Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Për: Itali, seks me priftin, i merr 350 mijë € për të mos publikuar videon

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky prift bjen ne kundershtim me Biblen, si ky me poshte, sot feja e organizuar eshte bere politike, shume te krishtere po i pershtaten asaj se cfare njerezit deshirojne te degjojne e jo cfare predikoi Jezusi. Ndoshta nuk do te ishte mire te mashtrohen njerezit keshtu nga njerez jo kompetente. Kur ka njerez injorante si keta normal se ateistet dhe te tjeret shfrytezojne rastin qe te sulmojne besimin krishter por edhe mediat manipulojne me te madhe. I mire eshte Muhamedi qe mashtroi njerezit per 72 gra ne xhenet. Cfare te duhet Perendia nese beson se ai ka krijuar 72 hyri ne xhenet. Tru shperlarja vazhdon, sot mund te themi lirisht se bile ka hyre ne mode.
    Pisllaqet e fese tende mundohesh t'i mbulosh me pisllaqet e fese muhamedane!
    Te ishe njeri me ndergjegje te paster do thoshe shyqyr zotit qe ky prifti ka bere sex me nje femer qe ka mbi 18 vjet.E din ti qe priftat e juaj lakmojne femj.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Zoteri Unreal une kam pune me te mencura qe te mirrem sesa me ate se cka beri nje prift ne Itali, apo nje pastor ne Amerike. Une nuk jam anetaresuar ne kete forum te mirrem me ta. Une mund te flas vetem per veten time dhe ta shpreh nje mendim. Une kurre nuk do ta mbroj asnje mekat te asnje njeriu edhe ne qofte se eshte babi im.

Priftat e mi?! Si u bene keta priftat e mi?!

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesia4ever për postimin:

Enkeleu (19-09-2013)

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Tani kuptuam qe njeri ketu paska 2 By.the nje per ta care, e nje per ta krujt.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Zoteri Unreal une kam pune me te mencura qe te mirrem sesa me ate se cka beri nje prift ne Itali, apo nje pastor ne Amerike. Une nuk jam anetaresuar ne kete forum te mirrem me ta. Une mund te flas vetem per veten time dhe ta shpreh nje mendim. Une kurre nuk do ta mbroj asnje mekat te asnje njeriu edhe ne qofte se eshte babi im.

O messi, ti je hapesi kryesor bashk me iliridën e lir, qe postoni video e lajme nga rrota e s'ëmes t'Afganistanit ! Tani qe nje prift qenka knaqur pak, ti e fajeson ate dhe e shpall injorant ne vend se ta denosh kishen per keqefonksionimin e saj !
    … ///

sigurisht, ke pune me kater gra, me 72 hyri dhe me talebanet e afganistanit....
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Ti je anetarsuar ketu jo per te dhene mendimin tend,por per te qeshur me besimin e tjetrit.Te kam lexuar shpeshhere ku ti pa asnje arsye ngacmon keta te pales tjeter.
    Besimi yt eshte po aq qesharak,po aq kriminel,po aq mashtrues...sa besimi i muslove.A kupton?
    Feja e krishtere eshte "demokratike" sot sepse njerezit e refuzuan budallakine hyjnore dhe vendosen ligje.Kur sundonte budallakia dhe kriminaliteti kishtar,njerezit digjeshin.

Nuk thash priftat e tu.Thash priftat e juaj.Me te "juaj" nenkuptoj institucionin kishtar.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

O zoteri nuk perfaqesohet besimi krishter nga njerez qe nuk e zbatojne, ate video e postova per te argumentuar se ka prifterinje katolike qe nuk dine se cfare thote Bibla. Mos me fut ne debate te kota se ma bllokove koken. Ore zoteri une nuk jam katolik as protestant mos me pshtjell se cfare ben nje amerikan apo nje prift italian se nuk eshte pune e imja kjo, une besoj per vete nese dua te besoj, nese sdua te besoj them se spo besoj asgje e nuk kapem se cfare beri Ilia Spiro, Janatullosi apo nje prift ne Itali. Ke dicka kunder asaj qe gjendet ne Bibel ofroje ketu debatojme si shoke, ske me lej rehat se spo te kerkoj asgje. Tung

O zoteri nuk perfaqesohet besimi krishter nga njerez qe nuk e zbatojne, ate video e postova per te argumentuar se ka prifterinje katolike qe nuk dine se cfare thote Bibla. Mos me fut ne debate te kota se ma bllokove koken. Ore zoteri une nuk jam katolik as protestant mos me pshtjell se cfare ben nje amerikan apo nje prift italian se nuk eshte pune e imja kjo, une besoj per vete nese dua te besoj, nese sdua te besoj them se spo besoj asgje e nuk kapem se cfare beri Ilia Spiro, Janatullosi apo nje prift ne Itali. Ke dicka kunder asaj qe gjendet ne Bibel ofroje ketu debatojme si shoke, ske me lej rehat se spo te kerkoj asgje. Tung
    po atehere pse sjell shpesh video te muslimaneve?! kaq hipokrit je?!
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Prift kurvar

Mir te pakten ky ka shku me femen e jo me djem nan moshe si shoket e vet

Edhe xhizes krajst thon i ka pas qef femnat
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 18-09-2013 më 14:17
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    po atehere pse sjell shpesh video te muslimaneve?! kaq hipokrit je?!
    Sepse per shkak te fese Islame po na vijne djemte ne arkivole, apo keta sipas teje nuk jane shqiptare. A eshte morale te genjehen njerezit keshtu? Une nuk jam per besim te verber, jam per debat, edhe ateistet edhe myslimanet sulmojne besimin krishter, a i ofendova une ata?
    Jezusi nuk perdori metoda te kultit sikur besimet tuaja. Ju skeni te drejte te shperlani trurin njerezve 'jo keni m'u martu me 30 vajza te virgjera, jo do te keni sherbetore 20 djem te ri' jo ne naten e varrit do te vijne engjujt do te te pyesin se a ke qene mysliman a jo. Besimi ne Zot nuk perfshin keto i nderuar.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •