Close
Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 281
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Shpirti Shqiptarit eshte Shqiptaria!!!

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    HAHAH lerini more keto idiotesi se vetem analfabetet ju besojne ..po cfare civilizimi kishin muslimanet shqiptar kur shumica deri para 1945 ishin analfabete ndersa ne Kosove deri para 40 viteve .Ne Kosove p.sh deri ne fund te viteve 80 shumica e mjekeve kane qene ose serbe ose maqedonas ,pasi universiteti i Prishtines daton nga viti 1974,hiq mos shkoni me larg ,shihni nivelin intelektual te maqedonasve sllav dhe shqiptareve muslimane ne Maqedoni ne ditet e sotme .. .
    Oj pizdulke e pa cipe, te kam thene me mijera here, hap veshet, fut dicka nepermjet vesheve ne ate koken tende prej lejke dhe mbaji aty, mos i flak jasht me, kuptove?! Me ben krahasimin e shqiptareve te Kosoves me serbet e maqedonet, duke anashkaluar faktin qe ne kemi qene te pushtuar nga ta dhe nuk na kane lene ta ngrejme koken larte asnjehere. Njesoj ndodh edhe ne Maqedoni, akoma edhe tani persekutohen shqiptaret nga maqedonet sllave, ani pse ata kane arritur nje marreveshje ne vitin 2001.

Oj pizdulke, baballaret tane kane mesuar neper podrume duke u fshehur nga sistemi jugosllav, sepse ne ate kohe, shqiptaret qe ziheshin me libra neper dore, keqetrajtoheshin, rriheshin, dhunoheshin e ne shumicen e rasteve edhe ekzekutoheshin.

Ik hup e mos me dil para syve me moj gurrgjulke e keqe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 21-09-2013 mė 13:50

Keshtu i flitet femres more funderrine!? Plere njeri!

Citim Postuar mė parė nga NaMe Lexo Postimin
    Oj pizdulke e pa cipe, te kam thene me mijera here, hap veshet, fut dicka nepermjet vesheve ne ate koken tende prej lejke dhe mbaji aty, mos i flak jasht me, kuptove?! Me ben krahasimin e shqiptareve te Kosoves me serbet e maqedonet, duke anashkaluar faktin qe ne kemi qene te pushtuar nga ta dhe nuk na kane lene ta ngrejme koken larte asnjehere. Njesoj ndodh edhe ne Maqedoni, akoma edhe tani persekutohen shqiptaret nga maqedonet sllave, ani pse ata kane arritur nje marreveshje ne vitin 2001.

Oj pizdulke, baballaret tane kane mesuar neper podrume duke u fshehur nga sistemi jugosllav, sepse ne ate kohe, shqiptaret qe ziheshin me libra neper dore, keqetrajtoheshin, rriheshin, dhunoheshin e ne shumicen e rasteve edhe ekzekutoheshin.

"An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

TE TREGON DHE QYTETERIMIN E CIVILIZIMIN KY TIPI !!!!

Po edhe qe nuk ke normat baze te edukates dhe asnje fije kulture ne vitin 2013 te Krishteret ta kane fajin mer Kanibal???
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Keshtu i flitet femres more funderrine!? Plere njeri!
    Shiko ti cicmic i vogel, une jam nje anetar deri diku i vjeter i ketij forumi, dhe pasi qe jam i tille, une i njoh edhe anetaret e ketij forumit.. e njoh mentalitetin e anetares ane dhe te shume te tjereve ketu ne forum. Zakonisht nuk sillem ne menyre te vrazhdet me femra, pothaujse me asnje tjeter pervec kesaj.. se per mua kjo 'femer' se vec femer nuk eshte, ia kalon edhe shkjaut, edhe grekut, edhe maqedonit(te gjithe armiqet e kombit tone) edhe te birit, edhe te dreqit edhe edhe edhe edhe.. a di cka?! Nuk ka fjale ne kete bote qe korrespodon tamam me ate zemren e zeze qe e ka kjo anetare sipas mendimit tim dhe sipas mendimit te shume te tjereve ne kete forum.. Ti nuk e di, asnje femer tjeter nuk e perkrah kete anetare ne kete forum.. perse valle ndodh keshtu?!! Prandaj une te them ty; shhhht se je i vockel ti te kritikosh sjelljen time ne raport me nje femer.. pra, psshhht.. pshhht.. psshtt.. psshhht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 21-09-2013 mė 14:16

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    TE TREGON DHE QYTETERIMIN E CIVILIZIMIN KY TIPI !!!!

Po edhe qe nuk ke normat baze te edukates dhe asnje fije kulture ne vitin 2013 te Krishteret ta kane fajin mer Kanibal???
    Edhe ti je i ri ketu, prandaj po ta fal kete here, vec te them; SHUJ dhe lere me kaq

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Idiot,cke qe nxehesh ..qe te demaskova propaganden ..keshtu e peson kur perhap rrena ..mor idiot nuk ishe me pare ti qe the se muslimanet shquheshin per dije e civilizim ,si i behet qe nje popull me kaq dije e civilizim te pushtohet nga "analfabetet" sllave ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Idiot,cke qe nxehesh ..qe te demaskova propaganden ..keshtu e peson kur perhap rrena ..mor idiot nuk ishe me pare ti qe the se muslimanet shquheshin per dije e civilizim ,si i behet qe nje popull me kaq dije e civilizim te pushtohet nga "analfabetet" sllave ?
    oj maloke, oj dhi.. merr vesh dhe hap veshet.. mjaft me lojera se ti je ajo qe po ben propagande anti shqiptare e jo une!! Gurrxhulke, ky popull qe eshte shquajtur per dije dhe civilizim eshte pushtuar nga keta sllavet e greket analfabete e shpellare me ndihmen e perendimit, dhe ti e di kete, por nuk te konvenon ta pranosh moj maloke..!!

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Edhe ti je i ri ketu, prandaj po ta fal kete here, vec te them; SHUJ dhe lere me kaq
    Une jam i ri ketu ??? Po shihe nje here qe kur jam anetar ... vetem se une nuk para ngaterrohem me keto lloj diskutimesh ... por kur shoh qe disa persona qe s'di as si ti quaj ... tip fare padashurish rrine e vjellin vrer kot e me kot e flasin percart e piset ,nuk rri dot pa folur ...

PO TI MOS MA FAL MOR BURRE ... UNE NUK JAM MESUAR TE ME FALIN GJERA ... PASTAJ FALJA ESHTE PER TE DOBETIN ... I DOBETI FAL ...

Jo per gje , po sa here te lexoj gjera te tilla une kete pune kam ... pranaj them mos u vono kot me falje ... ca ke per te bere nje ore e me pare ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 21-09-2013 mė 14:24
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Or delenxhi nuk i flitet ne kete menyre femres! I kam folur Anes ketu dhe nuk ka bere ndonjegje te meritoje keto barbarizmat e tu! I vogel Sa kile ben shoulder press ti?

Shiko ti cicmic i vogel, une jam nje anetar deri diku i vjeter i ketij forumi, dhe pasi qe jam i tille, une i njoh edhe anetaret e ketij forumit.. e njoh mentalitetin e anetares ane dhe te shume te tjereve ketu ne forum. Zakonisht nuk sillem ne menyre te vrazhdet me femra, pothaujse me asnje tjeter pervec kesaj.. se per mua kjo 'femer' se vec femer nuk eshte, ia kalon edhe shkjaut, edhe grekut, edhe maqedonit(te gjithe armiqet e kombit tone) edhe te birit, edhe te dreqit edhe edhe edhe edhe.. a di cka?! Nuk ka fjale ne kete bote qe korrespodon tamam me ate zemren e zeze qe e ka kjo anetare sipas mendimit tim dhe sipas mendimit te shume te tjereve ne kete forum.. Ti nuk e di, asnje femer tjeter nuk e perkrah kete anetare ne kete forum.. perse valle ndodh keshtu?!! Prandaj une te them ty; shhhht se je i vockel te ti te kritikosh sjelljen time ne raport me nje femer.. pra, psshhht.. pshhht.. psshtt.. psshhht.
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Fjala "kaurr", fjalė fyese?

Ky idioti per fe e shet edhe nenen ,nuk arrihet asgje me rrena ,kot e ke .Ty sigurisht ste ka bere b..tha e lisit ,pyet me te vjetrit se si kane jetu para 40-50 viteve (edhe pse e din shume mire) dhe te tregojne se cfare "civilizimi" kishim athere ,merreni me mend ,ne vitet e 60 pushteti dergon agronom maqedonas (se shqiptar ska pas )ti mesoj bujqit shqiptare se si te marrin rendimente me te larta dhe keta nga inoranca e thelle disa vite nuk i kishin perdore plehrat artificial por i kishin hudhe neper lumenje e ti me flet per civilizim mor debill ..as perime skane mbjelle para 50 viteve se skane dite ti kultivojne o idiot
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 21-09-2013 mė 14:27

Faqja 19 prej 29 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •