dielli1 (26-09-2013)
Nuk ka asnje mundesi ajo qe thua ti ! Ne rast se me Kishe Ortodokse ... ti kupton Kishen Greke , une ta deklaroj pa frike fare qe po , jam armik i saj ! Kjo jo pse une urrej Kishen Greke si kishe , por veprimtarine e saj armiqesore , kunder Zotit dhe besimtareve ortodokse shqiptare ! Veprimtarine e saj djallezore kunder KOASH-it ! Keshtu qe mbi bazen e udhezimeve te vete perendise Kisha Greke dhe Janulla , bashke me juve janullsit e tjere keni hyre ne mekat dhe beni punet e djallit , duke dhunuar udhezimet e shenjta te Zotit !
Po e ke fjalen per KOASH-in je shume gabim ! Perkundrazi KOASH-i ka nevoje sot qe jo vetem neve ortodoksit shqiptar , por te gjithe shqiptaret , perfshi edhe shtetin , ta mbrojne ate nga pushtuesit djallezore greke ! Prandaj e vrate At Stath Melanin juve dhe i prete koken , sepse e donte me shpirt Kishen Ortodokse Shqiptare dhe ishte armik i Kishes Greke ? E sa e sa te tjere ortodokse patriote shqiptare , edhe klerike ?
E more vesh o g jarper grek se nuk na e shkon dot ujin nen rrogoz >
Nuk jam perpjekur asnjehere te mbush mendjen tende dhe as te sojit tend ! Nuk e kam patur dhe as s'e kam kete iluzion ! Por mendoj te nxjerr te palarat e tua dhe te obskurantizmit tend , si nje hijene e plagosur ere kerme qe te leshon goja leng per gjak shqiptari !
Perpiqem qe ta ndricoj erresiren , ku je futur , qe njerezit te shikojne fytyren tende te vertete ! Kaq e thjeshte eshte !
Nga qendrimi jot duket se ben lojra me besimin pasi nuk duket te jesh orthodhoks,..por per hir te atyre qe jane te sinqerte dhe duke e marre te mireqene qe ti je "orthodhoks", une vetem mund te perseris cfare thashe ne postimin e pare, ..pra qe je duke bere nje mekat te rende, pasi ke dale kunder Kryepiskopit qe perfaqeson Kishen Universale per ty dhe mua..
Prandaj je saktesisht duke u perdorur nga djalli, ose engjejt e tij, kunder Kishes Orthodhokse dhe Kryepiskopit,...,
vetem nje rruge ka te pendohesh dhe te kthesh rruge...
kjo nese je realisht orthodhoks d.m.th. i pagezuar,...nese del per lojra atehere merr per baze cfare kam thene per te gjithe te tjeret,..
por denimi eshte me i rende nese je vertet orthodhoks, ..
Duaje te afermin tend si veten
Krijoni Kontakt