Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në finale?

Votues
28. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Bayern München

17 60.71%
  • FC Barcelona

11 39.29%
Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 144 prej 144
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Për: Liga e Kampionëve: FC Bayern München 4:0 FC Barcelona

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Ha ha ha ha u vertetua qe tifozet e Barces jane shumica tifoze siperfaqesore.
    Ore ai Alabba ca ben ashtu ne krahun e majte me Ribbery? Mu duken si toreadora, hahaha. E mbanin topin, kta mernin hov me kry, ata pam pam pam, dhe jo vetem pasime idiote qe ne fund kthejne topin te portieri, por cicmic dhe me 4-5 pasime topi ne sulm gati per asist. :P

Qe kur e kam pare vjet me Realin kam patur besim te ky lojtar. Dhe po e verteton dhe Bayern me kontraten e re qe i ofroi. Sipas drejtuesve te Bayern Alabba, Ribbery, Schwein, jane dhe 3 lojtaret qe konsiderohen te pashitshem.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Liga e Kampionëve: FC Bayern München kualifikohet në finale

Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    Skedarët e Bashkëngjitur 160561

Pse moderatoret e fshine kete foto qe kisha postuar me pare. A mund te ma shpjegoj dikush arsyen PSE!?. Kam pare foto shume here me provokuse se kjo qe solla une edhe nuk jane fshire... tash po bindem se ket forum e udheheqin greket apo cfar eshte ne pytje spo e kuptoj..!!!
    po ta them une o Roni pse ta kane fshire,
    sepse postimi jot eshte si ajo fjala e urte popullore qe thote; ''po i bie ne nje vrime fyellit''.
    barqa ha 7 gola,turperohet,disintegrohet etj,etj, e ti vazhdon te thuash te njejtat gjera,tregohu sportiv dhe thuaj qe Bayerni ishte me i forte dhe Barqa nuk kish cfare te bente,te njejten gje tha dhe kapiteni i Barqes.

ps:nga sa kam kuptuar moderatoret jane tifoza te Barces dhe Juves,nuk kane arsye te fshijne postimin tend,perkundrazi.
    po greket c'hyjne te ky diskutim!? apo si per cdo gje dhe per humbjen e barqes fajin e kane greket.

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272

Për: Liga e Kampionëve: FC Bayern München kualifikohet në finale

Une kam mendimin se nese iken messi nga barcelona asnje nga keta lepunjt azmatik ( tifozet e flakte te barces ) sdo postoj me ketu
    Rossoneri !

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Liga e Kampionëve: FC Bayern München - FC Barcelona

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Me rendesi jane edhe historia, kultura e lojes, personaliteti i lojtareve dhe udheheqesve te klubit, prejardhja e klubit, paraqitja, gjestet, reputacioni i vendit dhe popullit etj...
    Perndryshe nuk kam asgje kunder qe te fitoje ai qe e ka merituar, pavaresisht a me pelqen futbolli i tij apo jo.
    .
    Nuk e kisha vene re kete ''perle'' futbollistike.
    Sipas teje Bayerni nuk na i paska ato veti qe ke permendur,e cuditshme se me ckam pare e degjuar ka shume me teper nga ato qe ke permendur.
    Juce te Barcelones kujtoni (per te ditur nuk e dini) qe futbolli eshte shpikur ne Barcelone! Shume gabim!
    vetem nje fakt historik po te permend: Bayern ka fitur 3 kupa kampionesh radhazi ne vitet '70, kjo vetem per te te bere te qarte qe ke shkruar kot se koti.

Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •