Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 107
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Ju shqetėson nese partneri/partnerja juaj ka nje histori qe ju s'e dini

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Se di :S...Varet nga historija!
    nga cila histori oj qike :P

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

......pa tjeter nese do te ishte gje per tu shqetesuar dhe te mos me kishte treguar,

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ato qe si di mbase, ato qe mi thote vet jo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 06-09-2013 mė 08:33
    Feelings change - memories don't.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    nga cila histori oj qike :P
    Po ka histori e histori...Nese historia ka qene keshtu histori e 'zakonshme' ku lidhja dhe ndarja kan ndodh si rredhoj e pushimit te dashuris te te dy paleve...shembull ky e,se po te kishte nje histori e cila i ka lene plage,apo sja ka kthy zemren me,lol,apo ndonje pasoj tjeter e cila do mund te ndikonte ne jeten time....nuk mendoj se nuk do shqetesohesha ne kto raste.

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Po ka histori e histori...Nese historia ka qene keshtu histori e 'zakonshme' ku lidhja dhe ndarja kan ndodh si rredhoj e pushimit te dashuris te te dy paleve...shembull ky e,se po te kishte nje histori e cila i ka lene plage,apo sja ka kthy zemren me,lol,apo ndonje pasoj tjeter e cila do mund te ndikonte ne jeten time....nuk mendoj se nuk do shqetesohesha ne kto raste.

cka ta merr mendja ty ka ai ndonje histori qe ti se di

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    cka ta merr mendja ty ka ai ndonje histori qe ti se di :-D
    Mendoj qe ka

Seriozisht nuk do te doja ti dija historit e dashuris se kaluar nga ai,nuk me pelqen,nuk dua,skan pse me hyne ne pune,e vetmja gje qe do me sherbente do ishte ndonje shqetesim i panevoje,kurse une vdes per gjumin,dua ta beje te rehatshem,shume te rehatshem pastaj.Por nese nje histori sic thash dhe me lart duhet te dihet,gjithmone nese duhet,kte patjeter qe duhet te ma thote

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Mendoj qe ka

Seriozisht nuk do te doja ti dija historit e dashuris se kaluar nga ai,nuk me pelqen,nuk dua,skan pse me hyne ne pune,e vetmja gje qe do me sherbente do ishte ndonje shqetesim i panevoje,kurse une vdes per gjumin,dua ta beje te rehatshem,shume te rehatshem pastaj.Por nese nje histori sic thash dhe me lart duhet te dihet,gjithmone nese duhet,kte patjeter qe duhet te ma thote
    Sa korrekte qe je :P

E sa i perket temes , shpesh here eshte mire te mos germosh se mandej behet edhe me keq

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    miredita
    sot po vija nga boston ne New york driving edhe u lodha me c/d edhe e ktheva ne radio te degjoja muzik
    por kjo radio kishte tema hot :P

pyetja tek radio ishte qe te tere te thonit te verteten me sa keni vajt ose sa te dashur keni pat deri tani etc
    me beri shum pershtypje se me shum mernin vajzat edhe thoshin 12-13-sidomos njera tha qe jam 29 vjece edhe deri tani jam ne numrin 27 por tha se do e plotesoj numrin shum shpejt te moshes saj

kurse njera tha qe ka qen prositute edhe pinte edhe drog nuk kishte ndonje numer tamam por tha diku tek 200 ahahha funy one

kurse njera tha kam qen kush kam qen puna ime tani jam bere vajz e mire kjo ka rendesi

me pak fjal te jeni te lumtur qe keni vajza shqiptare se me amerikone e hongret
    ......po flas per meshkujt, mos i tregoni asnjeher sa lidhje kishit ose te pakten zvoglojeni numrin, nese keni pasur 70 thuani nja 7 apo 8, ndryshe do flini ne ballkon,

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ......po flas per meshkujt, mos i tregoni asnjeher sa lidhje kishit ose te pakten zvoglojeni numrin, nese keni pasur 70 thuani nja 7 apo 8, ndryshe do flini ne ballkon,
    Femrat se kane problem sa ka pat me pare patneri. Se kam problem fare edhe po te me tregoje rreth tyre. I perket te kaluares. Ndersa meshkujt edhe sikur mos te kete pat femra prape do i gryeje krimbi.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Femrat se kane problem sa ka pat me pare patneri. Se kam problem fare edhe po te me tregoje rreth tyre. I perket te kaluares. Ndersa meshkujt edhe sikur mos te kete pat femra prape do i gryeje krimbi.
    .....ah edhe ju hiq me mire se ne nuk jeni, ne fillim beheni sikur eshte ok, beheni cool pastaj kur degjoni shifra ndryshon muhabeti, ateher fillon marrja ne pyetje,

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •