Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 149
    i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Pėr: SHBA: Heqja e vizave? Nuk pėrmbushni kriteret

above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Lutjet e hoxhes kane kohe qe degjohen. Sa per te tjerat ne bold, une skam pare ndonje rast pervec grave te ketyre qe rregullojne celulart. Arab cfare jane keta.
    Ah, ka qene nje rast ne nje fshat te humbur midis vlores dhe fierit, shoferi i ra per nga rruga e vjeter.

Shqiperia eshte vend "Islamik" por sa per te thene lol
    Perderisa 56% e popullesise jane deklaruar musliman Shqipria mbetet shtet musliman por ajo qe me habit eshte pse nuk deshironi te ju quajne te tjeret vend musliman apo islamik ??!!!!

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ore ti shpifes i ndyer,ja sqaro pak,ato qe vure ne hapje te temes jane mendimet e tua personale,apo eshte artikulli i marre original nga ballkanweb???-
    jo per gje por ta sqarojme se kush e ka thene kete punen e shtetit islamik dhe te tjerat...nqs te gjitha ata jane vetem mendimet e tua personale,atehere eshte gabim dhe dinakeri e jotja per te sjelle kete teme si lajm te tema e shtypit te dites....
    https://www.google.com/search?q=Une+...hrome&ie=UTF-8

Mos u merr me parazit te tille, mire qe eshte parazit por nuk eshte as i dobishem.

Te gjtiha keto ne bold kur i kerkon ne internet te sjelling tek kjo tema.

https://www.google.com/search?q=Une+...hrome&ie=UTF-8

https://www.google.com/search?q=Nje+...hrome&ie=UTF-8

ja dhe fjalia e pare e paragrafit
    https://www.google.com/search?q=Naty...hrome&ie=UTF-8

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga TilVolioR Lexo Postimin
    Te gjithe te huajt qe kam folur e konsiderojne Shqiperine si vend islamik, po ashtu dhe Kosoven. Kohet e fundit sidomos Turqit kan luajtur nje rol shum te rendsishem ne perhapjen e fese islamike. Dhe sa po vjen po zgjerohet akoma me teper.
    Natyrisht ,edhe nese nuk repsektohet asnje rregull e kesaj feje nga shqiptaret, perderisa tek religjioni gjate censusit ke vene fene muslimane ,musliman do quhesh !

Lutjet e hoxhes kane kohe qe degjohen. Sa per te tjerat ne bold, une skam pare ndonje rast pervec grave te ketyre qe rregullojne celulart. Arab cfare jane keta.
    Ah, ka qene nje rast ne nje fshat te humbur midis vlores dhe fierit, shoferi i ra per nga rruga e vjeter.

Shqiperia eshte vend "Islamik" por sa per te thene lol

Nuk ka rendesi si e konsiderojme une dhe ti. Rendesi ka sesi perceptohet nga te huajt.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Perderisa 56% e popullesise jane deklaruar musliman Shqipria mbetet shtet musliman por ajo qe me habit eshte pse nuk deshironi te ju quajne te tjeret vend musliman apo islamik ??!!!!
    Islamik ne thonjeza se ne sjemi as 1/10 e nje Islamiku Arab.
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Nuk ka rendesi si e konsiderojme une dhe ti. Rendesi ka sesi perceptohet nga te huajt.
    Injorance nga ana e tyre

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Islamik ne thonjeza se ne sjemi as 1/10 e nje Islamiku Arab.
    Ce ke kete 1/10 mo plak,ofendim i rende ky,,,
    1/1000 edhe eshte pak

Injorance nga ana e tyre
    Natyrisht, si gjithmone fajin na e kane te tjeret. Te tjeret jane gjithmone injorante dhe budallenj. Ne shqiptaret jemi me te mencurit dhe te diturit.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Natyrisht, si gjithmone fajin na e kane te tjeret. Te tjeret jane gjithmone injorante dhe budallenj. Ne shqiptaret jemi me te mencurit dhe te diturit.
    Po kush foli per budallenj, fajet e te huajve apo Shqiptaret me te mencur se te tjere?

Perceptimi i gabuar nuk vjen nga injoranca?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Dy gjera jane ketu, ose dot te pranojme religionin identitet te shqiptareve , ku ti krjiohet nje status mbrojtje, ose pranoni kete epitetin "Islamik". Une po ju jap nje shembull te forte.ne Durres komuniteti musliman i variantit tradicional, shkon ne nje xhami te vogel 70m2.Ky eshte komuniteti qe ka ne perkrahje qeverine shqipatre, ndersa vehabit, ngrefen ne xhamine e madhe.Dihet qe keto e morren me force kete xhami dhe une them se ato kane sfiduar dhe shtetin.Qe nga kjo kohe e lindjes se vehabisteve te rinj, bashkeqytetaret e mi filluan te shkojne ne lufte xhihadeske ne Siri, per te vrare te ndryshim e tyre ne fe.Natyrshem nje dite do te vrasin dhe te ndryshmin shqipatre ne fe.Pak dite me pare ju postova nje parathenie te Kuranit, qe bente nje thirrje te tille.Sot vehabistet, po synojne te dhunojne qendren e Tiranes , per te ngritur nje super xhami, e cila do te stampoje dhe nga ana figurative citimin "ISLAMIK".Te pakten te ndalohet kjo gare, per ndertime kultesh.Ne nje interviste vehabistet, kerkuan ti kthehen pronat komunitetit dhe premtuan se gjysmat ti kthenin ne lulishte dhe ne gjysmen tjeter te ndertonin 500 xhami.Pra ne raport 5000 besimtare nje xhami.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •