Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 71
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Maqedoni: Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

ju raca islame vertet jeni te cuditshem....

Ajo qe thote Korcar-L1 eshte se Shkodranet duhej te mos e mbronin qytetin, thjeshte duheshte ti presin Serbet me lule ne duar si clirimtare
    Malazezt e moren qytetin pavarsisht se pati rezistence apo jo. Ajo qe ju harroni te thoni eshte se ne rozafe valviste flamuri turk.

Pra, ti Scion, don te thuash, se ketyre si Koqkarit e Anestit, u ka mbetur merak se si nuk na kan pushtuar dhe nuk po mund te na pushtoj sllavo-greku. Kete bindje kam edhe une.
    kurse ti turr-qi (te na fali nikoja per copy right), sllavo greku ta ka leruar dhe akoma se ke mare vesh. dhe une te uroj te ngelesh i tille , taleban injorant
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Për: Maqedoni: Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Flm Anest qe na e solle kete videon historiane artiste kjo elena s'e kisha degjuar me pare. Si I tha cekja njerit qe nuk e njihte 'he nuk me njeh mua ti! Jo I tha tjetri s'me kujtohesh, por un jam ai qe kaloj lumin e te dhjes kalin ja ktheu cekja. dhe puna e nacionalclirimtarve ushtaret austriake siguronin kalimin e autokolonave gjermane bandat e enver hoxhes dhe mehmet shehut I vrisnin pabesisht, paskemi qen popull kot fare
    Ndryshuar për herë të fundit nga ulne : 13-04-2013 më 23:46

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Maqedoni - Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Per nder ju te lodhni kot se koti. kush luftoi nen rrethimin e shkodres? bej google Hasan Riza Pasha (1871 – 1913) se do gjesh materiale sa te duash. Per sa kohe lufton nen flamurin turk, quhesh turk dhe pik muhabeti. Pastaj sido qe te ishte, fuqite e medha e kishin vendur qe perpara per fatin e shkodres ( te qendronte brenda kufijve te shtetit te sapo formuar shqipetar), keshtu i dashur admiral dhe sikur ta mirte mali i zi ( ashtu si dhe beri) do ta dorzonte prape shqiptareve. Dhe ngjarjen nuk e deformoj une po ti...ose kemi te dy te drejte po te quajme ushtaret nen komanden e rizait si shqiptare.
    ty nuk ta kap truri qe nuk kane luftuar vetejm ushtare, por edhe civile?
    ik lexo cfare thote gjergj fishta. ik lexo cfare shkruante ai prifti tjeter katolik qe e perjetoi bombardimin.
    ata kane bombarduar lagjet e qytetit ore njeri. kane vrare gra e femije. ti thua kane luftuar kunder ushtareve turq.
    leri budallalliqet e mos u tall.
    na i bere si shpetimtar serbo-malazezet. turp te kesh.

p.s. nuk kam nevoje te hap google, pasi jam shkodran dhe te gjithe shkodranet e njohin kete histori.
    ju nga korca e mbakeni si nje "clirim" i serbo-malazezeve. kulmi i genjeshtres.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Ore ti nuk kupton apo ben sikur nuk kupton?!

Ku e lexove ti qe une kam thene "clirim" i serbo-malazezeve ?? Nuk po mohon njeri qe ata bombarduan qytetin, nuk po mohon njeri qe u vrane njerez. Ate qe ti akoma nuk po e pranon eshte se Rizai, ai qe kishte mare ne dore mbrojtjen e shkodres nuk ishte shqiptar por osmanlli dhe luftonte nen flamurin turk. Eshte e vrtete apo jo o shkodran ? dhe leri denglat per mashtrime se nuk po genjen njeri. Ashtu sic ben shtratin, ashtu dhe do flesh.
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Ore ti nuk kupton apo ben sikur nuk kupton?!

Ku e lexove ti qe une kam thene "clirim" i serbo-malazezeve ?? Nuk po mohon njeri qe ata bombarduan qytetin, nuk po mohon njeri qe u vrane njerez. Ate qe ti akoma nuk po e pranon eshte se Rizai, ai qe kishte mare ne dore mbrojtjen e shkodres nuk ishte shqiptar por osmanlli dhe luftonte nen flamurin turk. Eshte e vrtete apo jo o shkodran ? dhe leri denglat per mashtrime se nuk po genjen njeri. Ashtu sic ben shtratin, ashtu dhe do flesh.
    Po keta qe ndihmuan dhe cliruan Kosoven ne luften e fundit, nen cilin flamur luftonin dhe kush ishin? Ke tru ti apo Admiral?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 14-04-2013 më 09:48

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Për: Maqedoni - Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ty nuk ta kap truri qe nuk kane luftuar vetejm ushtare, por edhe civile?
    ik lexo cfare thote gjergj fishta. ik lexo cfare shkruante ai prifti tjeter katolik qe e perjetoi bombardimin.
    ata kane bombarduar lagjet e qytetit ore njeri. kane vrare gra e femije. ti thua kane luftuar kunder ushtareve turq.
    leri budallalliqet e mos u tall.
    na i bere si shpetimtar serbo-malazezet. turp te kesh.

p.s. nuk kam nevoje te hap google, pasi jam shkodran dhe te gjithe shkodranet e njohin kete histori.
    ju nga korca e mbakeni si nje "clirim" i serbo-malazezeve. kulmi i genjeshtres.

I din keta, i din kto gjera, o Admiral, por nuk deshirojne t`i dijne, se nuk iu pelqen...kot e ke te bisedosh me keta.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

ju raca islame ...
    Kujdes ku referohesh me "ju", sidomos ndaj meje.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Kujdes ku referohesh me "ju", sidomos ndaj meje.
    pse ofendohesh ti? ke ndonje kompleks ? me thuaj dhe mua " ju raca orthodhokse" e kam per nder e kenaqesi.
    xfiles

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

pse ofendohesh ti? ke ndonje kompleks ? me thuaj dhe mua " ju raca orthodhokse" e kam per nder e kenaqesi.
    Jo nuk u ofendova fare. Thjeshte kujdes,

Ofendimet me "Rraca fetare" I keni ju amebat Arabo-Ortodokse,
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

cfare kujdes atehere? do na nxjerresh ndonje fatwa ? ik ngri sumen se te vajti ora ate bej
    xfiles

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •