Po ne fushe te vet c'kane?
A po, gol I parregullt I Bayern se nuk e kishte mendjen mbrojtja e Barces kur pasoi per Robenin ai "diletanti" Alabba per te cilin edhe Van Gal ka fol emocionalisht.
Po ne fushe te vet c'kane?
A po, gol I parregullt I Bayern se nuk e kishte mendjen mbrojtja e Barces kur pasoi per Robenin ai "diletanti" Alabba per te cilin edhe Van Gal ka fol emocionalisht.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Cka po nodh me barcelonken lol degjenerim total. Perdhunim i pameshirshem lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
hhahhhah
radhen e pare u perdhunua barcelona pa deshire
heren e dyte me deshire![]()
Bayern - Juve 2-0
Juve - Bayern 0-2 totale 4-0
Bayern -Barca 4-0
Barca - Bayern 0-3 totale 7-0
Me pak fjale skuadra me e forte per momentin.
Degjenerim te tille nuk ka pare historia e futbollit. Nuk di nese ka ndonje ekip tjeter qe eshte degjeneruar ne kte forme.
Ndjese paste "ekipi me I mire I historie".
PS: FBI, CIA, MI6, KGB jane vene ne kerkim te thekthit dhe tifozeve te tjere te "Barqes"
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Sa per te qeshur!no name
P.S; Une vetem nje gje po te them; Barcelona kualifikohet ne finale(100%). Bayern ka pasur nje ecuri te mire kete sezon, por te jesh i sigurte qe nuk eshte ne te njejtin nivel me Barcelonen. Do e vertetosh pasi te mbarojne te dyja ndeshjet.
Cfare ka per tu thene ketu?
Fitore e merituar nga Byaern ne te dyja ndeshjet.
Nje komentator tha kush fiton ndaj Barces ne gjysem-finale fiton finalen.![]()
Po cke qe e citon mer burr. Atij I ka humb busulla. S' do e shohesh me ne forum. Ose do e shohesh me ndonje nickname tjeter duke u bere tifoz I zjarrte I Bayernit, me I zjarrte se ty madje.
Damka te tilla vetem kta qe jane kandiduar per ne te miret e historise kane mare.
O thethkiiiii ku Barthelonkaaaa? Hahahahaha.
Krijoni Kontakt