Close
Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 248

Tema: Pas vdekjes?

Pėr: Pas vdekjes?

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Faleminderi per pergjigjet.
    Shume interesante.Dmth. trupat e kalburperterihen. Seks do kete por jo femi, thjeshte per kenaqesi. Do kete vere por nuk te deh.Vertete qenka mrrekulli.
    e para trupat u krijuan pa qene fare, si mos te riperterihen te kalbezuar apo edhe te djegur teresisht?
    dhe ato qe ke permendur jane vetem nje pjese shume e vogel (insignificante) te te mirave dhe mrekullive qe ka Xhenneti...
    te keshilloj te besosh dhe te adhurosh Allahun nese ke ndonje aspirate per te pasur nje jete te amshueshme te mire...
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ne kete aspekt smund te ankohem ..jeni shume zemergjere
    epo ē'ti besh, ne jemi keshtu...zemergjere ne te gjitha, varet ēfare kerkon...te dhurosh buzeqeshje dhe te besh dike te qesh, eshte sadaka...o, po ku kupton ti ēfare eshte sadakaja....e di, eshte nje gje e mire....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...ne xhenet,pedofilave do tu del perpara kryepedofili i tyre muhamedi,heheh....

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ...ne xhenet,pedofilave do tu del perpara kryepedofili i tyre muhamedi,heheh....
    i kenaqur ti.....

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    e para trupat u krijuan pa qene fare, si mos te riperterihen te kalbezuar apo edhe te djegur teresisht?
    dhe ato qe ke permendur jane vetem nje pjese shume e vogel (insignificante) te te mirave dhe mrekullive qe ka Xhenneti...
    te keshilloj te besosh dhe te adhurosh Allahun nese ke ndonje aspirate per te pasur nje jete te amshueshme te mire...
    Pike se pari nuk jam femer, e kam thene sa here.Sqarim per antaret e ri.

Kurse fete, me duken si puna e filmave te animuar Po te ishte Perendia asshtu si e pershkruani ju, do ishte me i keq se cfare do krimineli.Njeriu mund te jet besimtar pa qene fetar. Bej keso pyetjesh se keto gjera me duken shume qesharake.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 18-09-2013 mė 13:45
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Pike se pari nuk jam femer, e kam thene sa here.Sqarim per antaret e ri.

Kurse fete, me duken si puna e filmave te animuar Po te ishte Perendia asshtu si e pershkruani ju, do ishte me i keq se cfare do krimineli.Njeriu mund te jet besimtar pa qene fetar. Bej keso pyetjesh se keto gjera me duken shume qesharake.
    ne je femer apo jo, mua nuk me ben pershtypje fare dhe kete nuk e kam permendur ne asnje postim timin, ku e pe ti kete?
    se si te duken ty fete, mua aq me ben...
    nese qesh ti apo jo, mua fare nuk me intereson...
    thjesht me duket gje e edukuar te pergjigjem ne pyetje kur behen dhe kam deshire qe ate qe di dhe besoj, t'ua shperndaj edhe te tjereve, nese 1 nga 100 merr diqka nga udhezimi i Allahut kjo do te jete sukses per mua...ti je i/e lire te mendosh ēfare te duash, bej si te duash dhe jeto si te duash...nese nje dite do te udhezohesh do te mendosh dhe atehere do te qeshesh me veten tende.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...a ka vere te rahovecit vella,qajo vera me emrin ston kastle,qasi po me duhet mua,vere vendore,hheheh....se per femra pe di se katerdhjet gra"me presin".hehehe...

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ...a ka vere te rahovecit vella,qajo vera me emrin ston kastle,qasi po me duhet mua,vere vendore,hheheh....se per femra pe di se katerdhjet gra"me presin".hehehe...
    a di ēka? eshte me mire ta nderpres ketu thirrjen time ngase me disa njerez sa me shume t'i therrasesh aq me shume largohen dhe ngarkohen me mekate, keshtu qe une ju pershendes dhe do te kyqem ne ndonje teme tjeter...me mire te mos ngarkoheni me shume se kaq se mos me ze edhe mua ndonje mekat qe ju nxis...pershendetje.

Pas vdekjes..., myslimanet qe une njoh thone qe do te kene nja njezet virgjeresha..., o shahidet , o buuu,
    e bera ēorb fare, po me duket se do kene nja dyzet virgjeresha per mashkull, ose me shume, mah s'me kujtohet,
    por qe kene te drejte te qeshin ata lart..., pasi kush beson kesi perrallash vertete filmat multiplikativ behen realitet!
    Pataj vijne e na rrenqethin me perralla me fantazma...
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Arbresh,

Xheneti i muslimaneve eshte kenaqesi !! Aty s'ka lodhje, semundje, derte e monotoni.

Xhenneti yt, eshte jetesa qe bejn muslimanet sa jan gjall : Adhurim e lutje panderprer. Porse ju dalloheni atje, ngase s'levizni fare, s'keni trup e s'keni hije dhe thjesht keshtu BESONI se do qendroni pergjithesisht !! Vetem ideja t'i shkoje dikujt se nuk do levizesh ne parajsen e krishter, te ben ta duash ferrin (Eudhubuliah)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Le dévoué : 19-09-2013 mė 02:17
    … ///

Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •