Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

Turqit bojkotojnë festën e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Këshilltarët e Asamblesë Komunale në Prizrenit nga radhët e komunitetit turk nuk kanë marrë pjesë në mbledhjen solemne të 135- vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (LSHP).
    Për arsye ende të panjohura kanë bojkotuar festën e LSHP-së. Këshilltari i LDD-së, Lulëzim Kabashi ka kritikuar mungesën e pjesëmarrjes të këshilltarëve të KDTP-së, në seancën solemne të LSHP-së.

“Fatkeqësisht ende edhe në këtë kohë ekziston një mentalitet i gabuar”, tha Kabashi, raporton "Prizrenpress".

Sipas tij, këshilltarët e KTDP-së është dashur të marrin pjesë edhe në këtë seancë solemne si në çdo seancë tjetër të Asamblesë.

“Shpresoj se do të ndryshojnë qasjen në të ardhmen “, tha Kabashi.

Kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja, ndërkaq nuk ka komentuar mungesën e këshilltarëve të KTDP-së në festën solemne të LSHP-së. /Telegrafi/

Emri:  111__lidhja_e_prizrenit_825893917.jpg

Shikime: 1212

Madhësia:  32.5 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga CRASH : 10-06-2013 më 18:20

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Për: Turqit bojkotojnë festën e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Na ha b....tha neve a e bojkotojne turqit lidhjen shqiptare a jo!!!

i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Na ha b....tha neve a e bojkotojne turqit lidhjen shqiptare a jo!!!
    JO thjesht ta kene me dije disa trushperlar se armiku armik mbetet! nese pretendojne ti quajn vellezer dhe t'u besojne si te tille vetem pse i perkasin nje religjioni! kjo vlene edhe per ata ortodokse, jo vetem per muslimanet (se pastaj keta te fundit thone se po i perqaj!)

P.s. nje lajme i mire, por dyshoj te jete i vertet!
    http://www.forumishqiptar.com/thread...21#post3639521
    Ndryshuar për herë të fundit nga CRASH : 14-06-2013 më 10:56

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Ska rendesi,ata jane turq,dhe domosdo qe mbeten turq pergjithmone...Porse problemi eshte se edhe"tanet"turq po behen dita dites...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Po kane vepruar keshtu , ata turqit , o djema , tregon qe jemi ne rruge te mbare dhe ne festen tjeter do te detyrohen te jene prezent dhe me pak arrogante ! Rrofte historia e lavdishme e popullit Shqiptar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

akoma s`jane integruar keta turqit.
    nuk ka kosove te forte pa i dobesuar turqit serbet dhe magjypet. ashtu si ne gjithe evropern.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Po si ka mundesi qe nuk shkuan turqit ne nje feste turke?
    A nuk ishte lidhja e prizrenit ajo qe kerkonte "dum baben"?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Eshte e vertete tersesisht ajo qe thua,porse ashtu kshtu,nuk na duan.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    E shikon qe shprehja e urte e popullit tone se "E drejta vonon , por s'harron" doli me e forte se sa historiografia Serbe , Greke , Europiane dhe Turke ? E shikon se si e pergenjeshtron vete faktet dhe Historia e Vertete , edhe pas 200 vjetesh , Historine e Rreme te shkruar nga keta mashtrues se "Lidhja Shqiptare e Prizrenit" ishte nje levizje me frymezim turk ?

Eeehhheeee cfare te ben E VERTETA , te le pa breke edhe pas 200 e ca vjeteve !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    E shikon qe shprehja e urte e popullit tone se "E drejta vonon , por s'harron" doli me e forte se sa historiografia Serbe , Greke , Europiane dhe Turke ? E shikon se si e pergenjeshtron vete faktet dhe Historia e Vertete , edhe pas 200 vjetesh , Historine e Rreme te shkruar nga keta mashtrues se "Lidhja Shqiptare e Prizrenit" ishte nje levizje me frymezim turk ?

Eeehhheeee cfare te ben E VERTETA , te le pa breke edhe pas 200 e ca vjeteve !
    Une nuk jam historian, keshtu qe u interesova nga versioni zyrtar qe pranojne te gjithe si te vertete dhe aty thuhet qarte kjo gje:

Neni 1. Lidhja jonë është formuar me qëllim që të mos njohë anjë qeveri tjetër përveç Perandoris Osmane dhe të mbrojë integritetin tokësor me të gjithë mjetet .
    Tani, une historian nuk jam, por shqipen besoj se e kuptoj mjaftueshem, te ftoj te lexosh vete nenet e tjera qe vijne pas ketij se kam pak alergji qe t'i sjell ketu.
    Eshte çeshtje interpretimi fundja fare, ti mund edhe ta interpretosh si dicka patriotike te kerkosh te njohesh vetem legjitimitetin e perandorise.
    Nuk e mohoj qe shume prej tyre kishin perzemer te miren e kombit, padyshim, por nese per ty e mira e kombit eshte te rrish perseri nen zgjedhen turke atehere ketu kemi nje problem.

Une i urrej njesoj si turqit, si serbet, si greket e si shume kombe te huaja qe kane ose jo direkt lidhje me ne.
    Standartet e dyfishta te tipit te duam turqit po te urrejme greket, ose te urrejte turqit e te duam greket jane shume larg te qenit patriot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 17-06-2013 më 08:01

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •