Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 71
    i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Për: Maqedoni: Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Ajo qe thote Korcar-L1 eshte se Shkodranet duhej te mos e mbronin qytetin, thjeshte duheshte ti presin Serbet me lule ne duar si clirimtare!
    As cameve ortodokse nuk i ka prish pune qe i pushtoj greku ne 1913, po i ngeli hatri ketyre kendej qe nuk hyri greku si shlirimtar ne 97' per "vorio epirin"'. Po pse gjithmone ky turku i dreqit i prish pune

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Maqedoni: Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ore ti nuk kupton apo ben sikur nuk kupton?!

Ku e lexove ti qe une kam thene "clirim" i serbo-malazezeve ?? Nuk po mohon njeri qe ata bombarduan qytetin, nuk po mohon njeri qe u vrane njerez. Ate qe ti akoma nuk po e pranon eshte se Rizai, ai qe kishte mare ne dore mbrojtjen e shkodres nuk ishte shqiptar por osmanlli dhe luftonte nen flamurin turk. Eshte e vrtete apo jo o shkodran ? dhe leri denglat per mashtrime se nuk po genjen njeri. Ashtu sic ben shtratin, ashtu dhe do flesh.
    genjeshtra jote e shpifur eshte kur thua se mali i zi nuk ka bere gje tjeter vecse i ka shpallur lufte perandorise osmane. shpif kur e interpreton kete si qellimin e vetem te rrethimit.
    shiko edhe ku u fute ne bisede. pikerisht kur i thashe anestit qe nuk eshte e vertete se nuk kemi pasur konflikt me serbet. per te vertetuar kete permenda rrethimin e shkodres nga serbo-malezezet.
    the qe mali i zi vetem i ka shpallur lufte perandorise (sikur gjoja nuk kane pasur gje me shqiptaret).
    nderkohe qe qellimi i atij sulmi ka qene te vrase e te prese shqiptare, e te shkaterroje e te pushtoje qytete e fshatra shqiptare.
    ose qellimi, sic thote fishta (te cilit ti nuk i shkon as deri tek thembra), ka qene si e si me e farue kombin shqiptar

ate version te historise, tregoja niperve te tu ne korce, se na nga shkodra e dime te gjithe te verteten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 14-04-2013 më 19:31
    Vasudhaiva Kutumbakam

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

po mer se kombi shqiptar qe mbledhur i gjithi ne shkoder dhe po e "farue" malazezt. Po te flesh me osmanin, turk do cohesh prandaj mos llap kot.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

perfundimisht vertetove qe nuk e njeh historine.
    vertetove qe nuk e di qe rreth 25.000 - 30.000 ushtare serbe ndodheshin ne tirane, elbasan dhe rrethina. shko meso historine e pastaj shkruaj ketu!

p.s. u bere ti te kritikosh nje nder figurat me te shquara te kombit shqiptar. . te thashe qe as tek thembra nuk i shkon.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Emri:  Esat-Toptani-duke-i-dorëzuar-çelësat-e-fortesës-së-Shkodrës-Princi.jpg

Shikime: 133

Madhësia:  30.1 KB
    gjeje se kush eshte ketu

PRANOJE qe shkodranet + osmanllinjt luftuan nen flamurin TURK dhe mos ha m.ut kot . Serbet ishin me pelqimin e esat toptanit dhe per intriga te tjera te tij si psh bashkim me serbin etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 15-04-2013 më 14:12
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

gjeje se kush eshte ketu

PRANOJE qe shkodranet + osmanllinjt luftuan nen flamurin TURK dhe mos ha m.ut kot . Serbet ishin me pelqimin e esat toptanit dhe per intriga te tjera te tij si psh bashkim me serbin etj.
    Stalini , Tito dhe Enveri me duket mua.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

lol aty afer je:PP enveri ishte nja 5 vjec atehere (ne rrethimin e shkodres)

vendose mausin ne fotografia dhe do ta maresh vesh
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 15-04-2013 më 14:52
    xfiles

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

gjeje se kush eshte ketu

m.utin e ha ti 3 here ne dite sebashku me tet eme qe ne vend qe te mesonte ty se cfare eshte edukata, merrej me "pune" te tjera.
    ik meso historine tani, se e tregove qe je injorant. vetem nje injorant si ti tallet me fjalet e gjergj fishtes.
    ik meso se deriu ku kane shkuar 30.000 ushtaret serbe e pastaj thuaj budallalliqe si ato qe the me lart gjoja per te bere si simpatik.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Kam n'degjo gjithcka por kur n'degjon prej disave ketu qe serbi ose shkau u ardhe ne shkoder per te luftuar kunder "osmaneve" kinse per te na shliruar neve nga "osmanet" ky eshte kulmi, sepse kete as vete serbo-malazezet nuk e thojne perpos qe deshen ta pastrojne shkodren prej shqiptareve dhe ta marrim edhe shkodren......po si duket keta qenkan ose te verbum ose me te prishet ne mendje se vete SHKAU.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Kam n'degjo gjithcka por kur n'degjon prej disave ketu qe serbi ose shkau u ardhe ne shkoder per te luftuar kunder "osmaneve" kinse per te na shliruar neve nga "osmanet" ky eshte kulmi, sepse kete as vete serbo-malazezet nuk e thojne perpos qe deshen ta pastrojne shkodren prej shqiptareve dhe ta marrim edhe shkodren......po si duket keta qenkan ose te verbum ose me te prishet ne mendje se vete SHKAU.
    Ka nje te vertete ketu, sepse nuk kishte ushtri turke ne ballkan, por ishin shqiptaret e identifikuar ne turq qe e luanin kete rrol.Por ka nje gje qe ngaterroni ju, garnizoni perandorak qe ndodhej ne Shkoder , nuk perfaqesonte shqiptaret, per popujt e tjere , por turqit.Keto mbanin flamur turk, ndersa per gjuhen e perdorur, kjo nuk luante ndonje rrole, pasi e te gjithe ballkanin, kudo qe kishte ushtri osmane flitej shqip.Kete deklarim e gjen ,kudo ne literaturat qe prekin historine e kohes perandorake.Populli , nuk ishte me ndjesi patriotike , pasi kurre nuk kishte kishte jetuar pa sllave , malazeze , bullgare , greke , austriake , italiane, boshnjake, franceze , angleze.Keto kane bashkejetuar ne Shqiperi dhe me shqipatret kane hanger e kane pi.Srebet luftonin bullgaret ne territorin shqiptare, ndersa shqipatret benin sehire se nuk kishin preke gardhin e beut te tyre.Italianet vijne per te larguar greket , sllavet, bullgaret, shqipatret muslimane (te shoqerise se larte)qe nuk donin perendimin, i bene nje lufte me nagace dhe me qente qe i kishin lidhe kanacet neper bishta.te gjithe ektu brenda kane qene perhere , biles serbet kane kaluar vite dhe ne Korfuz. Mos ngaterroni popullin , se ai mezi mbante frymen gjalle dhe behej me cilido qe e paguante.Kjo eshte varferia ekstrame, qe te ben te leshoshe dhe personalitetin.A nuk po ndodhe dhe sot nje fenomen i tille , kur kemi kaluar permes reformash gjate diktaures, ku kemi nje botkuptim te mirfillte per jeten dhe mardheniet mes njerezve, por per shkak te gjendjes ekonomike, pamundesise per tu punesuar , por leshojme nga morali, personaliteti, etj.Pra populli nuk mund te gjykohet, jane faktoret historike qe e detyrojne , imponojne ate te kaloje ne brazda qe sot na duken te pa pelqyeshme , te pa moralshme , i fajsojme si tradhetare, por per te gjykuar duht ti hypesh kalit te urise dhe jo iphon-it.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 19-04-2013 më 07:01
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •