Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 71
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Për: Maqedoni - Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Fitorja e Fatmir Deharit është mirë për popullin e Kërçovës dhe nder per Shqiptarët, sot ne at Komune valon Flamuri Kombëtarë Shqiptar. Duhet te mësohen maqedonët se tash e tutje kurr më nuk do ta drejtojnë Kerçoven. Ne te gjithë duhet ti gëzohemi këtij fakti kur dihet se pas 70 viteve për herë të parë kjo komunë do të drejtohet nga një kryetar shqiptar.

Urime dhe suksese Fatmir Deharit, armiqt le të pelcasin, ndersa ne po i ngushllojmë...
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 07-04-2013 më 19:41
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Për: Maqedoni - Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    O cobani vlleh,cila postera i kerkon ?..Ky eshte posteri zyrtar i fushates.
    .

Por,per kesi lloj grafite "Smrt za shiptari" (Vdekje per shqiptaret) ne Kercove.
    .

Nevojitet dhe jemi te gatshem edhe per kesi lloj angazhimi si me poshte !.

Keto lloj fotosh si poshte,nuk kane qene pjese e fushates,por foto personale ne Facebook sepse per cdo shqiptar te Maqedonise lufta e 2001 eshte krenari.
    Ju po krijoni idene se Maqedonia eshte nje kopesht zoologjike.
    Nese sot arrihet te fitohet administrimi i komunave te ndryshme me shumice shqiptare, do te duhet te kuptoni se kjo ka ardhe si rrezultat i nje pune te mire te BDI-se te Ali Ahmetit, te cilin ju e kosideruat tradhetare.Ju duhet te kuptoni se nuk shkohet perpara me konfrontime , me nacionalizma pylli, por me rrugen e urtesise , pajtimit, te mardhenieve mes paleve nder etnike , dhe jo kercenimit per destabilizim dhe shperberje te shtetit te perbashket Maqedone.Artikulli qe percolla une ketu dhe ku reagova me shkrimin tim, eshte i vertete ,pasi burimi eshte nje investim amerikan dhe ne te marrin pjese figura te elites ne rajon.Nese nje poitikan del me postera te luftes ne kohe paqe , do te thote se ai njeri nuk vlen, por me keq akoma i vihet nje pikpyetje dhe atyre qe e votojne dhe e perkrahin, pasi nuk kuptojne nje njeriu primitive eshte armiku me i madhe i cdo populli.BDI e ka vendose ate si kandidature te gabuar , ndoshta per ta larguar nje tip te tille prevers ne politike, pasi une shoh nga dekleratat e tije qe ai ka probleme me partine e tije.Me siguri qe ky do te kete qene terheqe nga qeveria , kur ju be thirrje Ali Ahmetit per te prishe koalicionin qeveritare.Ndoshta ka dale dhe si kandidate i pa varun.
    Ketu nuk ka arsye per tu shprehur si Toni pak me siper, ku njerzit i ndane me shpate ne armiq dhe miq...sorry , por per Tonin kam respekt per cilesine ne nderhyrjet e tije ne tema te ndryshme dhe ne kete rast nuk besoj, se me termin armik me drejtohet mua.
    qeveria Blu, nese do te tentosh te me fyesh perseri, do ti drejtohem Scion te beje nje fatva per ty, sic ma beri ai mua.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pra ma mire te votosh nje uk pylli, se ka per te qene me i bute se ky primitivi njeri.

Nuk e kuptoje se per cfar kushtetute behet fjale ketu nese flitet per shperberje te Maqedonise nga pala shqipatre!

Ku do te coje kercenimi integritetit, ku do te shkojne shqiptaret me separatizmin e tyre? A mundet te fitoje idea e Shqiperise se madhe ne Ballkan? Sigurishte nje dite do te kemi raprezalje te cilat nuk do te kene me mundesine per nderhyrje si ne Kosove.
    Sipas teje me mire te votohet nje sllav se nje shqiptar, se keshtu je duke thene......hajde tash bindi te tjeret qe nuk je anti-shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2010
    Postime
    51

Ky Anesti tingllon sikur ata Sllavet ne forumet e tyre,problemin ky e ka te Bashkimi i Shqiptareve sepse po te bashkohen Shqiptaret ateher komuniteti i vogel grek do te shendrrohet ne nje Mini-Komunitet Grek ne trojet Shqiptare!

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Sipas teje me mire te votohet nje sllav se nje shqiptar, se keshtu je duke thene......hajde tash bindi te tjeret qe nuk je anti-shqiptar.
    Bravo ,po sa e rendesishme eshte se gjete nje antishqipatre si anesti?Sa ai ndikon tek ty?Problemin ti e ke te madhe me veten.Ku pe ti qe une them mos votoni Deharin, por votoni nje sllave?A e kupton se ne cfar gjendje te mjeruar je.Por s'eshte problemi vetem tek ty, eshte nje mase e tere shqiptaresh tek ju qe nuk perpunojne problematiken ne frymen e nje morali te mirfillte, ne vizionin perendimore , ne deshiren per nje jete ne paqe dhe sebashku me etnicitetet e tjera. Ku ka ne bote te jetosh i vetem, cili eshte ai shtet qe eshte krijuar nga nje etni e vetme?Kush nuk kerkon zgjerim , mardhnie me te tjere dhe se historia i ka ndare per shume kohe? Une ketu nuk marre persiper te diskutoje sjelljen e sllaveve, ajo eshte pune e tyre dhe une mendoje se dhe ne komunitetin e tyre, do te kete nje opozite qe ti kritikoje per ato veprime te cilat nuk i sherbejne paqes dhe integritetit ne mardheniet shqipare sllave.Une di shume pak nga Maqedonidhe ja, bazohem ne ato pika ku ndjej se shqipatret gabojne.Me vejn keq qe sjellja juaj eshte agresive kur ju kritikojne.Ky reagim i ashper i yti apo dhe te te tjereve para teje ,nuk eshte tregues prej qyetari.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 10-04-2013 më 10:33
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

me ke po merreni edhe ju. me anestin.
    une kam te ruajtur ne pc nje "deklarate" te tijen qe tregon se si e mendon ai dhe sa "shqiptar" eshte.
    Shqiptaret nuk kane pase konflikte me serbet prandaj duhet bere kujdes qe konflikti kosove- serbi te mos zgjerohet duke e futur ate dhe ne shqiperi
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Bravo ,po sa e rendesishme eshte se gjete nje antishqipatre si anesti?Sa ai ndikon tek ty?Problemin ti e ke te madhe me veten.Ku pe ti qe une them mos votoni Deharin, por votoni nje sllave?A e kupton se ne cfar gjendje te mjeruar je.Por s'eshte problemi vetem tek ty, eshte nje mase e tere shqiptaresh tek ju qe nuk perpunojne problematiken ne frymen e nje morali te mirfillte, ne vizionin perendimore , ne deshiren per nje jete ne paqe dhe sebashku me etnicitetet e tjera. Ku ka ne bote te jetosh i vetem, cili eshte ai shtet qe eshte krijuar nga nje etni e vetme?Kush nuk kerkon zgjerim , mardhnie me te tjere dhe se historia i ka ndare per shume kohe? Une ketu nuk marre persiper te diskutoje sjelljen e sllaveve, ajo eshte pune e tyre dhe une mendoje se dhe ne komunitetin e tyre, do te kete nje opozite qe ti kritikoje per ato veprime te cilat nuk i sherbejne paqes dhe integritetit ne mardheniet shqipare sllave.Une di shume pak nga Maqedonidhe ja, bazohem ne ato pika ku ndjej se shqipatret gabojne.Me vejn keq qe sjellja juaj eshte agresive kur ju kritikojne.Ky reagim i ashper i yti apo dhe te te tjereve para teje ,nuk eshte tregues prej qyetari.
    Besom shume ke shkrujtur pa thene asgje, por problemin e ke dikun tjeter duke qene qe sllavet i respekton me shume dhe i uron fitoren ne vend te shqiptareve, je munduar qe edhe ne anen tjeter te arsyetosh ate qe ke thene por qe ne fakt nuk arsyetohet te ndonje komb tjeter per nje bashkombas te vetin, por duke qene qe je anti-shqiptar dhe jeton ne shqiperi e kuptoj kete dashuri qe ke per sllavet dhe natyrisht per greket por i urrej "arsyetimet" qe bene kishe jam mendje hapur dhe mendoj per "sipas vizionit perendimore" gje qe eshte nje taktik maskimi qe te mos "zhveshesh" fare nga nje urrejtje qe ke perbrenda qe nuk e le pa shprehur kur te vjen mundesia per nje pjese bukur te madhe te shqiptareve.

Keshtu qe vlen ajo thenja jote "injorantin e kam frike" por do shtoja qe disa veti qe perdor ti dhe disa anti-shqiptaret ketu eshte "qe djallezin dhe shumeftyresine qe ndrroni sipas nevoje e kam edhe me shume frike"

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga Valmir.Nuhiju Lexo Postimin
    Ky Anesti tingllon sikur ata Sllavet ne forumet e tyre,problemin ky e ka te Bashkimi i Shqiptareve sepse po te bashkohen Shqiptaret ateher komuniteti i vogel grek do te shendrrohet ne nje Mini-Komunitet Grek ne trojet Shqiptare!
    Po dhe kete ide nuk e perjashtoje.Une nuk pranoje bashkim shqipatresh thjeshte se flasin ne te njeten gjuhe.Nuk eshte gjuha qe formon kombin , por eshte vetem nje lement i saj.Shumica e shqipareve jashte Albanise , sillen si arabe apo turq dhe kane vizione te ndryshme.Shikoni ndertimet, shikoni arredimin e shtepive, shikoni shijet muzikore ne tallava , shikoni fanatizmin , shikoni urrejtjen ndaj perendimit dhe civilizimit perendimore, shikoni urrejtjen ndaj SHBA-se , shikoni tendencat per arabizim, vehabinrradikal, shikoni se si po tundeni BE-se flamurin e hamasit, shikoni qendrimin ndaj heroit kombetare , shikoni qendrimin ndaj figurave kombetare , shikoni tendencen per te qe ne te medhenje, per te luftuar te tjeret dhe jo te medhenj per te mundur vetveten , per tu futur ne reforma si cdo popull tjeter pas lufte, apo pas perandorise.Shikoni se si po deformoni historine ne Wikipedi, shikoni si po ndryshoni historine ne librin mesimore , shikone ne cdo gje qe ka te beje me ju dhe do te shihni se nuk keni asnje ngjashmeri me te shqiptareve te Albanise.Ku e mbeshtet ti bashkimin? Shqiptaret muslimane ne forme ketu , kur arsimohen nuk ndjehen musliman, pra nuk jemi vetem ne te krishteret ne trashegimni, por dhe vete muslimanet ne forme jane njelloj si ne ne mendim dhe aspirim.Shko e lexo se cdo te thote komb, cdo te thote moral historik, cdo te thote falweminderit ndaj atyre qe na kane bere ndere , cdo te thote shqiptarzem , cdo te thote patriotizem , nacionalizem, cdo te thote komunitet , cdo te thote fashuri dhe urrejtje dhe pastaj ktheu e diskuto.Se fundit kam dhe nje pyetje, ty te duket e pa vertete nje e vertete e pa kundershtueshme , vetem se duhet te jesh ne mendim kunder sllaveve?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    me ke po merreni edhe ju. me anestin.
    une kam te ruajtur ne pc nje "deklarate" te tijen qe tregon se si e mendon ai dhe sa "shqiptar" eshte.
    Haaaahaa, kot lodhesh me ruajte shkrimet e mija sepse une jam ne linje dhe nuk ndryshoje ne parimet e mija sepse cfardo qe une shkruaj eshte imja made in anesti dhe jo copy past sic ben dikush qe na jep leksione historie.A ke ndegjuar ti per nje shtet te quajtur ALBANIA qe ka nje territore , prej 28 mije km2? Ky eshte vendi im dhe jo yti.Ti ke vendin tend ne Kosove apo Maqedoni dhe fati yt varet si sillesh ti me ate mejdis atje.Albania eshte nje shtet si te gjithe te tjeret dhe kerkush nuk mund ta marre neperkembe, qofshin dhe shqipfoles.Ne kete bote kur u nda kaq na ra.Albania ka nje kushtetute dhe ne te perfshihen te gjitha ligjet te cilave i permbahem une me peropikmeri, por ja qe nje si ty apo keto te tjeret ,kedo qe respekton ligjet e vendit, ju i konsideroni per greke e sllave.Po kjo eshte kushtetuta jone mer njeri.Nese dikush ketu lexon ne kushtetuten e Albanise se lejon bashkim mes grupeve etnike , hajdeni ta bejme.Kete nuk e bente dot as Berisha, por pasi i folen vellezerit te nje gjaku, turqit, tentoi te gervishte ne fletet e saje.Kush e frenoi?Besoni ju qe te kem qene une?Jo natyrishte, por ishin BE, USA, RUSIA dhe te gjithe shtetet e OKB.Pra kush eshte armiku mes nesh kete gjejeni ju.
    Kur une shprehem se ne jemi tjeter dhe mundohem te argumentoje se ne nuk jemi nje komb dhe s'kemi qene kurre te tille, nuk beje asgje tjeter por te njeten gje qe shprehni ju, kur per argumentet e mija na quani armiq.merrni ne analise cdo diskutim tuajin me shqiptaret e Albanise dhe nese ne nje teme ju keni gjetur gjuhen e perbashket , atehere jam une qe te kerkoje te falur.Pra te njejten gj bejme , ne permes argumentit dhe permes fyerjeve dhe penalizimeve sic beri nje shoku juaj pak me pare.Po ketu ne forum keni nje debat te ashper, ku nje tjeter armik si puna ime, grindej me moderatorin Albo dhe i thoshte , qe c'merresh me me to, perderisa qe nga dita qe ke hapur kete forum , asnjeri prej tyre nuk ka ndryshuar asnje gram.Kjo perkthehet,se ne kemi ndasi dhe vecori qe pervecse gjuhes , asgje nuk na bashkon.Nese ndonje shkencetare i forumit shqipatre formon kombin mbi bazen e gjuhes (qe shpetoi se i munguan veglat dhe jo se nuk deshten ta ndryshojne) le te dale dhe te na mbushe mendjen.Une jam produkt i paster i Albanise , i nje shteti qe ka nje kushtetute , qe ka heronjte e tije te respektuar nga ne , qe ka patriotet e tije te respektuar nga ne , qe ka figurat kombetare te dashura per ne , qe kemi qe te gjithe nje vizion dhe deshire per tu bashuar ne BE, qe kerkojme te ndertojme institucionet e ketije vendi per te kontribuar ne zhillimin e tije ne te gjitha fushat, ne interesin tone te perbashket dhe te femijeve tane.Ne si c'do shtet do te pranojme prurje te huaja sipas raporteve te caktuara ne ligjet nderkombetare.Ju vazhdoni punen tuaj, duke u lidhe ne truq e arabe , duke kultivuar vehabin , duke u konfrontuar me bashkeshtetasit tuaj ku te gjitha gjast tregojne se do te dilni te humbur.Kjo eshte zgjedhja e juaj.Ju siguroj se qe nga kjo dite une kurre nuk do te ze ne goje fjalen shqiptare , pasi i perket nje te shkuare te larget dhe qe behet shkak per te nxite nacionalizmat mes shqipfolesve.Nese une dhe te tjere albane te tjere ketu jane ne kete forum, nuk kane qellim bashkimin me ju, por per te dhene nje kontribute si bashke etnik.Une respektoje kedo shqiptare qe ndryshon dhe qe bashkohet ne mendimet e mija, me te tjeret nuk kam ndonje ndjesi as dhe interes.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

jam shkodran o qenie e gjalle.
    a e di se ku eshte shkodra?
    fillova ta lexoj ate corcafin tend por ndalova qe ne rrjeshtin e trete. kishte shume budallalliqe qe ne fillim dhe nese fillimi i mire eshte gjysma e punes, ma merr mendja se gomarlliqe do kete vazhdimi.
    por do e lexoj te terin.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •