Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 62
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Për: Serbët e Kosovës martohen me shqiptare: Zoti na bekoi!

Citim Postuar më parë nga Vapaus Lexo Postimin
    për Doni-88:
    Në tërë jetën time, nga afër kam njohur vetëm tre njerëz serb, dy djem nga Beogradi, pikërisht në vitin 1999 në shkollë dhe një burrë para dy vjetëve në një punë, i cili ishte nga një qytet i vogël i Serbisë. Dy djem shumë të mirë, të urtë e të edukuar, të cilët nuk patën asnjë kompleksitet me mua që isha shqiptar, dhe as unë me ta. Madje, disa herë patëm diskutime për Kosovën dhe për ato që ndodhnin në Ballkan. Sinqerisht, më habitën kur më shprehën që nuk kanë asnjë interes ndaj Kosovës, nuk pajtoheshin me mënyrën se si shteti dhe qeveria e tyre e zgjidhte çështjen e Kosovës dhe nuk ndiheshin krenar për luftrat që shteti i tyre bënte. Gjithashtu dhe në një bisedim me burrin serb (që ishte 52 vjeç) para dy vjetëve mu shpreh disi në të njëjtën mënyrë, nuk dëshironte që Kosova të ishte pjesë e Serbisë.
    Reference te forte ke sjellur : Opinionin e 3 serbeve !
    Per te marr qendrimin e vertet te serbeve ndaj shqiptareve,vizito qytetet serbe (p.sh. Nish) dhe trego ne rruge qe je shqiptar, do shohesh qe nuk do e shpetoje koken.
    Flasim per nje shumice absolute qe ka ndjenja te egra antishqiptare,natyrisht qe ne popullin serb ka pakice qe jane korrekt ndaj shqiptareve.
    Ne cdo anketim ,serbet vendosin shqiptaret ne vendin e pare kur pyeten cilin popull e konsideroni Armiq ! ... Jo vetem neve,por edhe JUVE nga Shqiperija.
    E kote eshte korrektesija juaj ,nuk ju shpeton ai qendrim nga urrejtja qe ndien serbi ndaj jush
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Po borisin qe ndyu mercedesin me gjakun tem ate nate kur ma futen thik ne disko
    me mori ne makine e me nisi ne Spital spriti te vinte ambulanca ca ta quaj?
    APO se te cohet **** ty te cohem ta vras se eshte serb
    cudi kishte shume bashkeatdhetare tujt Brenda asnji se levizi bethen me mdhan ndihmen
    Goldi serbet qe jane te lindur e rritur jashte serbise jane me ndryshe se ata ne Serbi ,Kosove etj .

Po mundesh me ardh ne Kosove ose me shku ne Serbi dhe e shef se sa ka serb te mir , nese te lajn naj asht pa thy mundesh me na tregu mandej

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33

Unë me sinqeritet thashë se kam njohur 3 serb për ti sjell 'mikut' shembullin që kam njohur serb të mirë, jo për ti sjellë si përfaqësues të tërë serbëve, ashtu si disa nga kosovarët këtu me mendimet e tyre të skajshme nuk përfaqësojnë tërë kosovarët e Kosovës.
    Por para disa vjetësh, një nga gazetat serbe, bën një sondazh në Serbi dhe rezultati ishte se 63% e serbëve donin që Kosova të ishte e pavarur dhe se serbët donin të ecnin përpara dhe mos të përziheshin më me çështjen e Kosovës. 63% nuk është pak! Nëse të dyja palët përpiqen të ecin përpara dhe mos të merren duke kultivuar urrejtjen ndaj njerit tjetrit Serbia dhe Kosova shumë gjëra do të arrijnë, secila në rrugën e saj.
    Dhimbjen e shërron koha por urrejtjen vetëm forca e njeriut!

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Serbët e Kosovës martohen me shqiptare: Zoti na bekoi!

Citim Postuar më parë nga Shkenca Lexo Postimin
    Nuk eshte per t'u cuditur....martesat me sllavet kan ekzistuar dhe do te ekzistojne edhe ne te ardhmen, bile edhe disa figura tonat historike kane qene race e perzier, psh. nena e Skenderbeut (Vojsava) sllave ishte, po c'rendesi pat kjo?
    Jane te martuara me vetedeshire, pasi ne vendin e tyre nuk paten mundesi te gjejne nje njeri per te jetuar...
    Huuahahahahaaaaaaa, kam qeshur me te madhe, per ate qe lidhet me aktualitetin... bile thone qe edhe i biri i tij, po ashtu i martuar me -viçe, para se te mirrte rrugen ke Alfonsoja, matane bregut.
    Mire, nuk do i rikthehemi historise, por nese do pyetesha se çfare nacionaliteti i perkiste ? do thoja Indiane nga fisi i Apaçeve dhe perderisa i biri luftonte me shpate, ajo gjuante me shigjete (ama, jo te forumit) nga fllaniku i keshtjelles

He, meqe ra fjala ke tema, o ju nga kuq me zinjet, pa na tregoni njehere adresen e ketyre fshatrave, zulu-lululand qe paska ne Shqiperi dhe qenkan te prera nga civilizimi dhe nuk paska mbetur, pos lisave ku te nguliten keto shqipfoleset tuaja, o te ikin e te behen serbo- snajkushat!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349

Ma bre, ani qa po m'vika habi...pyte cilin dush plak n'Kosove e ka me t'kallxu qe Malokistani i Shqipnis koxha lidhje t'forta ka pas me shkavellat neper shekuj, le ma tash qe jan hap kufit...aq sa malsort e kan luftu faren e shkive, qaq ma shum malokt e kan shtu...shteti i Kosoves duhet me marr masa se ky fenomen po rritet, boll hyni gjithkush n'Kosove, boll e mori gjithkush nenshtetsin kosovare, le ta shtojn faren shkavelle n'Malokistan...
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga Hanny Lexo Postimin
    Ma bre, ani qa po m'vika habi...pyte cilin dush plak n'Kosove e ka me t'kallxu qe Malokistani i Shqipnis koxha lidhje t'forta ka pas me shkavellat neper shekuj, le ma tash qe jan hap kufit...aq sa malsort e kan luftu faren e shkive, qaq ma shum malokt e kan shtu...shteti i Kosoves duhet me marr masa se ky fenomen po rritet, boll hyni gjithkush n'Kosove, boll e mori gjithkush nenshtetsin kosovare, le ta shtojn faren shkavelle n'Malokistan...
    Po ju te kosoves pse nuk martoheni vet me vajzat shqiptare por lini serbet te shtojne rracen e tyre ne kosove? ne shqiperi ka me shum femra se meshkuj teprica e femrave do jet ose pre e pimpave qe ne shqiperi jan shum ose te martohen diku, si tha mbreti Longshank per skocezet te filmi braveheart: If we
    can't get them out, we'll breed them out

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ulne Lexo Postimin
    Po ju te kosoves pse nuk martoheni vet me vajzat shqiptare por lini serbet te shtojne rracen e tyre ne kosove? ne shqiperi ka me shum femra se meshkuj teprica e femrave do jet ose pre e pimpave qe ne shqiperi jan shum ose te martohen diku, si tha mbreti Longshank per skocezet te filmi braveheart: If we
    can't get them out, we'll breed them out
    Djalin tim te madhin do ta dergoj ne Korq per shkollim akademik,dhe do ta financoj personalishte shkollimin e tije,dhe perpos diplomes qe do ta merr,kuptohet do ta sjell me vehte ne shtepi nje KORQARE te bukure si eshte vet !!,pra sigurishte qe kjo do te me beje te lumture dhe do te bejme miqesi me vllezerit tane atje,por une kam plan qe ne javen e ardheshme te shkoj personalishte me disa koleg dhe kolege te KEK-ut ta hajme nje darke atje nga kuzhina tradicionale Korqare,dhe kjo do te jet vizita ime e pare dy ditore ne token NENE....
    VENI,VIDI,VICI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Djalin tim te madhin do ta dergoj ne Korq per shkollim akademik,dhe do ta financoj personalishte shkollimin e tije,dhe perpos diplomes qe do ta merr,kuptohet do ta sjell me vehte ne shtepi nje KORQARE te bukure si eshte vet !!,pra sigurishte qe kjo do te me beje te lumture dhe do te bejme miqesi me vllezerit tane atje,por une kam plan qe ne javen e ardheshme te shkoj personalishte me disa koleg dhe kolege te KEK-ut ta hajme nje darke atje nga kuzhina tradicionale Korqare,dhe kjo do te jet vizita ime e pare dy ditore ne token NENE....
    Me behet qejfi per djalin tend dhe un atje jam shkolluar eshte qytet shum I bukur per Korcen thon qe eshte Parisi I vogel, ideja ime eshte ashtu si veprojne serbet apo maqedonet, qe financojne beqaret e tyre te gjejne nuse ne shqiperi dhe te shtojne rracen sllave ashtu dhe kosovaret zengjin te veprojne me beqaret kosovare qe s'kane mundesi per tu martuar.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ulne Lexo Postimin
    Me behet qejfi per djalin tend dhe un atje jam shkolluar eshte qytet shum I bukur per Korcen thon qe eshte Parisi I vogel, ideja ime eshte ashtu si veprojne serbet apo maqedonet, qe financojne beqaret e tyre te gjejne nuse ne shqiperi dhe te shtojne rracen sllave ashtu dhe kosovaret zengjin te veprojne me beqaret kosovare qe s'kane mundesi per tu martuar.
    flm,Ulne,bash po me behet qefi,mua Babai im,me ka pasur gjithmon afer dhe nuk me ka lejuar ta shiqoj Evropen kurse ai ska pas skut qe nuk ka qen,nejse un nuk do te behem si babai ndjes i past shpirti dhe zoti e shperbleft,ne kohen kur jam shkolluar une ne kemi pasur standard ma shum se evropian,kemi qen shume te pasur,por liri nuk kemi pasur,Dajte i kam shum fetare(Ana e MITROVICES) dhe lavdohen si Turqeli e nuk shkoj te ata shpeshe se bahna nervoz,kurse nga ana e babait Llapian te djekst Nacionalista dhe atdhetar te medhenje,keshtu qe jam laraman pak fetar dhe sinqerishte mundohna me qen shum atdhetare,pra ju pershendes nga qyteti im i bekuar PRISHTINA ku kam lindure dhe se ndrroj me asnje metropoll te botes
    VENI,VIDI,VICI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2013
    Postime
    111

qyteti im i bekuar PRISHTINA ku kam lindure dhe se ndrroj me asnje metropoll te botes
    te lumte goja

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •