Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Për: Serbët e Kosovës martohen me shqiptare: Zoti na bekoi!

Sot e gjithe diten,e edhe ne te ardhmen neper viset tona(fatkeqesisht do gjenden"njerez qe njollosin qenjen tone....Edhe ne ditet tona kemi"historian"qe figuren madhore te Luftes se Kosoves e quajne serb(pra MILUSH KOPILIN_qin.Se keta"historian tan"jane te shitur nuk ka asnje dilem,kur dihet qe Milush Kopili ishte Arberor,me fene ortodokse.Mirepo qeshte e verteta qeshtja qendron(per mjegullnajen qe perhapi osmanija,pra,per fatin tone te keq),se ne vend qe te kemi kete hero ne mesin e Heronjeve Tane"neve"i kemi ikur ketij Heroji dhe kemi perqafuar armiqet tane.Pra ne vend te Tij,sot adhurojme sulltan muratin,(kush do ta vertetoj kete thenje,le te vij me 29 qershor ne gazemistan dhe do shini me syte tuaj sesi ky popull ka lajthitur)dhe kjo eshte vertete tragjedija jone....

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Fjalt e pleqve kan domethenje,sepse ata nga pervoja e kan pas,prandaj duhet te kemi kujdes!!!!,shum kujdes!!!,me pune dhe me angazhime mundemi ti mposhtim keta armiq qe ende falje si ka kerkuar popullit shqiptar per vrasje,debime dhe poshtersina tjera.....
    Kta kan gjene SLLAVE te ardhur nga RUSIA,apo DREQI i mallkuare,dhe mundohen PRIFTAT E TYRE ta mjegullojen Trurin e OPINJONIT se gjoja DARDANIA eshte DJEPI I SERBIS,keta far prifta rrenca,e njellosin te verteten para ZOTIT dhe para OPINJONIT ,kurse ZOTI I KA MALLKUAR GENJESHTARET DHE SHKATRRIMTARET,pra ata jane te AFATIZUAR sikurse qe eshte DJALLI APO SATANAI.
    Dhe mos mendo qe do kerkojne ndonjehere falje perkundrazi keta jane krenar per krimet qe kane bere dhe aspak nuk turperohen, sic e thashe ne komentin me heret shkau eshte shka qe po ti hysh thelle ne psikokoz te ketij kombi shizofren te shfrenuar do zbulosh nje gje te perbashket tek te gjithe prej femijes 10 vjec deri tek ai 80+ nje urrejtje patologjike qe kane per shqiptaret ku padiskutim ketu kisha ortodokse serbe e ka ndikimin e vete por ne pergjithesi kane qene te tille qe prej fillimit me sakte prej se kane zbritur prej karpateve si kafshe, dhe ti besosh nje sllavi eshte si ti besosh djallit ne miresi sepse keta pike se pari nuk e din se cka eshte ajo sidomos me shqiptaret qe e dojne te vdekur me cdo mjet.

Kurse per keta komentues me vjen keq se ne cfare gjendje kane rene, si duket ndjenja e inferioritetit i humb arsyen njerzve ketu (perjashto grekofonet dhe serbofilet) qe nuk i pengon te ndajne cdo gje me armikun por qe harrojne si na "shperblen" armiku ne fund, bile thojne qe nje popull i cili i harron vuajtjet i perseritet e njejta gje, armiqet jane te njejtit por tashme perdorin mjete me te sofistikuara ne momentin ku me se paku i presim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Doni-88 : 10-06-2013 më 15:10

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2013
    Postime
    111

duhet te mbrohemi prej miqve te dyshimte se prej armiqve te hapur dim te mbrohemi vet!!
    fehmikaciu un nuk jam mikja e dyshimte un jam den baba den prej kosove dhe e di shume mire se si jane serbet (por tek nje martese qe behet me pelqimin e te dyja palve nuk shof asgje te keqe) dhe kur nuk ka te keqe mos u perpjek ta nxish se zoti ta ban keq e ma keq . dum apo nuk dum ne serbet i kemi kojshi dhe me kojshiun duhet me u perpjek me shku sa me mire perndryshe me urrejtje vetem lufta te pret

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga linda l Lexo Postimin
    duhet te mbrohemi prej miqve te dyshimte se prej armiqve te hapur dim te mbrohemi vet!!
    fehmikaciu un nuk jam mikja e dyshimte un jam den baba den prej kosove dhe e di shume mire se si jane serbet (por tek nje martese qe behet me pelqimin e te dyja palve nuk shof asgje te keqe) dhe kur nuk ka te keqe mos u perpjek ta nxish se zoti ta ban keq e ma keq . dum apo nuk dum ne serbet i kemi kojshi dhe me kojshiun duhet me u perpjek me shku sa me mire perndryshe me urrejtje vetem lufta te pret
    Linda une nuk pata qellim qe te ofendoj se pari,se dyti Zoti yne eshte mshiruesi,krijuesi i gjithsise i gjithefuqishmi,ai na ka lane udhzime te kjarta se si duhet te jetojme te lumtur por edhe kshilla se si duhet te mbrohemi nga e keqja,keto jane tersi te rregullave,edhe pse ne jemi tani flejtur,nuk punojme shkatrojme te mirate qe zoti na i ka dhuruar dhe nuke e lodhim trurin fare se si te dalim nga nje katandisje kolektive qe eshte rrezik permanent qe kane shkaktuar fundamentalistet fetare qfardo ngjyre qofshin ata(ne ket drejtim armiku i ka klyshet e vet ne teren me pages)tani po dalin rreziqe tjera risi martesat me armiqet e perbetuar te kombit tone,une realishte kame deshire te jetoj ne paqe me shkijet,por ata nuk ju interesn nje gje e tille,ata jetojne ne toka te uzurpuara perat arsye vashdimishte nuk jane te qet,dhe kjo sipas mendimit tim eshte mire sepse ata jane te vetedishem se herdokurdo Zotrusi duhet te kthehet ne tokat qe i takojne dashten ata apo nuk dashten,pra aq na ben neve se ata as qe kane krkuar falje per veprat e tyre djallzore,kjo tregon se duhet te jemi te kujdesshem!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 11-06-2013 më 01:55
    VENI,VIDI,VICI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33

Edhe unë jam dakort me disa parashkrues. I uroj çiftit jetë të lumtur nga zemra!
    Njerëzit duhet t'i gjykojmë si njerëz dhe jo si racë, komb apo fe. Për aq kohë sa vajza shqiptare është e lumtur dhe e mirëtrajtuar nga i shoqi dhe familja e tij, bekuar i qoftë kjo lidhje. Asnjë shqiptarë, kosovarë apo serb nuk ka të drejtë të gjykoj, fyej, mallkoj dhe të shfaqi urrejtje ndaj tyre. Ata nuk po bëjnë asnjë krim ndaj asnjë kombit. Nuk e kuptoj pse u djeg disa fanatikëve shqiptarë e kosovarë?! Lidhja e tyre nuk cënon asnjë nga ne. Gjersa ata e pranojnë njerin tjetrin (pa dallim se nga vinë) pse duhet ti 'ndajmë' ne?! Jam i sigurt që në lidhjen e tyre ata nuk ndiejnë ndonjë dallim si shqiptarë apo serb, por ndiejnë vetëm një bashkim si dy njerëz që kishin nevojë për dikë dhe për të krijuar një familje.

Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga Vapaus Lexo Postimin
    Edhe unë jam dakort me disa parashkrues. I uroj çiftit jetë të lumtur nga zemra!
    Njerëzit duhet t'i gjykojmë si njerëz dhe jo si racë, komb apo fe. Për aq kohë sa vajza shqiptare është e lumtur dhe e mirëtrajtuar nga i shoqi dhe familja e tij, bekuar i qoftë kjo lidhje. Asnjë shqiptarë, kosovarë apo serb nuk ka të drejtë të gjykoj, fyej, mallkoj dhe të shfaqi urrejtje ndaj tyre. Ata nuk po bëjnë asnjë krim ndaj asnjë kombit. Nuk e kuptoj pse u djeg disa fanatikëve shqiptarë e kosovarë?! Lidhja e tyre nuk cënon asnjë nga ne. Gjersa ata e pranojnë njerin tjetrin (pa dallim se nga vinë) pse duhet ti 'ndajmë' ne?! Jam i sigurt që në lidhjen e tyre ata nuk ndiejnë ndonjë dallim si shqiptarë apo serb, por ndiejnë vetëm një bashkim si dy njerëz që kishin nevojë për dikë dhe për të krijuar një familje.
    Kur nuk i njeh me mire mos komento, nese me gjen nje serb ne kosove qe na dojne te miren me lajmero.......Serb te mire nuk ka, e aq me pak ata qe jane ne Kosove.

Shiko ne rreshtin e fundit se c'fare kam shkruajtur si duket edhe ti paske te njejtin komplekse si shume komentues injorant dhe idiot ketu.

Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga linda l Lexo Postimin
    Dum apo nuk duam me serb gjithmone je ne lufte.....se paku ata gjithmone te luftojne por qe mjetet ndryshojne sipas situatave.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    .Serb te mire nuk ka,
    Po borisin qe ndyu mercedesin me gjakun tem ate nate kur ma futen thik ne disko
    me mori ne makine e me nisi ne Spital spriti te vinte ambulanca ca ta quaj?
    APO se te cohet **** ty te cohem ta vras se eshte serb
    cudi kishte shume bashkeatdhetare tujt Brenda asnji se levizi bethen me mdhan ndihmen
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Po borisin qe ndyu mercedesin me gjakun tem ate nate kur ma futen thik ne disko
    me mori ne makine e me nisi ne Spital spriti te vinte ambulanca ca ta quaj?
    APO se te cohet **** ty te cohem ta vras se eshte serb
    cudi kishte shume bashkeatdhetare tujt Brenda asnji se levizi bethen me mdhan ndihmen
    Ne c'vend te ndodhi ajo?!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33

për Doni-88:
    Në tërë jetën time, nga afër kam njohur vetëm tre njerëz serb, dy djem nga Beogradi, pikërisht në vitin 1999 në shkollë dhe një burrë para dy vjetëve në një punë, i cili ishte nga një qytet i vogël i Serbisë. Dy djem shumë të mirë, të urtë e të edukuar, të cilët nuk patën asnjë kompleksitet me mua që isha shqiptar, dhe as unë me ta. Madje, disa herë patëm diskutime për Kosovën dhe për ato që ndodhnin në Ballkan. Sinqerisht, më habitën kur më shprehën që nuk kanë asnjë interes ndaj Kosovës, nuk pajtoheshin me mënyrën se si shteti dhe qeveria e tyre e zgjidhte çështjen e Kosovës dhe nuk ndiheshin krenar për luftrat që shteti i tyre bënte. Gjithashtu dhe në një bisedim me burrin serb (që ishte 52 vjeç) para dy vjetëve mu shpreh disi në të njëjtën mënyrë, nuk dëshironte që Kosova të ishte pjesë e Serbisë.
    Unë komplekse nuk kam, por shoh që i ke ti, jo për shprehjet me urrejtje ndaj serbëve (se këtë ta kuptoj dhe ta jusitfikoj) por për mënyrën se si na drejtohesh neve të tjerëve të cilët kemi një opinion më të butë për martesën midis shqiptares dhe serbit.
    Dhe më lërë të ta përmend se ajo që është martuar është shqiptare nga brenda Shqipërisë dhe jo Kosovare, nga një fshat ku asnjë Kosovarë nuk e di ku është në hartë dhe as mund ta kuptojnë vështirësitë që mund të kishte në jetën e saj, prandaj lëre të qetë vajzën të jetoj e lumtur në zgjedhjen që ajo ka bërë.
    PS: ''Ata nuk po bëjnë asnjë krim ndaj asnjë kombit'' - e kisha fjalën për çiftin

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •