Close
Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 281
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Shpirti Shqiptarit eshte Shqiptaria!!!

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin
    po pra,e shiko sa erdhen te krishteret u qyteterua Shkodra,po mos ishin ata do ishte njelloj me keto te tjerat
    Haha.. nje bajge e madhe kjo nga ana juaj :d

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Fjala "kaurr", fjalė fyese?

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Tunxh
    Me ka mare malli per 'perlat' e tua mor jari.. ike dhe nuk u duke me andej, apo nuk po gjen teren te pershtatshem per t'a bere punen tende edhe andej?! Sincerisht, ti ke qene njeriu qe me ka zhgenjyer me se shumti ne virtualitet!.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga NaMe Lexo Postimin
    Sincerisht, ti ke qene njeriu qe me ka zhgenjyer me se shumti ne virtualitet!.
    kjo vlen edhe per ty

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

kjo vlen edhe per ty
    :O Wtf!

Kush je ti qe jep pergjigje ne vend te dikujt tjeter?!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

:O Wtf!

Kush je ti qe jep pergjigje ne vend te dikujt tjeter?!
    nuk te ktheva pergjigje,thashe qe kjo qe kishe shkruar eshte edhe mendimi im per ty,fatkeqesisht

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

nuk te ktheva pergjigje,thashe qe kjo qe kishe shkruar eshte edhe mendimi im per ty,fatkeqesisht
    Une ty nuk te njoh dhe poashtu nuk t'u drejtova ty me ate qe kishe cituar nga une, por iu drejtova anetarit Jarigas!.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Sidomos vrapimi (ecja e shpejte) duke e mbartur te vdekurin prej shtepise deri te varreza,eshte primitivizem i paster dhe pa asnje dinjitet ndaj te vdekurit.Ka ndodhur jo pak here qe nga turro-vrapi pa krye te bie kufoma ne toke.Kjo pamje shihet ne vendet arape dhe duhet te jete imitim i kesaj praktike te p`shtire te ne !
    Varrimi i te ndjerit vetem nga meshkujt,ndersa grate qendrojne ne shtepi !
    Bla..bla..bla e Hoxhes ne gjuhen arape !

Ma fujjjj ...
    Nuk ashtu sic thua ti (primitivizem),... ose, nese mendon se per shkak kushteve ekzistuese ne kohet e caktuara, pra per mynyren, formen e bartjes se kufomes, ateher ti mund ta quash primitivizem, une jo...Ndersa nese mendon per "vrapin", ecjen e shpejt gjate bartjes se kufomes, atehere ti ose e ke kuptuar gabimisht, pa qellim qe une dyshoj ne kete, ose deshiron, apo ke deshiruar ta kuptosh ashtu (arsyen mund ta shpjegosh ti, pse?...per te tjeret, per mua jo, une e kam te qart). Ecja e shpejt gjate bartjes se kufomes, nuk eshte asgje tjeter, perveq se nje imponim individual i personit apo edhe i grupit, te cilet persona pa dashur, nguten qe sa me shpejt, qe nga i pari e deri tek i fundit, t`u ndihmojne atyre qe bartin kufomen, dhe bile edhe t`i bejne nderin e fundit kufomes.
    Sa i perket, ramjes se kufomes ne toke, ta shpjegoj Nuha se si dhe pse mund te ndodhin, te them ashtu, aksidente te tilla te natyrshme. Mua me beri pershtypje vetem permendja e saj nga ti... Une turprohem te permendi gjera te tilla te natyrshme per ta perbuzur apo nencmuar tjeterkend.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Edhe femrat e krishtere kane qene te mbuluara.. Shqiperine dhe trojet shqiptare i shkaterruan pikerish keta krishteret dhe nuk lane asgje permbi toke. Veprat dhe civilizimet e myslimaneve i shkaterruan greket, serbet, malazezet, maqedonet, rruset dhe bullgaret.

Keto te verteta i zhduken nga historia keta te krishteret. Pra, ska qene islami i prapambetur, por ju shkaterruat cdo gje kur iu versulet myslimaneve dhe e betee shkretetire vendin e populluar me mysliman dhe ia imponuat qe gjithe ate krim qe e bete, ata ta mesojne si 'prapambeturi islame'!. Dikur Shkodra, Prizereni, Shkupi e Elbasani ishin qendra tregetare dhe numronin me mijera dyqane, vendet e tjera te ballkanit ishin shume mbrapa, jo ve3tem te ballkanit, por edhe me gjere.
    Ca thu mer shoku ... muslimanet pervec se kane qene shumice,diku te 70%,kane qene dhe nga ana e me te fortit...si paskemi shkaterruar ne cdo gje te tyre ... apo SHPIF SHPIF SE DICKA DO TE MBETET ?

Shkodren mos e perzje ... se ka qyteterim mijera vjecar ...eshte nje nga kollonat e Shqiperise ... ndersa keto qytetet e formuara nga turqit ... nuk me duket se kane lene ndonje vlere arkitektonike apo kulturore ...

Ato shtetet e krishtera matane Adriatikut ... apo ato nuk quhen ... krahasojme vetem Ballkanin ...

Kur fola per veshjen nuk fola vetem per mbulimin e femrave ... edhe te burrat ka pas shume ndryshim ... po une fotot e stergjysheve qe kam pare s'kane pas as perce as shami ... bile njera ka pas nje kryq ne balle tatuazh ... qe sipas saj tregonte se nuk ishte turke ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 21-09-2013 mė 13:44
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    O trim,

Po ti GJITHE shkrimin e kishe perplot perzonaliuma, e shkruan se te permbahena ne shkrimin e jo ne perzonin ???

Nese ke dic me thene, shkruaje me sinqeritet dhe do te te kthehet po ne ate forme...pra sakte, forumi eshte per te diskutuar, e jo per te fituar dicka....pra, diskuto.....une kam fole mjaft per fjalenj KAURR, jeni ju qe aludoni ne boten e kesulkuqes, dhe kete PIKERISHT duke dale nga tema.....cdo SHPJEGIM jashta kontekstit gjuhesore eshte POLEMIKE....e kape ???

hajt tung
    O Trimosh !!!

Me sinqert se te kam fol te te dy postimet o Nuhi Mus , nuk mundem te flas ... Je ti qe shan ... vjell vrer ... mendon se mund te mbjellesh ate qe do si te duash ti ... une thjesht te tregova qe je shume gabim dhe kontradiktor ne ato qe thua ... Lexoji mire postimet e mia ... Se per te kuptuar e di qe as nuk do dhe as te leverdis ti kuptosh !!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 21-09-2013 mė 13:51
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Po jo bre Nuh se maloket ishin te krishteret, ata jetonin neper cepa - malesi dhe nuk qyteteroheshin dot. Qytetet ishin te gjitha me besim islam.
    HAHAH lerini more keto idiotesi se vetem analfabetet ju besojne ..po cfare civilizimi kishin muslimanet shqiptar kur shumica deri para 1945 ishin analfabete ndersa ne Kosove deri para 40 viteve .Ne Kosove p.sh deri ne fund te viteve 80 shumica e mjekeve kane qene ose serbe ose maqedonas ,pasi universiteti i Prishtines daton nga viti 1974,hiq mos shkoni me larg ,shihni nivelin intelektual te maqedonasve sllav dhe shqiptareve muslimane ne Maqedoni ne ditet e sotme .. .

Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •