Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Për: Itali, seks me priftin, i merr 350 mijë € për të mos publikuar videon

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Sepse per shkak te fese Islame po na vijne djemte ne arkivole, apo keta sipas teje nuk jane shqiptare. A eshte morale te genjehen njerezit keshtu? Une nuk jam per besim te verber, jam per debat, edhe ateistet edhe myslimanet sulmojne besimin krishter, a i ofendova une ata?
    Jezusi nuk perdori metoda te kultit sikur besimet tuaja. Ju skeni te drejte te shperlani trurin njerezve 'jo keni m'u martu me 30 vajza te virgjera, jo do te keni sherbetore 20 djem te ri' jo ne naten e varrit do te vijne engjujt do te te pyesin se a ke qene mysliman a jo. Besimi ne Zot nuk perfshin keto i nderuar.
    Jo mor jo,se nuk vijne per shkak te fese,por per injorancen qe mbartin duke i konsideru vellezer ata te Sirise,e kohet e fundit bene nje vella e Serb se ish bo mysliman!

Ky prifti me fat!
    E ka kuptu qe i iken vitet,e ca leke paska pas!
    Mjaft mire ka vepru!

Sepse per shkak te fese Islame po na vijne djemte ne arkivole, apo keta sipas teje nuk jane shqiptare. A eshte morale te genjehen njerezit keshtu? Une nuk jam per besim te verber, jam per debat, edhe ateistet edhe myslimanet sulmojne besimin krishter, a i ofendova une ata?
    Jezusi nuk perdori metoda te kultit sikur besimet tuaja. Ju skeni te drejte te shperlani trurin njerezve 'jo keni m'u martu me 30 vajza te virgjera, jo do te keni sherbetore 20 djem te ri' jo ne naten e varrit do te vijne engjujt do te te pyesin se a ke qene mysliman a jo. Besimi ne Zot nuk perfshin keto i nderuar.
    pse ju nuk besoni ne parajse? si eshte parajsa ne fene tuaj, a mund te na e pershkruash?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

I nderuari Sami
    poenta ime ishte te tregoja qe keta prifterinje nuk dijne se cfare meson dhe predikon Bibla
    , .
    dhe e ditke ti cka meson bibla..ai ka studiuar dhe eshte shuguruar prift e nuk din biblen e ti shyqyr qe te ka ra ne dore nje kompjuter e na e di biblen..a kupton cfare po thua..a merr vesh se nuk lahet m.uti me shu.rre..thjeshte dhe shqip thuaj se nje prift apo 100 prifterinj nuk perfaqesojne kishen katolike dhe katolicizmin..keto jane veprime individuale qe nuk kan fare lidhje me kishen dhe kaq..sa shume e keni manine me fute hundet xhirizeve te fllicta te shoqerise njerezore per te peshkuar lajme hajvane si lajmi me siper..nuk e kam veq per ty por per te dyja krahet fetare qe mezi presin te pjerdhe nje prift ne honolulu qe ta bien ne forum apo se si e ngriti by.then nje hoxhe ne bolelulu..mesohuni nje here e mire qe veprimet individuale nuk perfaqesojne asgje perveqese personin qe e ben ate veprim..sejcila fe eshte shume me shume se sa 1 apo 100 prifterin apo hoxhallare..mos tjua shperlajne trurin ato qe ju duheni..mos tju terheqin per hundesh ata qe ju interesojne..mesohuni ta veni ne pune koken qe e keni mbi supe dhe jo thjeshte ta mbani si pjese te trupit..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

4. 2 antarët më poshtë falenderuan _MALSORI_ për mendimin e shprehur në këtë postim:

Le dévoué (19-09-2013),Sami Hyseni (18-09-2013)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    pse ju nuk besoni ne parajse? si eshte parajsa ne fene tuaj, a mund te na e pershkruash?
    Larg, shume larg te pasurit seks me 72 vajza te virgjera per te gjithe perjetesine, ne nuk jemi krijuar qe te bejme seks me 72 gra ne kete bote dhe as ne tjetren. Sigurisht kush ka thene kete ka qene i cmendur aq sa Darvini kur teorizon se prej peshkut mund te lind nje pule. Ky besim bjen ne kundershtim me ate se cfare predikoi Jezusi ne Ungjill, Ungjillin qe vet Kurani ne nje ajet e quan 'udhezim dhe drite'. Vella lexo ne Ungjill nese deshiron te mesosh se cfare mesojme se do te kete ne parajse. Por nje gje e ke te garantuar, nuk do te gjesh 72 gra edhe 1000 here te jesh mysliman. Ju thjesht jeni duke u tru shperlare, eshte shkruar qe te jeni rober te teorive te popujve tjere, me vjen keq te ta them kete.

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    Dakord ka prifterinj qe bejne krime,por ti nuk njeh asnje mysliman qe ben krime ???? nese jo,kot sa flasim(mos me thuaj qe ata qe i bejne krimet nuk jane myslimane ne kuptimin e plote te fjales,sepse keshtu mund te thote kushdo edhe per prifterinjte,pra o amnistoi te gjithe duke i quajtur devijime dhe jo njeren pale tja faturosh nje feje dhe tjetren ta quash devijim.)
    Prifterinjet i morra si shembull per ta treguar se si duhet dhe adhurohet Zoti . Vetem permes dashurise nuk mjafton te adhurohet Zoti , por edhe permes frikes , sepse ai eshte shume ndeshkues per kriminelet ! E ata te cilet bejne krime sot ne bote , si muslimane si ata te krishtere , e kane larguar friken prej vetes se tyre , se po te kishin frike nga Zoti per veprat e tyre te liga do te ishin me te devotshem .
    Tani mjetet teknologjike na mundesojn qe si veprat e mira si ato te liga te na shohe e tere bota , dhe po te thoja une se muslimanet dhe ''hoxhollaret'' nuk bejne vepra te liga , do te tingellonte shume keq ! Por , sic e thash krimet behen nga largimi i njeriut nga rruga e Zotit . Edhe muslimanet jane njerez , por ata muslimane te cilet e kane vendosur fene si program jete , gabimet e tyre jane shume te paketa me gabimet e pabesimtareve dhe muslimaneve vetem ''me emer'' .
    Vertet mendon se nje person qe nuk i falet Allahut,nuk ka asnje fije mundesie te jete person i mire ???
    Mund te ndodhe qe nje ateist te sillet shume here me mire sesa nje besimtar,kush eshte me afer Zotit atehere?Besim jane veprat,jo fjalet,faljet,adhurimet vetem se jashtmi.
    Nuk perjashtohet mundesia qe te jete i mire , por si mundet njeriu te jete i mire me dikend , kur ai eshte i keq me Ate i cili e ka kijuar !? Mohimi i Zotit dhe jeta e nje pabesimtari simbas epsheve te tij dhe perbuzja e Fese se Zotit asnjehere nuk e bene ate te mire . Sepse per ate nuk ka ligje , ai ligjin e bene vete si te done , cfare i thote epshi dhe djalli i mallkuat ai bene . E njeriu eshte i mire vetem athere kur cdo veper e tij te cilen e bene e kenaq Zotin e tij . E nje ateist psh djallin mund ta kenaq , ama Zotin asesi ! Dhe pse njerezit sot jane ne gjendje te tille , eshte po ky largimi nga Zoti nga njerezit . Ne nje far menyre edhe ata te cilet bejne krime edhe pse mund te themi se jane ''fetare'' , por e verteta eshte e kunderta , se nje besimtare i vertete asnjehere nuk vrete dikend , dhe asnjehere nuk bene kurveri mbase eshte tema per kurveri . E keto vepra shume njerez i bejne , edhe ata te cilet ne i shikojm si te urte e te mire ! Nje pabesimtare nuk e shikon se te besh kurveri eshte krim shume i madhe , e si ky pabesimtare te jete me i mire si nje ebsimtare i cili tere jeten ja perkushton kenaqesis se Zotit te tij !?

Shaka dhe tallje ne kete bote nuk behen vetem ndaj myslimaneve,por behen pothuajse per cdo njeri,tallen te krishteret,tallen hindute,hebrenjte,tallen te varfrit,te semuret,etj,cdo te thuash ti qe keta persona te shpresojne qe ne jeten tjeter te tallin te tjeret ???Apo kjo eshte nje prove qe ata jane ne rruge te drejte ???

Kjo thenie eshte sa per te qeshur,aq edhe per te qare
    Ne kete forum shaka me muslimanet psh behen edhe nga ateistet edhe nga te krishteret . Por sic e thash edhe me larte , nese neve sot na drejtohen se na kane shperlar trute pse jemi muslimane , pse besojm ne Kuran/Islam , do te vie dita edhe ne qe do ti pyesim ne form shakaje kush kane qene ata te te cilet kane qene te shperlar nga trute . Ndoshta per ty eshte kjo gje paradoksale , por kjo do te ndodhe , sepse me muslimanet jane tallur edhe popujt para nesh , por edhe sot tallen .
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Larg, shume larg te pasurit seks me 72 vajza te virgjera per te gjithe perjetesine, ne nuk jemi krijuar qe te bejme seks me 72 gra ne kete bote dhe as ne tjetren. Sigurisht kush ka thene kete ka qene i cmendur aq sa Darvini kur teorizon se prej peshkut mund te lind nje pule. Ky besim bjen ne kundershtim me ate se cfare predikoi Jezusi ne Ungjill, Ungjillin qe vet Kurani ne nje ajet e quan 'udhezim dhe drite'. Vella lexo ne Ungjill nese deshiron te mesosh se cfare mesojme se do te kete ne parajse. Por nje gje e ke te garantuar, nuk do te gjesh 72 gra edhe 1000 here te jesh mysliman. Ju thjesht jeni duke u tru shperlare, eshte shkruar qe te jeni rober te teorive te popujve tjere, me vjen keq te ta them kete.
    mire de, une nuk te pyeta se si nuk eshte por si eshte! dhe mos me luaj lojera fjalesh po pergjigju: pershkruaje parajsen e te krishtereve! kaq dua une.
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    ITALI – Policia italiane ka vënë në pranga një 32-vjeçare rumune, e cila kërcënonte një prift në Torino me publikimin e videos, ku ata shfaqeshin duke kryer marrëdhënie seksuale.

Mësohet se vajza kishte kryer marrëdhënie seksuale me pagesë me priftin e moshuar, të cilit i kishte marrë brenda dy viteve 350 mijë euro, duke e kërcënuar me publikimin e pamjeve.

Mediat italiane bëjnë të ditur se prifti e ka denoncuar gruan në polici, duke deklaruar se ajo i kishte marrë gjithçka kishte përmes kërcënimeve. Mësohet se kërcënimet e gruas kishin nisur në tetor të vitit 2011, kur prifti kishte vendosur të ndërpriste marrëdhëniet me pagesë me rumunen.

Pas arrestimit të 32-vjeçares, policia zbuloi se realisht ajo nuk kishte asnjë material filmik, që mund të implikonte priftin në raporte intime me të.

(er.nu/BalkanWeb
    Profesion i leverdisshem qenka priftelleku

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Profesion i leverdisshem qenka priftelleku
    Pse sbehet prifteresh?

Mund te lash sh mekate.,,,,lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Prift kurvar

Mir te pakten ky ka shku me femen e jo me djem nan moshe si shoket e vet

Edhe xhizes krajst thon i ka pas qef femnat
    S'eshte mor leht te jesh prift, s'eshte leht dhe s'ka RADIKALIZËM & EKSTREMIZËM më të madhe se të refuzosh krijimin e nje familje me nje grua !

Akti i ketij kurvari, eshte per t'u pershendetur sepse ka shpenzuar 350'000 € per ta shijuar krijesen qe fali Zoti per te.
    … ///

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Degjo deshmin e nje ish-Prifti krenar per te kaluaren e tij, tani edhe me krenar duke perqafuar besimin ne 1 Zot të vetëm :

… ///

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •