Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 135
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Berisha: Pushtetin e dalë nga krimi, nuk e pranojmë

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    pse mo vlla, nuk e ke mesuar akoma qe shqiperia eshte i vetmi vend ne europe qe nuk e ka te zgjidhur ceshtjen e pronesise???

qe 70% ne robve nuk kane akoma certifikata pronesie??
    qe 90% e ishpronareve nuk kane marre asnje demshperblim apo kompesim ???
    qe e drejta e prones eshte nje nga te drejtat baze te njeriut???

ku jeton ti??
    ai qe eshte i sigurt qe e ka pronen e tij duhet ta mar me force. ne qofte se ai nuk ka force te tjeret duhet ta marin. e drejte e prones eshte baze e te drejtave te njeriut por shqiptaret nuk duhet ti perzienin pronat ne kohen e komunizmit, tani eshte vone s`ka kush ti shperblej.
    ketu ku jetoj un ne sk, pronen e kemi ndare qe ne 1991-shin brenda 3 oresh. qe atehere s`ka pas me asnje debat.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ceshtjen e prones ne shqiperi e zgjidh vetem nje person si napoleon bonoparti, ndersa neser krahu i djathte i berishes mund te marin PD-ne. megjithate ketu s`duhet te diskutohet berisha por deshtimi i zgjedhjeve.
    po mire......kur duhet nje njeri si bonaparti, berisha c`kerkonte ne pushtet atehere???? pse kerkonte voten se do ta bente shqiperine dhe te drejtat e qytetareve?????
    nje njeri i ndershem thote nuk e zgjidh dot une kete ceshtje. por ai mashtroi ne menyren me ordinere. ai kerkonte thjesht te ishte ne pushtet se i pelqente karrigja. e te dukej si pasha i madh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 21-07-2013 më 20:09
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    po mire......kur duhet nje njeri si bonaparti, berisha c`kerkonte ne pushtet atehere???? pse kerkonte voten se ta bente shqiperine dhe te drejtat e qytetareve?????
    nje njeri i ndershem thote nuk e zgjidh dot une kete ceshtje. por ai mashtroi ne menyren me ordinere. ai kerkonte thjesht te ishte ne pushtet se i pelqente karrigja. e te dukej si pasha i madh.
    napoleoni i vendosi ligjet duke vrare dhe prere. ndersa berisha i kurseu shqiptaret. ai duhet te kishte vrare Ramis Aline, se bashku me 1000 oficere ashtu si napoleoni, por ai nuk e beri. Sepse mendoj se jemi popull i vogel dhe u mundua te shmangte lufte civile. ai meriton cmimin nobel per paqe por evropa na ka shume qejf si rrace, ndaj nuk e do berishen.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    napoleoni i vendosi ligjet duke vrare dhe prere. ndersa berisha i kurseu shqiptaret. ai duhet te kishte vrare Ramis Aline, se bashku me 1000 oficere ashtu si napoleoni, por ai nuk e beri. Sepse mendoj se jemi popull i vogel dhe u mundua te shmangte lufte civile. ai meriton cmimin nobel per paqe por evropa na ka shume qejf si rrace, ndaj nuk e do berishen.
    o zot !!!! Ekziston prej verteti , apo jo produkt i endrave me makabre ?!

Sinqerisht me kujton ate personin ne videon ne faqen e pare ...

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Sa turp.Kriminelet dhe bosat e droges paskan mundur shtetin!Shtet qe 8 vitet e fundit ka pas kujdestar salen.Uroj ta kete vetem ushqim per militantet qe ti mbaj lidhur te Pd se ne te kundert me cfar do ndodh ketu lajmet nga Siria sdo na bejne me pershtypje.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Lajm interesant,por s´me habit fatkeqesisht!

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Gati i ngriten permendoren,mbushen faqet e gazetave dhe rrjetit, me fjale dhe kenge.
    Thane qe Sali berisha pranoi humbjen,dhe se faji ishte vetem i tij.
    Sot Sali Krimineli deklaron se nuk njeh rezultatin e zgjedhjeve,dhe se nuk do te pranon qe shteti te bie ne duart e mafias dhe kartelit te droges.
    Sali Krimineli me bandat e tij don ta fusi Shqiperine ne lufte vella-vrasese.Kete kriminel duhet larguar nga pushteti menjehere.Duhet vene prangat dhe denuar per te gjitha krimet qe beri.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Nqs se PD nuk njeh zgjedhjet atehere o Shqiptare te Mjere BEHUNI GATI PER NJE 97 te dyte, sepse kjo besoj se do te jete pasoja e mosnjohjes se rezultatit te zgjedhjeve pas 1 muaji.
    O E MJERA SHQIPERI ZOTI TE SHPETOFTE SE SHQIPTARET PO TE ZHDUKIN
    Nuk ka per te ndodhur si ne 97-en

Do iki me bisht nder shale(keshtu do iki kucka), ose me plumb ne ball

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ate pozicion qe ke mbajt dhe ti gjer tani kur vidhte Sala.
    Kur? O Mia po ky akoma vazhdon te vjedhi. Ky ka blere pa ka arritur ate numer votash. Une e di vete si fakt, njerez te Pd kane blere vota.
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Kur hapen kutit, hapen njesoj per te dy palet, si per dr. Berishen ashtu edhe per EdRucKokdhimen.

Pastaj del hajdutiiii
    Mos u bej hipokrit tani dhe mjaft na shkruajte si brari lol

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200

Po ky njeri gjithe jeten e tij e mban shqiperine dhe jeten ne nje tension te pakuptimte . Eshte politika qe eshte mesuar te ushtroje ngaqe ka pas veten edhe tipa si Skneri dhe Ziti . Ti thot dikush qe kaq eshte perfaqesia jote ne popull.

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •