Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jam kurioze vertete Mia. Se e pare nga kendveshtrimi im, nuk me duket ndonje humbje kohe kush e di se cfare, qe bejne keshtu. Sikur u ka rene ndonje hall i madh mbi koke e nuk e perballojne dot me. Dhe aq u ka ndikuar ne jeten e perditshme dhe aq ndjehen te rrezikuar sa vendosi psh ky Ilia e c'aktivizoi. Mos valle ka hapur twitter, qe c'aktivizoi FB? Se nje pjese e madhe adoleshentesh tani, kane braktisur FB, por ama kane perqafuar Twitter. Humbje kohe thote Ilia? I wonder why? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
nga momenti qe dicka behet e detyrueshme ateher mund te flitet per 'clirim'
Eshte me teper 'clirimi' nga mendimet dhe detyrimet per te cilat duhet debatuar.
Dikur ishin msn e irc sot eshte fb. Neser do jete dicka tjeter. Tani eshte whatsapp e viber qe po eleminojne chatin e fb pasi sty i ke miqte 24/7 online. Nuk eshte faji I fb.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 21-04-2013 mė 17:45
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Faji eshte i njerezve
Ose i krijuesve![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Korca dhe une jam bashkuar vendimit tend (ndoshta dhe para teje)
njerezit me pa imoral vejn statuse mbi moralin
njerezit me pabuksa vejn foto dite per dite duke dal gjoja per tju tregu tjereve se jam mire
e dashura qe te merr paswordin dhe shkruan ne emer tend per tju tregu tjereve sa shume duhemi
sa fallso
sa i lumtur jam sot
e di kur vij ne shpi futem ketu lexoj nej gje postoj dhe kaq
JO SEKS PARA MARTESE
Lamtumire forum se po hap nje adres tjeter ne nje tjeter forum qe eshte njesoj si ky.
Sa i perket Fb une nuk mendoj qe eshte humbje kohe. Eshte nje menyre shume e mire per te qene ne kontakt me njerzit e dashur,sidomos kur nuk I ke afer.
Ne permbledhje te mendimit qe u parashtrua me siper i bie qe te clirohesh nga FaceBook-u duhet te afrohesh me njerzit...
oseee, me e keqja, te hysh ne forum.![]()
Krijoni Kontakt