Tradheti kombetare![]()
Ti o ben ndonjehere kur flet te jep pershtypjen se nuk ben lidhjen e trurit me gjuhen.
Ky jeton ne nje fshat te Rahovecit dhe jo ne mes te Parisit,Bostonit apo Sidney.Shtoi ketu dhe faktin qe eshte nje serb ne Kosove,pra si nje ''qen rrugesh'' dhe ti na kerkon kushte te mira per shtepine.
Ne te njejten gjendje jetojne shume femije shqiptare neper fshatrat e Shqiperise dhe asnjeri nuk skandalizohet,ndersa kete person mundohemi ta degradojme dhe perbuzim jo per kushtet e banimit por per faktin se eshte serb.
Ne Shqiptaret jemi populli me i cuditshem qe ekziston.
MOS I NDY TEMAT no name
Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 08-06-2013 më 13:14
VENI,VIDI,VICI
e 250-ta here qe hapet nje teme e tille.
te martohet ore me ke te doje. jeta e saj eshte. nese e ben me deshire te vet, pune e madhe.
kane mbetur fshatra ne shqiper plot me femra, sepse meshkujt jane jashte shteti.
duhet te rrine beqaresha per tere jeten per t'i bere qejfin anetareve te forumit?
une per vehte nuk kam nder mend te marr nje femer gjysem analfabete nga ndonje fshat te humbur ku ha pula gure.
Vasudhaiva Kutumbakam
Qfar knaqsie ka ajo martes o i nderuari Admiral,nuk ka knaqsi ne ato martesa ka vetem kamufllime dhe provokime ,kurse ne sy te popullit krijohet habi dhe ndasi ,qka eshte me se keqi po harrohen gjerat kur plaget e shum viktimave ende kullojn dhe jane te fresketa,si eshte e mundur nje gje e tille,dhe qfar njerze jane ata qe bejn ksi marveshtjeshe,me te vertet jam duke u quditur shume??,Ju pershendes.
VENI,VIDI,VICI
fehmi, kryesisht ato jane femra qe per nje arsye ose nje tjeter, nuk kane mundesi te gjejne nje burre shqiptar dhe si rrjedhoje martohen me serb. thone: me mire me serb se vetem.
jane femra qe jetojne neper zona te humbura.
jane femra te "papreferuara" nga shqiptaret. ky eshte realiteti i hidhur.
Vasudhaiva Kutumbakam
urime per martesen vajzes nga shqiperia dhe jete sa me te lumtur O bashkeatdhetaret e mi kosovare boll me urrejtje se nuk keni per te hecur kurre perpara ka njerez te mire kudo si ne serbi ashtu edhe ne kosove e ka njerez te lig kudo i eshilla mos i paçim rrisk
Jane raste te izolura dhe te forzuara.
Nga mosha 20-35 meshkujt shqiptar kane qene e jane ne magioranz jasht shtetit.
Ne shqiperi ne fshat ate se mer me njeri me Mosh 25 vjece.
Fillojme e te nderrojme ne mentalitetin e ti shohim e ti vlersojme me mire vajzat tona qofte edhe ne kete kohe emigrimi se ndryshe ti vlerson tjetri,lum miku.
E kete ta bejne e te ngulim kembe ne te zotet e punes mos me prit baben e nenen per shkjes me 15-16 vjecare.
Evitojme te paret kleriket te bertasin femrat shqiptar jane kurva!!!e ktu skaton automatikisht urrejtje ndaj femrave shqiptare,lum miku islamik.
Kohet jane zgjatur per te gjithe.
Fillojme e te mendojme qe eshte nje femi 50% krytane e qe ne kosove do integrohet.
Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 09-06-2013 më 10:48
Krijoni Kontakt