hahahha,po ia ben si ja beri baba lepur te birit:
-hajde te keqen baba se do te coj baba me bo sex.
e con ne nje hije plepi dhe pret te kaloje ndonje lepurushe tia prezantoje te birit.prit nje ore e ska,prit dy ore e ska,i humbi durimi-hajde te keqen baba ikim vime ndonje dite tjeter se u merzita.
-prit e babe se dua te bej edhe nje cike sex-ia kthen i biri...![]()
ketu: http://www.forumishqiptar.com/showth...=132832&page=2 te postimi 23 mund te gjesh thelbin... nese do e lexosh me tru do te te duket njelloj si kjo me lart. nese do e lexoje me zemer, do gjeje dallimin...![]()
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
qe kur u ngaterrua dashuria me seksin zemra dhe truri nuk reshtin se dhunuari njera tjetren,dhe nese nje dite do vendosin te gjejne paqe,pas nje pleksieje kaq te gjate me siguri do te jene shnderruar ne nje organ amorf,te ngjashem me limonin e terzignos...
Jo aspak,edhe te kishte qene lidhje zerioze apo avantur e kaluara mbetet e kaluar.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Ju shqetėson nese partneri/partnerja juaj ka nje histori qe ju s'e dini
Po tani deri ne momentin qe une nuk di gje,le te bej qef,po e mora vesh,aty mbaron historija, le te menohet mire ,nga pasojat qe i vijne me mbrapa.
Uroj mos te ket histori,se do ja kthej ne kimi pastaj![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Po, edhe ate shume !
vajzat ketu ne forum ndrysh flasin dhe ndrysh veprojn kur partneri te ju tregoje per te dashurat e meparshme, po flas nga
experienca e ime.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Phaaa jo mer jo ne po futemi ne evrope cdo dite e me shume pse duhet te me shqetesoj nje gje e tille.
Por une po ju them qe kam gjake shqiptari tash kuptojeni vet.
Se di :S...Varet nga historija!
Krijoni Kontakt