Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Për: Serbët e Kosovës martohen me shqiptare: Zoti na bekoi!

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Na takon ne si popull???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
    ca spo na meson ky Forum
    Populli shqiptar ka armik : serbet , malazezet , maqedonasit , greket mundesh me i fut edhe turqit .
    Nese jep nuse tek armiku perveq se tradhtar kurgjo nuk meriton me u quejt ...kapish

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Tradheti kombetare

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Diella1 Lexo Postimin
    Po te ishte shqiptar, kete ndershmerine do t'ia merrte for granted, po ashtu te gjitha perkujdesjet e sjelljet e saj ndaj tij dhe njerezve te burrit; kurse ky burri do te ishte i bezdisur, se kaq nuk eshte mjaft e do t'a kalonte kohen duke pare grate e te tjereve apo dhe te kishte dashnore e gruan do t'a trajtonte si objekt qe ka nje funksion te caktuar. E verteta dhemb, po eshte e vertete.....(Sigurisht qe nuk fus te gjithe shqiptaret ne kete stereotip, ka njerez te mire gjithandej)
    Mjere femrate Shqiptare qe martohen me meshkuj Shqiptar

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Burri te lyeje ato muret e qelbura ngjyre myshku.Si jetojne keto rob ashtu me femije te vogel si ne mesjete.
    Ti o ben ndonjehere kur flet te jep pershtypjen se nuk ben lidhjen e trurit me gjuhen.
    Ky jeton ne nje fshat te Rahovecit dhe jo ne mes te Parisit,Bostonit apo Sidney.Shtoi ketu dhe faktin qe eshte nje serb ne Kosove,pra si nje ''qen rrugesh'' dhe ti na kerkon kushte te mira per shtepine.
    Ne te njejten gjendje jetojne shume femije shqiptare neper fshatrat e Shqiperise dhe asnjeri nuk skandalizohet,ndersa kete person mundohemi ta degradojme dhe perbuzim jo per kushtet e banimit por per faktin se eshte serb.
    Ne Shqiptaret jemi populli me i cuditshem qe ekziston.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    1) E kam shume sinqerisht, nuk me takon mua te gjykoj zgjedhjet personale te dikujt ne lidhje me çeshtje kaq private dhe shume personale siç eshte martesa.
    2) Pastaj nese duam te jemi koherent me gjykimet atehere duhet te gjykojme çdo femer qe martohet me te huaj pa dallim rrace.
    3) Dhe ne fund fare, nuk do jemi armiq te perjetshem me serbet, ashtu si jemi tani miq me turqit edhe pse na vrane e na prene per 500 vjet, apo ka ndonje ndryshim?

Populli shqipetare me ka rreshture se egzistuari,Shqipetaret kan vdekure,me nuk egziston komb shqipetare!!, kan mbeturr Rraca e perzier SERBO-TURKO-ARABO-JEVGJE pa dinitet ,Turp!!

Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 08-06-2013 më 13:14
    VENI,VIDI,VICI

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

e 250-ta here qe hapet nje teme e tille.
    te martohet ore me ke te doje. jeta e saj eshte. nese e ben me deshire te vet, pune e madhe.

kane mbetur fshatra ne shqiper plot me femra, sepse meshkujt jane jashte shteti.
    duhet te rrine beqaresha per tere jeten per t'i bere qejfin anetareve te forumit?
    une per vehte nuk kam nder mend te marr nje femer gjysem analfabete nga ndonje fshat te humbur ku ha pula gure.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    e 250-ta here qe hapet nje teme e tille.
    te martohet ore me ke te doje. jeta e saj eshte. nese e ben me deshire te vet, pune e madhe.

kane mbetur fshatra ne shqiper plot me femra, sepse meshkujt jane jashte shteti.
    duhet te rrine beqaresha per tere jeten per t'i bere qejfin anetareve te forumit?
    une per vehte nuk kam nder mend te marr nje femer gjysem analfabete nga ndonje fshat te humbur ku ha pula gure.
    Qfar knaqsie ka ajo martes o i nderuari Admiral,nuk ka knaqsi ne ato martesa ka vetem kamufllime dhe provokime ,kurse ne sy te popullit krijohet habi dhe ndasi ,qka eshte me se keqi po harrohen gjerat kur plaget e shum viktimave ende kullojn dhe jane te fresketa,si eshte e mundur nje gje e tille,dhe qfar njerze jane ata qe bejn ksi marveshtjeshe,me te vertet jam duke u quditur shume??,Ju pershendes.
    VENI,VIDI,VICI

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

fehmi, kryesisht ato jane femra qe per nje arsye ose nje tjeter, nuk kane mundesi te gjejne nje burre shqiptar dhe si rrjedhoje martohen me serb. thone: me mire me serb se vetem.
    jane femra qe jetojne neper zona te humbura.
    jane femra te "papreferuara" nga shqiptaret. ky eshte realiteti i hidhur.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2013
    Postime
    111

urime per martesen vajzes nga shqiperia dhe jete sa me te lumtur O bashkeatdhetaret e mi kosovare boll me urrejtje se nuk keni per te hecur kurre perpara ka njerez te mire kudo si ne serbi ashtu edhe ne kosove e ka njerez te lig kudo i eshilla mos i paçim rrisk

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Jane raste te izolura dhe te forzuara.
    Nga mosha 20-35 meshkujt shqiptar kane qene e jane ne magioranz jasht shtetit.
    Ne shqiperi ne fshat ate se mer me njeri me Mosh 25 vjece.
    Fillojme e te nderrojme ne mentalitetin e ti shohim e ti vlersojme me mire vajzat tona qofte edhe ne kete kohe emigrimi se ndryshe ti vlerson tjetri,lum miku.
    E kete ta bejne e te ngulim kembe ne te zotet e punes mos me prit baben e nenen per shkjes me 15-16 vjecare.
    Evitojme te paret kleriket te bertasin femrat shqiptar jane kurva!!!e ktu skaton automatikisht urrejtje ndaj femrave shqiptare,lum miku islamik.
    Kohet jane zgjatur per te gjithe.
    Fillojme e te mendojme qe eshte nje femi 50% krytane e qe ne kosove do integrohet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 09-06-2013 më 10:48

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •