    Ore njerez apo uqer me dy kembe cfare jeni juve!
    Jeni dizinformatore!

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Si mund ta krahasosh rastin e permetit me ate te kishave te Sirise ???
    Po kjo eshte absurde bre

Kjo teme eshte shembull perfekt i ekstremizmit fetar, ku hidhet poshte cdo gje ne emer te fese.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Si mund ta krahasosh rastin e permetit me ate te kishave te Sirise ???
    Po kjo eshte absurde bre
    Absurde eshte te kryesh aktin e dhunes,dhe tu thuash te dhunuarve perse ankoheni dhe protestoni

dhe e bukura ketu qendron se per te mbuluar ate qe ndodhi,u pergatit nje tymnaje mbi reagimin e greqise,tani reagoi dhe europa dhe mezi e pasqyruan,disa jave me vonese,nxoren prape sulmet ndaj kryepeshkopit vetem qe te bejne zhurmuesin per te mbuluar ate qe ndodhi ne Permet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 25-09-2013 më 14:47

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nuk e kuptoni qe po bëheni gazi i botes?
    Bota po ju thotë se nuk e keni mirë.
    Ezekiel 25-17.

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    gilbert jace kryetar
    vasil pano nankryetar

te dy ortodoks me duken mu kto, ju po persekutoni njonitjetrin su ka faj kush

ne 21 vjet demokraci shqipnia ka pas 7 kryeministra nga kto 5 ortodoks. jo keq per 7% te popullsis
    Te censusi vetem mundohem ti bejne te gjith ortodoksa per ti cuar 20%. Kur luajne karten e persekutimit, nuk eshte asnjeri ortodoks. Dalin vetem 1%

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Te censusi vetem mundohem ti bejne te gjith ortodoksa per ti cuar 20%. Kur luajne karten e persekutimit, nuk eshte asnjeri ortodoks. Dalin vetem 1%
    Tek rezultatet e mevonshme te censusit ne baze qarku,dolen disa te dhena qe nuk u pasqyruan shume ne medja,por thoshin se ne qarqet e jugut,ata qe nuk pergjigjeshin per fene shkonin deri ne 70%

Pastaj me keto censuset qe behen ketu tek ne,vetem ata qe nuk e pane sesa amatore ishin,qe shkruanin me laps,gjysmen e pyetjeve i plotesonin vete,etj etj mund ti besojne

Tek rezultatet e mevonshme te censusit ne baze qarku,dolen disa te dhena qe nuk u pasqyruan shume ne medja,por thoshin se ne qarqet e jugut,ata qe nuk pergjigjeshin per fene shkonin deri ne 70%

Pastaj me keto censuset qe behen ketu tek ne,vetem ata qe nuk e pane sesa amatore ishin,qe shkruanin me laps,gjysmen e pyetjeve i plotesonin vete,etj etj mund ti besojne
    Sa mendon ti se duhet te jene perqindjet e myslimaneve, katolikeve, ortodoksve, bektashinjve dhe ateisteve?

Per te shkuar ortodokset 20% duhet qe 100% e atyre qe nuk jane pergjigjur te jene ortodoks, gje qe eshte absurde.

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sa mendon ti se duhet te jene perqindjet e myslimaneve, katolikeve, ortodoksve, bektashinjve dhe ateisteve?

Per te shkuar ortodokset 20% duhet qe 100% e atyre qe nuk jane pergjigjur te jene ortodoks, gje qe eshte absurde.
    Ajo qe di une eshte se ortodokset jane shume here me teper sesa 6.7%,kaq dhe sa per kete census,nuk ja vlen te meret parasysh,jo se dolen pak ortodokset por sepse saktesia dhe besueshmeria e tij le shume per te deshiruar.Mjafton te te kujtoj se nuk u regjistrua as Selim Muca,qe jeton ne mes te kryeqytetit,imagjino cfare ka ndodhur me qytetaret ne zonat e tjera.
    Dhe nga kisha ortodokse u krye nje sondazh me njerezit qe vinin ne kishe,ku mbi 20 000 veta deklaruan se ose nuk ishin vizituar nga regjistruesit ose ishin vizituar por nuk ishin pyetur mbi fene.

Ajo qe di une eshte se ortodokset jane shume here me teper sesa 6.7%,kaq dhe sa per kete census,nuk ja vlen te meret parasysh,jo se dolen pak ortodokset por sepse saktesia dhe besueshmeria e tij le shume per te deshiruar.Mjafton te te kujtoj se nuk u regjistrua as Selim Muca,qe jeton ne mes te kryeqytetit,imagjino cfare ka ndodhur me qytetaret ne zonat e tjera.
    Dhe nga kisha ortodokse u krye nje sondazh me njerezit qe vinin ne kishe,ku mbi 20 000 veta deklaruan se ose nuk ishin vizituar nga regjistruesit ose ishin vizituar por nuk ishin pyetur mbi fene.
    Nuk mund te besoj kishen e njeasnhme ne krahasim me shtetin qe s'ka asnje arsye per te diskriminuar vecanerisht ortodokset. Gabime ka gjithnje censusi dhe asnjehere nuk del me shifra ekzakte, por te pretendosh se nuk eshte 7% por tre here me shume eshte cmenduri dhe s'ka te beje me gabime apo me census amator.

Rreth 7% dolen ortodoks. Rreth 13% su pergjigjen. Eshte teresisht e pamundur qe te gjithe ata te kene qene ortodoks. Eshte shume e thjeshte.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •