Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 71
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Për: Maqedoni - Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Falje kerko ti, qe ndryshon thonjezat dhe ben bold shkrime pa patur nevoje.

Dhe mbaje gojen kur te drejtohesh mua, ndersa per burimin "jo cdo gje qe preket me dore e shifet me sy eshte e ngrenshme".
    E fundit fare, ti me paturpesine tende me te madhe del e fyen si primitiv nje Kryetar Komune i cili nuk ka lidhje fare me jeten tende, por e ka zgjedhur populli me mbi 58% te votave.
    Ti ke te drejten te besh repliken dhe jo te fyesh pa te drejte.Dhe ty nuk te ka pelqyer shkrimi apo jo.Nese burimi eshte i pa besueshem , atehere dil e gjej nje informacion qe e kundershton ate.
    Tashti te hidhemi ne thelbin e replikes qe bej une.
    1-Ku e gjen te derjten ti si deputet te nxisesh shperberjen e Maqedonise? (ne kete ceshtje jeni kritikuar dhe nga perendimi)
    2- ku e gjen te drejten ti te hedhesh idene e shqiperise se madhe e cila me vizioni nderkombetare me cenon dhe mua si shtetas shqiptare? (ja thone se c'bejen shqiptaret)
    3- ku e gjen te drejten ti te hedhesh popullin ne lufte , nga ku do te vriten mijra njerez te pafajshem?
    4- ku e gjen te drejten ti te shkelesh kushtetuten Maqedone dhe te veprosh kunder saje?
    5- Ku e gjeni te drejten ju , kur vini ne Shqiperi dhe kryeni akte te dhunshme dhe fyese per trupin dipllomatik te ftuar nga qeveria shqipatre?
    6- Ku e gjen te drejten ti te besh te pa bindurin per te mos respektuar normat e vena nga BE , per levizjen e lire dhe keshtu penalizoni nje popull te tere?
    Me duket se po shqipatre eshte Ali Ameti , kur shprehet ashtu si dhe une .ja ku e ke-"Akuza, Ahmeti: Luftuam për liri, jo për Shqipëri të Madhe"http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=19147&kat=91 Pra i dashtun nuk jam une i vetem , por mendimet e mija perputhen dhe me ato te udheheqesve me reputacion te Maqedonise.
    Ti si duket ke mundesone ti besh vete veretjet, dhe kjo tregooi dobesine tende.Turp te kesh.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Për: Maqedoni - Qytetarët bëjnë thirrje për qetësi në komunat etnikisht të përziera

A doni ti shifni "kallashnikovet e fushates"?

VOILA

Emri:  902499_502826659773676_1576723568_o.jpg

Shikime: 1126

Madhësia:  162.6 KB

Anest, Ali Ahmeti dhe Fatmir Dehari jane nga e njejta Parti, dhe Ali Ahmeti me theniet i doli perkrah Fatmirit kunder shpifjeve qe ti i ke rrjeshtuar nje per nje.
    Duhet te vesh mend njehere, shtri kembet sa ke jorganin!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Ja kam terhequr verejtjen dhe per ato, por kaq kam ne dore une.
    une jam dorzu me kohe.
    "Po ngrihen kembet ti bien kokës"

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Ja se si behet "Shqiperia e Madhe"

Kujdes, pamjet qe do shifni per disa mund te jene te rrezikshme per shendetin!

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    une jam dorzu me kohe.
    "Po ngrihen kembet ti bien kokës"
    Ai, o mik ... te ben qe koka tu bie kembeve :P

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

BDI njihet si Parti qe e ka cak mbrojtjen e identitetit kombetar. Shqiptaret e Maqedonise jane qytetare te barabarte me Kushtetute. Eshte e vertete se ka luftuar, per kete fiton besimin e popullit dhe shpresoj qe nuk do ta keqperdore. Neve Anesti na mbetet vetem te i urojme pune te mbare.

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Puna eshte se ju nuk dini te lexoni, ketu behet fjale per posterat dhe jo per veshjen e tije diten e zgjedhjeve !Pra na nxirr posterat, qe jane te vitit 2001.
    Para elektoratit eshte shperehur per krijimin e ashqiperise se madhe , gje e cila dhe ne levizjet ne Albani i prishen shume pune albaneve ne vizionin nderkombetare.Nese Berisha po penalizohet , eshte pikerishte qendrimi i tij nacionalist.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Puna eshte se ju nuk dini te lexoni, ketu behet fjale per posterat dhe jo per veshjen e tije diten e zgjedhjeve !Pra na nxirr posterat, qe jane te vitit 2001.
    Para elektoratit eshte shperehur per krijimin e ashqiperise se madhe , gje e cila dhe ne levizjet ne Albani i prishen shume pune albaneve ne vizionin nderkombetare.Nese Berisha po penalizohet , eshte pikerishte qendrimi i tij nacionalist.
    Hahahaha
    Nese ia ke idene se c'ke shkruar aty me lart, do kishe qeshur me veten tende!

Te isha si ty une Anesti, do kisha heshtur ... heshtja eshte flori, i nderuar.

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Interesant nuk na i dhate posterat e Deharit.Ai dhe ne nje interviste, eshte shprehur se elektorati nuk e vlerson per jeten e tije ne BDI, por ne karieren e tije para vitit 2001, pra dhe posteri i tije duhet te paraqese kete situate.Mos u mundo me rreshqite permes presioneve dhe fyerjeve , po na jep posterat.
    Dehari: Këtë më së miri e dinë ata që do të dëshironin kandidaturën time, por theksoj se organet e BDI nuk janë prononcuar aspak për kandidate eventual. Ndoshta qytetarët kërçovarë, më favorizojnë për sfidat e mia të kaluara që para viteve 2001, gjatë konfliktit dhe pas saj e deri më tani. Jam i nderuar për mendimin pozitiv të shprehur nga bashkëvendësit, bashkëvepruesit dhe nga bashkëqytetarët e mi. Por, ritheksoj se akoma dilemat personale i kam të pashprehura, si dhe kuptohet që për këtë çështje madhore organet drejtuese të BDI-së e kanë fjalën e fundit
    Pra ky duhet te kete probleme me partine e vet, qe nga zv.minister , kalon kryetare komune.
    Po ta vendos dhe linkun e burimit te isnformacionit.
    http://www.fatmirdehari.com/intervista/8.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 07-04-2013 më 11:38
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Falje kerko ti, qe ndryshon thonjezat dhe ben bold shkrime pa patur nevoje.
    Une kam ndryshuar thonjezat ?!Ore a je ne rregull nga trute ti, po shkrimi eshte vete ashtu, ka thonjezat vetem ne njeren ana, Po shikoje dhe nje here o njiri.

photo

Maqedonasit dhe shqiptarët votuan në 24 mars në zgjedhjet lokale. [AFP]

Pas zgjedhjeve të fundit lokale tensionet etnike u rritën në komunat e Strugës dhe Kërçovës dhe qytetarët dhe ekspertët bëjnë thirrje për qetësi dhe rikthim të bashkëjetesës midis maqedonaseve e shqiptarëve.

Në të dy komunat, shqiptarët përbëjnë shumicën që nga viti 2004, kur ligji për organizimin territorial hartoi sërish vijat kufitare. Kryebashkiaku i ri i Kërçovës Fatmir Dehiri, bëri fushatë për zgjedhjet e 24 marsit duke postuar fotografitë e tij nga viti 2001 i veshur me kamuflazh dhe duke mbajtur në dorë një automatik AK-47.

"Maqedonasit tremben se rezultatet [e zgjedhjeve] kërcënojnë integritetin territorial të Maqedonisë. Kryebashkiaku i ri i Kërçovës Dehari fitoi duke mbështetur në fushatë pikërisht qëllimin e krijimit të një shteti të Shqipërisë së madhe", tha për SETimes Vladimir Bozhinovski, një analist për Institutin e Demokracisë në Shkup.

"Populli i Kërçovës pret që kryebashkiaku i ri të ketë një qasje të barabartë ndaj të gjithë qytetarëve ... pavarësisht nga etnia e tyre", tha për SETimes Igor Minoski, një banor i Kërçovës.

Fushata u krye me ndjenja të theksuara nacionaliste midis maqedonasve dhe shqiptarëve, sipas Vera Todevska, 54 vjeç, banore e Kërçovës.

"Shumë nga ne u habitën, por edhe u inkurajuan që partitë qeverisëse e opozitare maqedonase, të cilat janë rivalë të fortë, u bashkuan për herë të parë për të arritur fitore. Por [ato] u mposhtën nga partitë shqiptare që u bënë thirrje turqve etnikë dhe romëve si dhe diasporës shqiptare", tha Todevska për SETimes.

Deputeti i opozitës Bekim Fezliu nga Partia Demokratike e Shqiptarëve ndezi atmosferën duke dhënë një intervistë për televizionin bullgar bTV në të cilën ai mbështeti komunat etnikisht të pastra.

"Ose ne do t'i flakim jashtë ata [maqedonasit] ose ata do të na flakin ne jashtë. Ndoshta ka vend ku jeni ju [në Bullgari]?" tha Fazliu.

Deklarimi shkaktoi një furtunë në media, duke sjellë kërkesa për të ndalur gjuhën e urrejtjes dhe ku shumë shtetas, shoqëri civile dhe komentatorë bënë thirrje për të treguar vullnet të mirë nga të dy palët.

"Deklarimet janë të papranueshme dhe politikanët duhet të dinë të veprojnë më mirë se të fitojnë pikë të lehta politike", tha për SETimes Jove Kekenovski, profesor në Universitetin e Bitolës.

Por disa analistë thanë se paqja mund të arrihet.

"Në qoftë se kushtetuta dhe ligjet respektohen, nuk do të jetë problem në Kërçovë. Gjithsesi, dega legjislative ka mjetet të sanksionojë çdo shkelje të mundshme", tha për SETimes Jove Kekenovski, profesor në Universitetin e Bitolës.

Kekenovski tha se maqedonasit do të lehtësohen që këshillat e qyteteve si në Strugë dhe në Kërçovë janë përbërë nga më shumë përfaqësues maqedonas tani. Së bashku me kolegët e tyre shqiptarë, ata do të mbikëqyrin më mirë punën e kryebashkiakëve të rinj.

"Ndarja etnike duhet lënë prapa dhe [qytetarët] i janë kthyer tashmë së ardhmes", tha Kekenovski.

Euforia e fituesve në Kërçovë dhe pakënaqësia e atyre që humbën është e kuptueshme, sipas Imer Ismailit, profesor në Universitetin Shtetëror të Tetovës. Tensioni etnik është rezultat i një politike që ndau qytetarët bazuar në etninë, diçka që zyrtarët duhet ta kapërcejnë", tha ai.
    Artikuj që kanë lidhje
    Islami radikal paraqet një kërcënim rajonal

"Por politikanët duhet të parandalojnë shkaqet për ndarje në vend që t'i ndreqin ato më vonë", tha Ismaili për SETimes.
    Ceshtja eshte se ty nuk te lejon ligesia per te lexuar.
    Po e posrtoj dhe jnje here linkun qe dhe moderatoret te gjykojne per te tille tipa qe na bejen presion dhe na fyejne ne forum.Kushdo anatare eshte i lire te sjelle atrtikuj ne kete rubrike dhe nese burimi mund te mos jete shqipatre.Morali i secilit eshte te bejne replike dhe jo te kalojne ne fyerje.
    http://www.setimes.com/cocoon/setime.../01/feature-01
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 07-04-2013 më 11:55
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Interesant nuk na i dhate posterat e Deharit.Ai dhe ne nje interviste, eshte shprehur se elektorati nuk e vlerson per jeten e tije ne BDI, por ne karieren e tije para vitit 2001, pra dhe posteri i tije duhet te paraqese kete situate.Mos u mundo me rreshqite permes presioneve dhe fyerjeve , po na jep posterat.
    O cobani vlleh,cila postera i kerkon ?..Ky eshte posteri zyrtar i fushates.
    .

Por,per kesi lloj grafite "Smrt za shiptari" (Vdekje per shqiptaret) ne Kercove.
    .

Nevojitet dhe jemi te gatshem edhe per kesi lloj angazhimi si me poshte !.

Keto lloj fotosh si poshte,nuk kane qene pjese e fushates,por foto personale ne Facebook sepse per cdo shqiptar te Maqedonise lufta e 2001 eshte krenari.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •