Close
Faqja 76 prej 103 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1021
    i/e regjistruar Maska e e askujt
    Anėtarėsuar
    31-03-2013
    Postime
    140

Pėr: 2043 barsaleta

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Djemte mu bene rrugace, por ama nipin e vogel e kam shume te edukuar.
    Me thote perhere:
    - Gjyshi, te lutem ta bej nje po.rdhe ?

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Mesuesja ne klase pyet nxenesit: Ne nje peme ndodhen 5 zogj, gjahtari gjuan me cifte dhe vret dy. Sa zogj ngelen ne peme?
    Nxenesit nje zeri: 3 mesuese. Njeri andej nga fundi thote, ne pem mesuese nuk ngelet asnje zog se tremben nga zhurma e ciftes.
    Mesuesja buzegjesh, dhe i thote: Pergjigja nuk eshte e sakte, por me pelqen llogjika qe ti ndjek.
    Nxenesi i fyer nga pergjigja e mesueses i thot: Mesuese mund te them dhe une nje gjeagjeze?
    Patjeter - i thote mesuesja.
    Nxenesi: Ne nje stole parku jane ulur tre femra, dhe po hane akullore, njera e lepin me majen e gjuhes, tjetra e ha me kafshata, dhe e fundit e fut te gjithe ne goje. Kush nga ato eshte e martuar?
    Mesuesja buzeqesh dhe i thote: Sigurishtt ajo qe e fut te gjithe ne goj!!
    Gabim - i thote nxenesi - Eshte ajo qe ka unazen ne gisht. Gjithsesi me pelqen menyra sesi llogjikon...

paqen, e sjell vetem drejtsia

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Pėr: 2043 barsaleta

nje dite thane tip Pop fansi hipi ne Autobus dhe ju ofrua nje murgesheje. Ne udhetim e siper, ju tek asaj si i marre, duke i kerkuar favore-n
    Murgesha ja ktheu, ti nuk qenke ne vete, une jam ajo, qe i lutet Zotit, po turp te kesh ore i pafytyre!
    Nderkohe qe shoferi i Autobusit, kishte degjuar biseden dhe e pyet, po perse Murgeshen, ndersa ky ja ktheu me pelqeu. Shoferi filloj ti jap instruksione, po deshe te marresh favor-en nga Murgesha duhet te visheh si prift dhe te ikesh ne mengjes ku ato luten dhe te paraqitesh qe je Jezusi, atehere do kesh sukses.

Iku surrati ne mengjes dhe ja po vjen murgesha. Kur u ofrua, ky i thote une jam Jezusi dhe tani dua favoren nga ti, kthehu nga mbrapa dhe xhvesh fustanin! e me vone ju drejtua: Murgeshe, e hengre, une nuk jam Jezusi, por jam ai fansi nga Autobusi! E "murgesha" hoqi shamine dhe ju kthye: e hengre ti, sepse nuk jam une murgesha, por jam ai shoferi i Autobusit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pirate of Love : 03-05-2013 mė 08:57
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276

Bie tel i shpise dhe e ngre gjyshja
    -alo gjyshe jam gimi
    -selimi ??cili selim mor
    -jam gimi moj nipi yt
    -aha ,mir pse ske ardh ne shpi
    -gjyshe njofto policine se na kan mar peng
    -keni shku per peshk?
    -te pjerdhsha ne vesh ,na kan mar peng moj
    -jua kan fut ne vesh??? Mir jua ben pse rrini rrugash
    -weee me iku zari
    -jo jo ska ardh hajdari po hajde ti se esht shpija vetem,te pres nena

Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Koprraci
    - Nuk mund tė qėndroj e fejuar me njė koprrac tė tillė si ti. Ja ku e ke unazėn!
    - E ku ėshtė kutia?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Telefono mikun
    Gjatė pjesėmarrjes nė shoun “Kush do tė bėhet milioner”, prezantuesi pyet: Cili ėshtė kryeqyteti i Kosovės:
    a) Gjilani
    b) Prishtina
    c) Ferizaj
    d) Mitrovica

Konkurruesi nga Gjakova mendohet dhe thotė se do ta shfrytėzojė opsionin ‘Telefono mikun’. Prezantuesi e thėrret dhe ia bėn tė qartė se kanė 30 sekonda nė dispozicion. Konkurruesi fillon ta pyesė si ėshtė, si e ka familjen, ēfarė ka tė re etj., dhe sekondat kalojnė, por nuk ia kėrkon pėrgjigjen.

Prezantuesi: E pse nuk ia kėrkove pėrgjigjen?
    Konkurruesi: Unė e di pėrgjigjen, vetėm desha ta shfrytėzoj rastin tė dėgjohem me mikun tim nė Kanada.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Telefono mikun
    Gjatė pjesėmarrjes nė shoun “Kush do tė bėhet milioner”, prezantuesi pyet: Cili ėshtė kryeqyteti i Kosovės:
    a) Gjilani
    b) Prishtina
    c) Ferizaj
    d) Mitrovica

Konkurruesi nga Gjakova mendohet dhe thotė se do ta shfrytėzojė opsionin ‘Telefono mikun’. Prezantuesi e thėrret dhe ia bėn tė qartė se kanė 30 sekonda nė dispozicion. Konkurruesi fillon ta pyesė si ėshtė, si e ka familjen, ēfarė ka tė re etj., dhe sekondat kalojnė, por nuk ia kėrkon pėrgjigjen.

Konkurruesi: Unė e di pėrgjigjen, vetėm desha ta shfrytėzoj rastin tė dėgjohem me mikun tim nė Kanada.
    qyqaaa pse mi edhe ne kosove paska qytet qe quhet gjirokaster...??pp
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750

Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    qyqaaa pse mi edhe ne kosove paska qytet qe quhet gjirokaster...??pp
    Ku e lexove gjirokaster???

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Telefono mikun
    a) Gjilani
    b) Prishtina
    c) Ferizaj
    d) Mitrovica

Me i bukuri barsalet i javes!

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009

Ku e lexove gjirokaster???
    zemer ..kape batuten..

edhe ketej nga ne ka gjakove..pp
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Faqja 76 prej 103 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •