Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 109
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Për: E djathta Europiane: Akt ekstremist kundër Krishtërimit në Përmet

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Njihu pak me ekstremistet pre-historik bizantin, keta s'njohin ligj, polici, drejtesi apo shtet
    Hipokrizia pa kufij,cdo vendim gjykate e kundershtoni sa ju do qejfi,kur vjen fjala tek ortodokset,keto vendime nuk duhet te kundershtohen sepse jane "te shenjte" dhe te padiskutueshme.O tempora o mores.

Ne cfare deliresh kane hyre disa..

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    Shikoni cvete,ne vend te shajne ata permbaruesit private qe ushtruan dhune qe nuk shihet ne asnje vend te europes ndaj klerikeve dhe besimtaret,qe e bejne shqiperine nje vend te ngjashem me Srine dhe Egjiptin ku dhunohen kisha dhe prifterinj,fajesojne ata qe protestojne,se cfare prisni ju,te dhunohen besimtaret dhe ne te heshtim,epo harrojeni mire kete gje,kur ju nuk i mbeshtesni ortodokset shqiptare,ka ne bote plot te tjere qe i mbeshtesin.Sado hidhur tu vije juve.

Ne Europen ku duam te hyjme,keto gjera denohen rende dhe jane te papranueshme.
    kleriket dhe besimtaret ushtrun dhun mbi permbarimsit sepse nuk deshen te zbatonin vendimin e gjykates.

shife dhe i her vidjon ku prifti tenton te hyj me zot ne ndertes
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Shikoni cvete,ne vend te shajne ata permbaruesit private qe ushtruan dhune qe nuk shihet ne asnje vend te europes ndaj klerikeve dhe besimtaret,qe e bejne shqiperine nje vend te ngjashem me Srine dhe Egjiptin ku dhunohen kisha dhe prifterinj,fajesojne ata qe protestojne,se cfare prisni ju,te dhunohen besimtaret dhe ne te heshtim,epo harrojeni mire kete gje,kur ju nuk i mbeshtesni ortodokset shqiptare,ka ne bote plot te tjere qe i mbeshtesin.Sado hidhur tu vije juve.

Pikerisht ajo qe thashe. Perderisa me menyra gjyqesore e dine qe nuk fitojne gje, atehere mundohen te bejne paralelizma me Sirine dhe Egjiptin. Cmenduri. Te krahasosh Shqiperine me vende ku vriten me plumb ne balle e priten koka per ceshtje fetare.

Turp!

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kleriket dhe besimtaret ushtrun dhun mbi permbarimsit sepse nuk deshen te zbatonin vendimin e gjykates.

shife dhe i her vidjon ku prifti tenton te hyj me zot ne ndertes
    besimtaret paskan ushtruar dhune,dhe ata qe perfunduan ne spital dhe qe iu thyen dhembet ishin besimtare dhe klerike,si shpjegohet kjo

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

besimtaret paskan ushtruar dhune,dhe ata qe perfunduan ne spital dhe qe iu thyen dhembet ishin besimtare dhe klerike,si shpjegohet kjo
    kur i mshon murit me kok patjeter qe ti perfundon ne spital e jo muri edhe pse ishe ti ai qe sulmove murin
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Mjaft u munduat ti jepni ngjyre fetare incidentit. Policia permbaruesit a kush ishte nuk kishte perballe besimtare, por njerez qe nuk po i bindeshin nje vendim gjykate. Nuk kam pare asnje video per kete pune, por...

Nese jane rrahur nga policia, behet padi ne gjykate ndaj policeve.
    Nese vendimi i gjykates eshte i padrejte per marrjen e godines, behet padi ne gjykate me te larte.
    Nese e di qe s'do fitosh asnje nga keto gjyqe, atehere behen llafe "tip ekstremizem fetar"

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Hipokrizia pa kufij,cdo vendim gjykate e kundershtoni sa ju do qejfi,kur vjen fjala tek ortodokset,keto vendime nuk duhet te kundershtohen sepse jane "te shenjte" dhe te padiskutueshme.O tempora o mores.

Ne cfare deliresh kane hyre disa..
    Jo une e respektoj cdo gjykate shqiptare e sidomos Gjykaten Kushtetuese sepse eshte po e njejta gjykate qe shpalle vendimin per faljen e detit shqiptar greqise si te pavlefshme kurse ju me mos pajtimin ndaj Gjykates Kushtetuese jeni edhe kunder vendimit te gjykates per detin

E shikon se c'fare hipokrizije eshte kjo, le qe keni nje kryepeshkop grek por i keni shpall edhe lufte ligjeve dhe shtetit shqiptar.

Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Shikoni cvete,ne vend te shajne ata permbaruesit private qe ushtruan dhune qe nuk shihet ne asnje vend te europes ndaj klerikeve dhe besimtareve,qe e bejne shqiperine nje vend te ngjashem me Sirine dhe Egjiptin ku dhunohen kisha dhe prifterinj,fajesojne ata qe protestojne,se cfare prisni ju,te dhunohen besimtaret dhe ne te heshtim,epo harrojeni mire kete gje,kur ju nuk i mbeshtesni ortodokset shqiptare,ka ne bote plot te tjere qe i mbeshtesin.Sado hidhur tu vije juve.

Po de e keni Greqine e dhjere qe ju mbeshtet ju grekomaneve, se tjereve as ju rruhet per ju.

Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Shih c'fare imagjinate

Ke fakte per gjithe keto qe thua?!

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Shih c'fare imagjinate

Ke fakte per gjithe keto qe thua?!
    http://www.shqiptarja.com/fotogaleri...a=4#ad-image-4

Ke dhe plot fakte te tjera dhune tek ajo tema kryesore mbi permetin,jo vetem ndaj besimtareve por edhe ndaj gazetareve

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •