Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Për: Tradhtia: Përse burrat braktisin gratë për vajza të reja?

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Tema flet per meshkujt qe braktisin grate dhe jo e kunderta. . Ti pse e kthen nga krahu tjeter?
    un iu referova pjeses ku thote qe femrat20vj jan imorale dhe materialiste.
    un per vete nuk kam braktis asnje
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Eh do plasi xhelozia keq pastaj. Keto martesa jane pa lidhje sinqerisht. Partnerin duhet ta kesh sa me afer moshes. Jeta nuk eshte vetem krevat, aman.
    Mendoj se je gabim. Femra per nga natyra kerkon dike qe i jep mbeshtetje. Nje mashkull me i madh ne moshe eshte ne gjendje ti jape nje femreje me te re ne moshe ate lloj perkujdesje per te cilen ajo ka nevoje. Nderkohe qe meshkujt e medhenj ne moshe pervec anes seksuale nje marredhenie e tille i gjalleron dhe mban me te kujdesur ndaj vetes dhe shendetit te tyre.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    48

Ne 80% te rasteve jan femrat qe lene burrat, por le te perqendrohemi ke 20% se eshte debati me i thjesht.

Nje burre 50 vjec le gruan sepse ajo ja ka sjelle ne maje te hundes dhe nuk i ofron me ate qe i ofron nje vajze 20 vjecare.

Nje vajze 20 vjecare zgjedh nje burre 50 vjecar sepse ai i ofron ate qe nuk i ofron dot nje djale 20 vjecar.

Si perfundim, qofte per 80% e grave qe lene burrat, ose per 20% e burrave qe lene grate, shkaku eshte i njejti. Shkaqet e tjera jane justifikime te tipit 'e lagu se lagu'

Jeta eshte ekonomi tregu, lidhjet jane shkembime interesash, ndersa dashuria eshte me teper nje ender e nje nate vere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tonton : 02-04-2013 më 17:04

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Mendoj se je gabim. Femra per nga natyra kerkon dike qe i jep mbeshtetje. Nje mashkull me i madh ne moshe eshte ne gjendje ti jape nje femreje me te re ne moshe ate lloj perkujdesje per te cilen ajo ka nevoje. Nderkohe qe meshkujt e medhenj ne moshe pervec anes seksuale nje marredhenie e tille i gjalleron dhe mban me te kujdesur ndaj vetes dhe shendetit te tyre.
    E ke gabim ti. Nje femer 20 vjecare shikon vetem leket te nje mbi 50. Juve mund te gjalleroheni nga rinia e femres, por femren ne kete rast e gjallerojne vetem leket e shoqeria me moshen e saj. Ky eshte mendimi im si femer.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Tonton Lexo Postimin
    Ne 80% te rasteve jan femrat qe lene burrat, por le te perqendrohemi ke 20% se eshte debati me i thjesht.

Nje burre 50 vjec le gruan sepse ajo ja ka sjelle ne maje te hundes dhe nuk i ofron me ate qe i ofron nje vajze 20 vjecare.

Nje vajze 20 vjecare zgjedh nje burre 50 vjecar sepse ai i ofron ate qe nuk i ofron dot nje djale 20 vjecar.

Si perfundim, qofte per 80% e grave qe lene burrat, ose per 20% e burrave qe lene grate, shkaku eshte i njejti. Shkaqet e tjera jane justifikime te tipit 'e lagu se lagu'

Jeta eshte ekonomi tregu, lidhjet jane shkembime interesash, ndersa dashuria eshte shpesh si nje ender e nje nate vere.
    Nga e kane burimin keto statisitika? Per cilin vend? Per cilin vit? Apo futja t'ja fusim, lol
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    48

E kisha me te degjuar, ja dhe me statistika:

Numrat:

http://en.wikipedia.org/wiki/Divorce_demography

Dhe gjinia:

According to a study published in the American Law and Economics Review, women have filed slightly more than two-thirds of divorce cases in the United States*
    http://en.wikipedia.org/wiki/Divorce

Per Shqiperine nuk mendoj se kemi statistika kaq te detajuara por nuk mendoj se shqiptaret bien poshte amerikaneve, perkundrazi...

Gentle Creature Maska e starbright
    Anëtarësuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Eshte e veshtire te qendrosh besnik ne nje mjedis ku imoraliteti respektohet si te ish ndershmeri, e ku ndershmeria perbuzet.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Cna gjet belaja .

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Cna gjet belaja .
    mbaje forte se po plakesh :P

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Mu befsh kurban se dhe 50 te vete une jam me è mir se kto rraketiket 20-vjecare

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •