Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Për: Serbët e Kosovës martohen me shqiptare: Zoti na bekoi!

Citim Postuar më parë nga linda l Lexo Postimin
    urime per martesen vajzes nga shqiperia dhe jete sa me te lumtur O bashkeatdhetaret e mi kosovare boll me urrejtje se nuk keni per te hecur kurre perpara ka njerez te mire kudo si ne serbi ashtu edhe ne kosove e ka njerez te lig kudo i eshilla mos i paçim rrisk
    Kur kame qene femije i vogele ne shtrate Babai me tregonte nje tregim te dhembeshem dhe domethenes,kur Llapiani eshte bere Pobratim me Shkaune ,kane kaluar ata se bashku mire dhe kan ndihmuar njeri tjetrin kur ne nje moment Shkaut i vije momenti te vdes dhe shtrihet ne shtrat dhe ju thote te tjerve thirrmnani Shqipetarine pobratimin se spo me del shpirti pa e pa ate dhe shqipetari shkon dhe afrohet ngat shkaut duke i dhen kurajo te jetoj ai,por shkau para vdekjes i thot shqipetarit: A po shef qka kame mshefure nen Jostak??!!,kjo eshte nje sopat ,dhe ket sopat gjithmon e kam ruajtur per ju shqipetare,por po vdes pa e perdorur ate!!!,ky eshte nje mesim i mire sepse keto gjera i kane perjetuar bashkvendasit e mi,pra eshte nje keshille qe duhet te mbrohemi prej miqve te dyshimte se prej armiqve te hapur dim te mbrohemi vet!!
    VENI,VIDI,VICI

i/e larguar Maska e sheneri
    Anëtarësuar
    28-02-2012
    Postime
    185

A ka me keq kur nje njeri i shet femijet e vet, sigurisht se bota nuk rrotullohet mbrapsht se martohet magjupi me shka po eshte hata e madhe ta shitesh femiun tuaj magjupit serbe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2013
    Postime
    147

Arsyet e martesave jen te ndryshme dikush thot dashuria dikush varferia e dikush edhe feja ka randesi .Sa i perket dashuris qdo perzierje eshte e demshme per femiun ne te ardhmen nashta qifti diqysh jeton me dashuri .Por kur te behet me femij ather ai femij asesi smudet me gjet vend .edhe pse bota por edhe ne mundohemi te behmi tolerant ,eshte nje gje qe se mundet te permirsohet kur ajo siq me then antipatia per ate femij .femijet e tyre asesi smunden te inkorporohen ne shoqri .Si pranon askush pra ka nje antipati per ta .Sa i perket varferis kjo mund te jet arsye por prap e kemi te jjetin problem per femiun .Sa i perket aspektit fetar pak a shum munden te tolerohen ne mesin ku jetoin por si te del nga ai reth prap femijet e tyre do perjetoin te njetin tretman .keshtu qe kqyre ka te kqyresh kjo ska te bej me urejtje ose dashuri por eshte ne gjenin e njeriut te bej ndasi dhe te bej ndarjen nga shoria .E sidomos kur ka te bej me martesat e perziera me Serbet .Ata si pari i edukoin femejiet e vet me urejt shiptarin keshtu qe i bjen se femijet e tyre mesoin se si me urejtur dajen e vet shqiptarin keshtu qe askujt ne bal si shkrun se qka eshte me nacionalitet por kur te gjendesh ne mesin e tyre do shihet ajo divergjenca e madhe qe dominon ndaj njeri tjetrit .Pra Serbi ne histori e ka urejtur shqiptaret dhe i uren ata i mson femijet e vet me urejt shqiptarin keshtu qe kjo eshte kjo e vertet por edhe faktike se Serbi e uren ne plotni shqiptarin .

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Nuk eshte per t'u cuditur....martesat me sllavet kan ekzistuar dhe do te ekzistojne edhe ne te ardhmen, bile edhe disa figura tonat historike kane qene race e perzier, psh. nena e Skenderbeut (Vojsava) sllave ishte, po c'rendesi pat kjo?
    Jane te martuara me vetedeshire, pasi ne vendin e tyre nuk paten mundesi te gjejne nje njeri per te jetuar...
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Citim Postuar më parë nga Shkenca Lexo Postimin
    Nuk eshte per t'u cuditur....martesat me sllavet kan ekzistuar dhe do te ekzistojne edhe ne te ardhmen, bile edhe disa figura tonat historike kane qene race e perzier, psh. nena e Skenderbeut (Vojsava) sllave ishte, po c'rendesi pat kjo?
    Jane te martuara me vetedeshire, pasi ne vendin e tyre nuk paten mundesi te gjejne nje njeri per te jetuar...
    Nga na pike ti moj mendjendritur ?

Nena e Skenderbeut sllave

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Nga na pike ti moj mendjendritur ?

Nena e Skenderbeut sllave
    Nga Bulgaria me sa kam lexuar....Skenderbeu eshte shqiptar , stergjyshrit gjithashtu (stergjysherit e babait) por nena e tij Vjosava .... mbase me prejardhje shqiptare nena e tij...
    po he Milky, na thuaj me shume ti mendjendrituri se ne nuk kemi info aq te sakta...
    edhe njehere e rithem, Skenderbeu ishte shqiptar ... per nenen e tij jam skeptike...
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Nga Bulgaria me sa kam lexuar....Skenderbeu eshte shqiptar , stergjyshrit gjithashtu (stergjysherit e babait) por nena e tij Vjosava .... mbase me prejardhje shqiptare nena e tij...
    po he Milky, na thuaj me shume ti mendjendrituri se ne nuk kemi info aq te sakta...
    edhe njehere e rithem, Skenderbeu ishte shqiptar ... per nenen e tij jam skeptike...
    http://www.forumishqiptar.com/thread...k%C3%ABnderbeu

Ketu ke diskutim me te gjere .

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Jo SHkenca kjo nuk eshte e vertet,Nena e Skenderbeute eshte nga dera e Muzakve,kjo eshte kaher e argumentuar,Skenderbeu nuk ka lidhje me shkavella,Shqipetaret gjithmon kane qen ne armiqsi me Sllavet sepse ata kane uzurpuar teritoret e Dardanis Antike ,djepi i Shqipetarizmes,pra Naisusi (NISHI) ka qen DJEPI I SHQIPETARIS si dhe Epiri ,vetem se Dardania ka qen Poligon i Luftrave te medhaja,Dardanet stopuane dyndjet e Keltve nga veriu,Dardanet penguane FILIPIN II te maqedhonise te zgjerohet ne drejtim te veriut,Dardanet ju treguane Rromakve si behen luftimet e verteta dhe befasuese,Dardanet (Legjioniet e FELIXSIT) penguan depertimet e GOTVE,dhe tradhtia e HERAKLEUT GREKUT TE MALLKUAR i vendosi SLLAVET ne tokat DARDANE duke ndryshuar fatin e teritoreve ,SHkijet vashdimishte mundohen ta falsifikojne Historin duke u munduar ta zhdukin elementin ORTHODHOKS shqipetare te Dardanise gjoja se orthodhoks shqipetare nuk ka pas ne Dardani(Kosove).
    Pra duhet te kemi kujdes se si shprehemi ne ket forume,duke u munduare te KEQEN ta arsytojme se nuk eshte gajle mu martu me shkije.magjup ose arab,por duhet te jemi te arsyeshem dhe te logjikshem te kerkojme fatin qe te kemi jet te lumture me djema shqipetare kurse ka mjafte djema vetem se duhet te kerkojme fatine....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 10-06-2013 më 08:33
    VENI,VIDI,VICI

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Kur kame qene femije i vogele ne shtrate Babai me tregonte nje tregim te dhembeshem dhe domethenes,kur Llapiani eshte bere Pobratim me Shkaune ,kane kaluar ata se bashku mire dhe kan ndihmuar njeri tjetrin kur ne nje moment Shkaut i vije momenti te vdes dhe shtrihet ne shtrat dhe ju thote te tjerve thirrmnani Shqipetarine pobratimin se spo me del shpirti pa e pa ate dhe shqipetari shkon dhe afrohet ngat shkaut duke i dhen kurajo te jetoj ai,por shkau para vdekjes i thot shqipetarit: A po shef qka kame mshefure nen Jostak??!!,kjo eshte nje sopat ,dhe ket sopat gjithmon e kam ruajtur per ju shqipetare,por po vdes pa e perdorur ate!!!,ky eshte nje mesim i mire sepse keto gjera i kane perjetuar bashkvendasit e mi,pra eshte nje keshille qe duhet te mbrohemi prej miqve te dyshimte se prej armiqve te hapur dim te mbrohemi vet!!
    Shume e vertet ajo cka thua, keshtu eshte shkau ose serbi(qysh preferojne ta quajne disa ketu), me fare te flliqet psikopatesh deri ne shizofreni se shkau nuk gjen dot..Keta jane ne gjendje kurre te mos flejne vetem duke menduar si ti zhdukin Shqiptaret dhe askush me mire se une nuk i njeh sepse kam qene i rrethuar nga bastarde te tille qe ne pamje te pare te japin pershtypjen si fqinje te mire por shkau eshte shka, me kujtohet shume mire sesi e pershkruajne fqinjet tane shqiptar menjehere pas fillimit te bombardimeve te NATO-s si keta "fqinj te mire" e rrethuan shtepine time me maska duke gjuajtur me arme ne gjitha anet por fati yn qe kemi dal me heret sepse aty me sigurt e gjithe familja yn do ishte zhdukur dhe gjithe kete tmerr e bene shkijet lokale, por qe plackiten cdo gje qe kishim lene dhe duke e djegur ne fund.

PS. Fatkeqisisht e verej ketu disa idiot qe paskan komplekset e sidromes se stokholmit.

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Shume e vertet ajo cka thua, keshtu eshte shkau ose serbi(qysh preferojne ta quajne disa ketu), me fare te flliqet psikopatesh deri ne shizofreni se shkau nuk gjen dot..Keta jane ne gjendje kurre te mos flejne vetem duke menduar si ti zhdukin Shqiptaret dhe askush me mire se une nuk i njeh sepse kam qene i rrethuar nga bastarde te tille qe ne pamje te pare te japin pershtypjen si fqinje te mire por shkau eshte shka, me kujtohet shume mire sesi e pershkruajne fqinjet tane shqiptar menjehere pas fillimit te bombardimeve te NATO-s si keta "fqinj te mire" e rrethuan shtepine time me maska duke gjuajtur me arme ne gjitha anet por fati yn qe kemi dal me heret sepse aty me sigurt e gjithe familja yn do ishte zhdukur dhe gjithe kete tmerr e bene shkijet lokale, por qe plackiten cdo gje qe kishim lene dhe duke e djegur ne fund.

PS. Fatkeqisisht e verej ketu disa idiot qe paskan komplekset e sidromes se stokholmit.
    Fjalt e pleqve kan domethenje,sepse ata nga pervoja e kan pas,prandaj duhet te kemi kujdes!!!!,shum kujdes!!!,me pune dhe me angazhime mundemi ti mposhtim keta armiq qe ende falje si ka kerkuar popullit shqiptar per vrasje,debime dhe poshtersina tjera.....
    Kta kan gjene SLLAVE te ardhur nga RUSIA,apo DREQI i mallkuare,dhe mundohen PRIFTAT E TYRE ta mjegullojen Trurin e OPINJONIT se gjoja DARDANIA eshte DJEPI I SERBIS,keta far prifta rrenca,e njellosin te verteten para ZOTIT dhe para OPINJONIT ,kurse ZOTI I KA MALLKUAR GENJESHTARET DHE SHKATRRIMTARET,pra ata jane te AFATIZUAR sikurse qe eshte DJALLI APO SATANAI.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 10-06-2013 më 10:40
    VENI,VIDI,VICI

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •