Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 135
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Për: Berisha: Pushtetin e dalë nga krimi, nuk e pranojmë

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Sali Berisha, avancon me planin B, nuk do njoh zgjedhjet

Kryeministri në detyre, Sali Berisha, deklaron se nuk do ta njohë pushtetin e ri, pasi sipas tij, ai ka dalë nga krimi, droga dhe paratë e pista. Berisha thotë se do të luftojë për votën e lirë të shqiptarëve. Ai deklaron:
    Ky eshte ndryshim! Nga rinumerimi ne Lezhe, 1200 vota te vjedhura

Te dashur miq, rinumerimi i fleteve te votimit deshmoi se karteli i droges qe erdhi ne pushtet me zgjedhjet e 23 qershorit ka vjedhur me dhune, terror e para te pista 1200 vota vetem ne qarkun e Lezhes dhe tani, po me dhune, terror dhe para te pista, duan te bllokojne rinumerimin e votave dhe te mbrojne mandatet e krimit. Ky eshte ndryshimi qe donin trafikantet dhe miqte e tyre!! Por ne demokratet pushtetin e dale nga krimi, droga dhe parate e pista nuk do e pranojme kurre! Perpara per voten e lire te shqiptareve!

http://www.botasot.info/shqiperia/23...joh-zgjedhjet/
    Atehere me keqardhje e theme , qe vetem plumbi mund ta heq kete dikatator makaber . Jam i sigurt se me pak motivacion ky popull ka shume njerez qe do dilnin vulnetare per te marre drejtesin qe u eshte marre nepermjet mekanizmave shteterore te uzurpuara nga Dikatatori Berisha .

A dha doreheqjen ?!!!! PO !!!
    A humbi ne menyre spektakolare ?!! PO !!!
    A foli sovrani me nje diference kaq te madhe ?! PO !!!

E cfare dreqi do kjo organizem bakterike qe paraziton te ardhmen e Shqiperise ?! NQS e shpeton edhe plumbin , me nderimin e pushtetit , duhet te vihet drejtesi . Pra burg edhe vetem burg !!! Shpelari Berisha per nje muaj eshte thjesht nje individ por me histori kriminale .

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    Neser fiton ekstremisti Sokol Olldashi postin e kryetarit te PD-s. Ai s`ka per te leshuar me pe per ju te PS-s.
    do thoni, - te keqen o Berisha, ku je
    nuk u pergjigje pyetjes qe bera,

berisha jo vetem qe shkeli kushtetuten dhe mbajti peng ceshtjen e pronesise, por edhe mashtroi votuesit qe i premtoi qe do ta zgjidhte ate ceshtje.

sa per dijeni. Berisha nuk do puthi me ne politike. ai u dogj pergjithmone.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

ore ti ilir patriot
    mos ke qene komisioner ne lezhe atje ku fallsifikuat votat
    a e di qe ju pret burgu

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Shqipria do shpetoj atehere kur Edi me Saliun shkojn ne dhomat e sigurise se lart.. p :P Ndryshe shpetim ska ky vend. Po thon cka t'ki n'kojshi prite n'shpi e per qeta spo kam qef fort qe po bahen keto tollovija ne shqipri se kerrsh Zoti i baft.
    Po qysh paska thane AntiproAnti amerikant e ki shin nje sen tkeq thon kullerat. Qe seni qe spo ju vyke ma nuk po e majshin badihava se veq rrugen ja zajn e nxajn neper kame , se sikur tu kishte vy Amerikanve sa per Evropian Saliu kish vdek me titullin Kriminister e Edi me titullin oPis-zite.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

ca prone, se s`po kuptoj
    pse mo vlla, nuk e ke mesuar akoma qe shqiperia eshte i vetmi vend ne europe qe nuk e ka te zgjidhur ceshtjen e pronesise???

qe 70% ne robve nuk kane akoma certifikata pronesie??
    qe 90% e ishpronareve nuk kane marre asnje demshperblim apo kompesim ???
    qe e drejta e prones eshte nje nga te drejtat baze te njeriut???

ku jeton ti??

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

ore ti ilir patriot
    mos ke qene komisioner ne lezhe atje ku fallsifikuat votat
    a e di qe ju pret burgu
    Te pengon illir patrioti se flet te verteten , apo jo ?!

Jo nuk kam qene as komisioner , as lesh . Per mua politika shqiptare eshte nje makabritet i shemtuar , POR berisha e ka cuar ne limite te panjohura me para .

Si individ qe eshte Berisha , ka detyrim ndaj ligjt , sic ke ti edhe une se bashku . Prandaj , duhet ti perigjet atij .

Sic te thashe sovrani foli . Humbet ne menyre spektakolare , populli ju tha praktikish IKNI P.rdhuni . Si rrjedhoje mos na lodhni shume , se diktatoret edhe ata qe nuk respektojne voten e popullit , nuk i ka njeri qejf ...

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    pse mo vlla, nuk e ke mesuar akoma qe shqiperia eshte i vetmi vend ne europe qe nuk e ka te zgjidhur ceshtjen e pronesise???

qe 70% ne robve nuk kane akoma certifikata pronesie??
    qe 90% e ishpronareve nuk kane marre asnje demshperblim apo kompesim ???
    qe e drejta e prones eshte nje nga te drejtat baze te njeriut???

ku jeton ti??

Ti kacurrel boll mire e paske ketu.

Njeri i Kosoves blen nje truall dikund ne shqiperi afer nje vendi turistike. Mire boll merr lejen e ndertimit e nderton katin e pare dhe niset i shkreti i ziu futani pusi per Zvicerr apet me shku me punu e me hy kredi.
    Kur kthehet pranveren tjeter me vazhdu punimet. Cka me pa . Personi qe ja kish shit truallin token , mbi katin e lane per gjyse kish vazhdu edhe dy kate te tjere.

Ky i Kosovs nuk e njeh njehere vendin i bahet tevdil ( dyshimt ) qe ka gabu sokak ( lagje) Edhe i del ai jarani qe ja ka shit . Ky i thot qka u ba more kshtu kush ka vazhdu punimet lart. E di si i thot ky i Shqipris. Ore Zotri une ta kam shit keta posht... nuk ta kam shit ata lart

Me t'vertete jo me hy ne BE-e Nato. Po dela Albania as Liberalizim nuk e ka meritue.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nuk u pergjigje pyetjes qe bera,

berisha jo vetem qe shkeli kushtetuten dhe mbajti peng ceshtjen e pronesise, por edhe mashtroi votuesit qe i premtoi qe do ta zgjidhte ate ceshtje.

sa per dijeni. Berisha nuk do puthi me ne politike. ai u dogj pergjithmone.
    ceshtjen e prones ne shqiperi e zgjidh vetem nje person si napoleon bonoparti, ndersa neser krahu i djathte i berishes mund te marin PD-ne. megjithate ketu s`duhet te diskutohet berisha por deshtimi i zgjedhjeve.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin

Njeri i Kosoves blen nje truall dikund ne shqiperi afer nje vendi turistike. Mire boll merr lejen e ndertimit e nderton katin e pare dhe niset i shkreti i ziu futani pusi per Zvicerr apet me shku me punu e me hy kredi.
    Kur kthehet pranveren tjeter me vazhdu punimet. Cka me pa . Personi qe ja kish shit truallin token , mbi katin e lane per gjyse kish vazhdu edhe dy kate te tjere.

Ky i Kosovs nuk e njeh njehere vendin i bahet tevdil ( dyshimt ) qe ka gabu sokak ( lagje) Edhe i del ai jarani qe ja ka shit . Ky i thot qka u ba more kshtu kush ka vazhdu punimet lart. E di si i thot ky i Shqipris. Ore Zotri une ta kam shit keta posht... nuk ta kam shit ata lart

Me t'vertete jo me hy ne BE-e Nato. Po dela Albania as Liberalizim nuk e ka meritue.
    dhe te mendosh qe politikanet kane 22 vjet qe heshtin per kete problem. e na nxjerrin probleme te tjera. gjoja me te rendesishme.
    i premtojne popullit budalla integrimin ne europe. dhe nga populli asnjeri nuk e di se integrimin do ta shohin me dylbi pa zgjidhur ceshtjen e pronesise.
    gjithe politika shqiptare eshte nje fallsitet i pafund.
    madje Liderat politik na u nxekan se ju vodhen votat dhe ju hoq e drejta per te komanduar. dhe te drejtat e te tjereve me pronat nuk duan tja dine.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin

Ide interesante per te gjithe qe nuk kane kapital te mjaftueshem per te ndertuar shtepi...

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •