Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 117
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: Koreja e Veriut

Japonia gjithsesi duhet te kete arme berthamore. Kur ka India, Kina e le me Pakistani si te mos kete edhe Japonia.

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Japonia gjithsesi duhet te kete arme berthamore. Kur ka India, Kina e le me Pakistani si te mos kete edhe Japonia.
    Hajt mer tja japim nganje arme berthamore cdo shteti qe mos i ngelet qefi asnjerit e jena ne rregull pastaj; ska per tu anku njeri.
    Moderator, e di vet ti...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456

Po ne kur do kemi disa nuclear bomb ?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    japonia paguan ngaqe ka humbur luften e dyte boterore.
    njelloj si gjermania. franca e britania e kane arme berthamore, ndersa gjermania jo.

japonia e gjermania kane humbur luften dhe duhet t'i permbahen disa kushteve te vecanta.

p.s. loje eshte arma berthamore??? japonia nuk ka as ushtri te mirefillte, por vetem te ashtuquajturat "forca vetembrojtese" e ti thua qe duhet te kete arme berthamore. haha.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 14-03-2013 mė 20:25
    Vasudhaiva Kutumbakam

Une sapo pashe tre dokumentare njeri mbas tjetrit mbi Korene e Veriut. Dhe ngaqe jam ne nje moshe qe e kam jetur dhe diktaturen (ndonese fare i vogel) mund ta bej dallimin menjehere. E them me plote gojen, mjere ata njerez qe jetojne ne ate rregjim. Po aq sa eshte i madh numri i atyre qe vuajne po aq ishte i madh dhe numri i spiuneve dhe sahanlepiresve te sistemit. Po gjeja me katastrofike ishte kulti i invidit te Kim Young (njeri pas tjetrit) qe adhurohen ne Kore si te ishin perendi, madje me shume se te tille. Nga ju qe jetoni ne perendim dhe qe keni Netflix, mundohuni te siguroni ate american (me nje dns amerikane) dhe shikoni dokumentaret mbi Korenen e Veriut, te realizuara ne Korene e Veriut. Shume pamje te mjera dhe realitet katastrofik. Ankohen shqiptaret per diktature po ajo jona ka qene lule ne krahasim me ate qe aplikohet ne Korene e Veriut.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456

Une nuk i kam bese atyre dokumentareve qe japin kanalet amerikane. Ne te shumten e rasteve jane te bera me kast per parapregatitje morale per te mare voten qe ai vend duhet te sulmohet qe te clirohet nga diktatura. Ku ve kemben amerika per te sjell paqen, do te duhen tre ose kater breza per ta mar veten ai shtet

Mbase do beje mire te shikoje burime te pavarura, qofte ato dhe amerikane. Si psh dokumentaret qe ka bere Oliver Stone mbi Ameriken Latine ku ka intervistuar Chavez, Castron dhe shume nga lideret e vendeve te atij kontinenti. Sidoqofte ne rastin e Korese se Veriut nuk ka nevoje njeri te sajoje. Sidomos ne shqiptaret duhet te jemi te fundit te ngreme pretendime te tilla pasi e kemi kaluar vete ne kurriz diktaturen dhe mjafton te shikosh fragmente te dokumentarit per te kuptuar sesa real eshte ai.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Un pash nje dokumentar ,ku nje kirurg perendimor shkon dhe ben dhjetra operacione te thjeshta dhe njerzve I kthehet te pamurit!Mjerimi me I madh ishte se pacjentat ishin te lumtur qe mund te shifshin portretin e Vllaut te Madh,MJERIM !!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

*

Edhe une kam pare dokumentar ku thuhet qarte, per 'aksidentin' e paradokohshem, se kane qene amerikanet ata qe i sulmuan anijet e flotes koerano-jugore...
    ...per t'ua lene (ashtu dhe e din opinioni 'i mireinformuar') fajin kerano-verioreve.

Skenar i njohur tashme

*
    klipp&klar

Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    Un pash nje dokumentar ,ku nje kirurg perendimor shkon dhe ben dhjetra operacione te thjeshta dhe njerzve I kthehet te pamurit!Mjerimi me I madh ishte se pacjentat ishin te lumtur qe mund te shifshin portretin e Vllaut te Madh,MJERIM !!!!
    Njeri nga dokumentaret qe pashe ishte pikerisht ky. Me qesharakja ishte qe ne vend qe te falenderonin doktorin qe ju ktheu shikimin, i faleshin dhe falenderonin udheheqesin dhe fatit qe me ne fund shikimi i mundeson te shohin edhe njehere fytyren e udheheqesit. Cfare idiotesh trushpelare.

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •