Jo perkundrazi, ishte koha per rotacion, absolutisht, nuk me vjen keq se humbi PD, edhe saliu beri shume mire qe dha doreheqjen per ti lene rradhen reformimit te PD.
Ajo qe une shoh dhe nuk me pelqen eshte se realisht nuk pati ndonje ndryshim, fitoi ilir meta, ai qe ishte dhe do te jete, dhe mbi te gjitha nuk me ka pelqyer asnjehere politika negativiste qe ben PS vazhdimisht, politike e bojkotit.
Madje e majta bojkotoi KQZ perpara zgjedhjeve, nje akt aspak i pergjegjshem, ashtu si bojkotuan parlamentin per 4 vjet. Dhe per ironi ajo KQZ e paplote dhe e akuzuar per vjedhje do legjitimoje fitoren e Edi Rames.
Ironia eshte perseri tek deshira e rames per kryengritje alla 21 janar per ta rrezuar diktatorin e madh, mjaftoi vullneti i perbashket i te gjitheve. Kjo eshte demokraci, e votove berishen? Tani prit 4 vjet dhe denoje me vote, jo cohu ne mes te mandatit dhe bejme kaos.
Une kam dyshimet e mia qe nje njeri si rama, megjithe vullnetin e mire qe mund te kete, te beje diçka pozitive. Po qofsha i gabuar.
Krijoni Kontakt