Barcelona - Bayern M. 0:3,aggregate 0:7 ,
...Robben 0:1
... Pique 0:2
... Muller 0:3
Barcelona - Bayern M. 0:3,aggregate 0:7 ,
...Robben 0:1
... Pique 0:2
... Muller 0:3
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Bavarija - Katalonija 7:0
Ky rezultat sec me kujton nje pije 7up.
![]()
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
edhe nje '7 Days' LOL
Bayerni eshte i pandalshëm , ai Guardiola eshte i mençur shkon merr ekipe qe jane te përgatitur ne te gjitha aspektet
NGUSHLLIME BARCA'S FANS (veq no nejmi jo se nuk eshte tifoz i drejtë)sa per bavarezët URIME shkuan para me 'klas'
SPECIAL ONE
RAUL # 7
no name te thash qe jena nja 2 klase me lart?
Me nigjo mu kur flas se nuk jam si kto tifozat e peshkut, kur ka qene Bayerni keq kam thone qe na rrifni. Simjet jemi ne FCB'ja me futboll me te bukur edhe efikas ne rang klubesh. Ate Messin tat ebome me fol me vete. Shko e jepi na i 7up te lagi buzet.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Urime bayo, e merituat. :)
simjet e keni hak qe ti fitoni te gjitha trofete.
P.S; Me elementet qe do ju shtohen vitin tjeter ne ekip, do keni edhe me shume spektakel ne fushe. :)
Barcelona shume dobet, jashte forme. U harxhua para kohe kete vit(pavaresisht problemeve me demtimet e shumta).
Barcelona eshte ekipi qe duhet te mundet(eliminohet), pasi ka qene ekipi me dominues ne Europe keto vitet e fundit.
(Te shohim a do te ndodhe e njejta gje edhe kesaj radhe lol)
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 01-05-2013 më 23:23
Urime barcelones per rekordin e ri qe theu . Ekip tjeter ska ngrene 7 gola total ne gjysem finale .
Rossoneri !
urime bajernit per fitoren e merituar. Nese ndeshjen e pare u mor si nje shanc apo fat nga ana e bajernit dje tregoi qe sihte aspak e tille por qe e meritoi me se miri fitoren.
7-0 eshte i egzagjeruar shume.
vari leshte
Pse moderatoret e fshine kete foto qe kisha postuar me pare. A mund te ma shpjegoj dikush arsyen PSE!?. Kam pare foto shume here me provokuse se kjo qe solla une edhe nuk jane fshire... tash po bindem se ket forum e udheheqin greket apo cfar eshte ne pytje spo e kuptoj..!!!
All religions, arts and sciences are branches of the same tree.
Gjermanet kane "Nachholbedarf"...
Prej 92/93 kur eshte krijuar Champions League e deri sot, te gjitha nacionet konkurente kane fituar me shpesh kete kete kategori.
Spanja:
6 tituj (3 Reali 3 Barca)
+3 finale te humbura (2 Valencia 1 Baca)
Britania:
4 tituj
+ 5 finale te humbura
Italia:
5 tituj
+ 6 finale te humbura
Gjermania:
2 tituj (1 Borusia 1 Bayerni)
+ 4 finale te humbura
Franca:
2 tituj
+1 finale te humbur