Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 109 prej 109
    i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Për: E djathta Europiane: Akt ekstremist kundër Krishtërimit në Përmet

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    vetem me kete pjese jam me ty pseudo-orthodhoks, nuk duhet te rime duar kryq por tju tregojme vendin njehere e pergjithmone.
    Kujt ti tregosh vendin, grekve apo shqiptarve?!!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Kur jane shqiptare doemos ! Por jo kur jane "ushtare" dhe andarte greke , ku si veshje kamuflazhi kane perdorur veladonet ! Atehere jo dhe JO e madhe majde ! KOASH-i eshte shqiptar keshtu qe jo vetem andartet greke , po se po , por edhe vete greket nuk duhet te jene si Peshkop dhe Kryepeshkop !
    Kjo verteton ate qe them une se andartet grek Janulla me compani kane pushtuar KOASH-in ! Prandaj ortodokset shqiptare nuk duhet te rrine duarkryq , perfshi edhe mua brenda ! KOASH eshte Institucion dhe pasuri shqiptare keshtu larg pushtuesit prej tij !
    Keshtu je ne nje linje me armiqte e Kishes Orthodhokse...je duke bere mekat teper te rende,..aq sa mund te quhesh pa frike antiorthodhoks
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Keshtu je ne nje linje me armiqte e Kishes Orthodhokse...je duke bere mekat teper te rende,..aq sa mund te quhesh pa frike antiorthodhoks
    Je ti ai qe i vlerson njerzit se kush mekaton e kush jo?!! Me duket profet dhe Perendi nuk e quan veten nese jo atehere kush je ti qe thua jep kesi vlersime qe jane pune te Perendise mbi te gjitha, nese po atehere je i cmendur komplet.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Kujt ti tregosh vendin, grekve apo shqiptarve?!!
    te gjithe anti orthodhokseve, pa dallim race e krahine
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Korcar-L1 për postimin:

dielli1 (26-09-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Nuk ka asnje mundesi ajo qe thua ti ! Ne rast se me Kishe Ortodokse ... ti kupton Kishen Greke , une ta deklaroj pa frike fare qe po , jam armik i saj ! Kjo jo pse une urrej Kishen Greke si kishe , por veprimtarine e saj armiqesore , kunder Zotit dhe besimtareve ortodokse shqiptare ! Veprimtarine e saj djallezore kunder KOASH-it ! Keshtu qe mbi bazen e udhezimeve te vete perendise Kisha Greke dhe Janulla , bashke me juve janullsit e tjere keni hyre ne mekat dhe beni punet e djallit , duke dhunuar udhezimet e shenjta te Zotit !
    Po e ke fjalen per KOASH-in je shume gabim ! Perkundrazi KOASH-i ka nevoje sot qe jo vetem neve ortodoksit shqiptar , por te gjithe shqiptaret , perfshi edhe shtetin , ta mbrojne ate nga pushtuesit djallezore greke ! Prandaj e vrate At Stath Melanin juve dhe i prete koken , sepse e donte me shpirt Kishen Ortodokse Shqiptare dhe ishte armik i Kishes Greke ? E sa e sa te tjere ortodokse patriote shqiptare , edhe klerike ?

E more vesh o g jarper grek se nuk na e shkon dot ujin nen rrogoz >

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    te gjithe anti orthodhokseve, pa dallim race e krahine
    ato qe nuk te njohin do thoneatriot orthodhoks byrazeri

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Une ortodoks jam , sepse ortodoks nuk me ben as ti dhe as Janulla apo ndonje tjeter ! Ti e di kete apo jo ? Apo ke marre pozat e Zotit , per me percaktu te tjeret ! Por kur flas aty me siper , po iu flas ketyre grekeve ortodoks dhe jo shqiptareve ortodoks ! Nje shqiptar ortodoks , sic jam edhe une , nuk do ta ndiente kete "padrejtesi" archoniane !

Prandaj kur flas aty me siper flas per Spiro Kserat , qe nuk mjafton qe behet pa te drejte Minister dhe merr nje Ministri te tere , kur grekeve nuk iu takon as nje drejtori (sipas numrit ne RSH) dhe sepse nuk eshte ortodoks shqiptar , por na merr keshilltar edhe ate drejtuesin e Agimit te Arte duke i dhene leke edhe nga shteti i shqiptareve ! Kjo dukuri , nje shqiptar ortodoks do ta revoltonte pa mase !

Cfare te "turbulloi" ty qe ishe kaq i paqarte ?
    Nuk i mbush dot mendjen njeriu o Llesh, po ikë.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Nuk i mbush dot mendjen njeriu o Llesh, po ikë.
    Nuk jam perpjekur asnjehere te mbush mendjen tende dhe as te sojit tend ! Nuk e kam patur dhe as s'e kam kete iluzion ! Por mendoj te nxjerr te palarat e tua dhe te obskurantizmit tend , si nje hijene e plagosur ere kerme qe te leshon goja leng per gjak shqiptari !

Perpiqem qe ta ndricoj erresiren , ku je futur , qe njerezit te shikojne fytyren tende te vertete ! Kaq e thjeshte eshte !

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1

Nuk ka asnje mundesi ajo qe thua ti ! Ne rast se me Kishe Ortodokse ... ti kupton Kishen Greke , une ta deklaroj pa frike fare qe po , jam armik i saj ! Kjo jo pse une urrej Kishen Greke si kishe , por veprimtarine e saj armiqesore , kunder Zotit dhe besimtareve ortodokse shqiptare ! Veprimtarine e saj djallezore kunder KOASH-it ! Keshtu qe mbi bazen e udhezimeve te vete perendise Kisha Greke dhe Janulla , bashke me juve janullsit e tjere keni hyre ne mekat dhe beni punet e djallit , duke dhunuar udhezimet e shenjta te Zotit !
    Po e ke fjalen per KOASH-in je shume gabim ! Perkundrazi KOASH-i ka nevoje sot qe jo vetem neve ortodoksit shqiptar , por te gjithe shqiptaret , perfshi edhe shtetin , ta mbrojne ate nga pushtuesit djallezore greke ! Prandaj e vrate At Stath Melanin juve dhe i prete koken , sepse e donte me shpirt Kishen Ortodokse Shqiptare dhe ishte armik i Kishes Greke ? E sa e sa te tjere ortodokse patriote shqiptare , edhe klerike ?

E more vesh o g jarper grek se nuk na e shkon dot ujin nen rrogoz >
    Nga qendrimi jot duket se ben lojra me besimin pasi nuk duket te jesh orthodhoks,..por per hir te atyre qe jane te sinqerte dhe duke e marre te mireqene qe ti je "orthodhoks", une vetem mund te perseris cfare thashe ne postimin e pare, ..pra qe je duke bere nje mekat te rende, pasi ke dale kunder Kryepiskopit qe perfaqeson Kishen Universale per ty dhe mua..
    Prandaj je saktesisht duke u perdorur nga djalli, ose engjejt e tij, kunder Kishes Orthodhokse dhe Kryepiskopit,...,
    vetem nje rruge ka te pendohesh dhe te kthesh rruge...
    kjo nese je realisht orthodhoks d.m.th. i pagezuar,...nese del per lojra atehere merr per baze cfare kam thene per te gjithe te tjeret,..
    por denimi eshte me i rende nese je vertet orthodhoks, ..
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •