Ti ke te drejten te besh repliken dhe jo te fyesh pa te drejte.Dhe ty nuk te ka pelqyer shkrimi apo jo.Nese burimi eshte i pa besueshem , atehere dil e gjej nje informacion qe e kundershton ate.
Tashti te hidhemi ne thelbin e replikes qe bej une.
1-Ku e gjen te derjten ti si deputet te nxisesh shperberjen e Maqedonise? (ne kete ceshtje jeni kritikuar dhe nga perendimi)
2- ku e gjen te drejten ti te hedhesh idene e shqiperise se madhe e cila me vizioni nderkombetare me cenon dhe mua si shtetas shqiptare? (ja thone se c'bejen shqiptaret)
3- ku e gjen te drejten ti te hedhesh popullin ne lufte , nga ku do te vriten mijra njerez te pafajshem?
4- ku e gjen te drejten ti te shkelesh kushtetuten Maqedone dhe te veprosh kunder saje?
5- Ku e gjeni te drejten ju , kur vini ne Shqiperi dhe kryeni akte te dhunshme dhe fyese per trupin dipllomatik te ftuar nga qeveria shqipatre?
6- Ku e gjen te drejten ti te besh te pa bindurin per te mos respektuar normat e vena nga BE , per levizjen e lire dhe keshtu penalizoni nje popull te tere?
Me duket se po shqipatre eshte Ali Ameti , kur shprehet ashtu si dhe une .ja ku e ke-"Akuza, Ahmeti: Luftuam për liri, jo për Shqipëri të Madhe"http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=19147&kat=91 Pra i dashtun nuk jam une i vetem , por mendimet e mija perputhen dhe me ato te udheheqesve me reputacion te Maqedonise.
Ti si duket ke mundesone ti besh vete veretjet, dhe kjo tregooi dobesine tende.Turp te kesh.
Krijoni Kontakt