Close
Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 177
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Për: Kosove-Lëvizja islamike kthehet në parti politike

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ortodoksit Shqiptar SOT quhen edhe: Vladimir,Stojan,Miladin,Palevic,Gjorgjevic,Arnauto vic,Martinovic,Bard(h)osheviq etj.,madje edhe mbiemer mreterore - nipi i Din Marash Klimentit (Kelmendi) u be Karagjorgjeviq ... Dhe sot ky vulg ish Shqiptaresh nuk flasin as tri fjale Shqip.

Medaljes duhet shikuar edhe anen tjeter.

...Paske harruar te permendesh edhe"muslimanet"si baloviq,shaliq,balosheviq,mamutoviq,karabegoviq,ha jdareviq,etj,edhe keta nuk dijne Shqip,e besa aq kan lene mbrapa Identitetin saqe sot edhe vet nuk dijne se nga vijne,e cka jane,te tille ke ne Maqedoni,novi pazar etj neper serbi,kosove,Mal te zi etj.E ne do ta dish,e gjithe kjo katrahure burimin e ka nga"vellezerit tane"osmane,pra nga perandorija e eger osmane.Keta osman,duke shkaperderdhur perandorine(ne pamundesi per ta mbajtur)njohen te gjitha shtetet ballkanike,perpos shtetin e Shqiperise_shqipetareve.Shqipetaret edhepse kerkuan autonomi nen turqine,turqit"vellezer"kete autonomi ua mohuan,bile edhe e shtypen me gjak lidhjen e Prizrenit,dhe kreret e lidhjes i asgjesuan.Pra,ishte kjo perandori qe na ndau e perqau deri ne ate mase saqe fatkeqesisht edhe sot e gjithe diten po na perciell terri i saj...

....

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    .
    Nuk e ve ne dyshim se njemend mendon se te kam zili ... kete mendojne te gjithe injorantet me vetbesim.
    ]
    NUk ka nevoje te me tregosh per arsimimin ne Kosove ,ai shihet se eshte degradu kur ka profesor si ty .. te them te verteten kur lexoj shkrimet e tua dhe vetlavdatat qe i ben vetes ,turperohem ne vend tendin dhe ne anen tjeter trishtohem per te ardhmen e Kosoves .Mos e merr personale sepse nuk je i vetem ,"profesor" si ty kemi me qindra ,kjo eshte fatkeqesia jone ...Por kam nje keshille per ty,kontakto sa me pare me Shkurte Fejzen ,kushedi, ndoshta shkrimet e tua do jene kenge te suksesshme ne te ardhmen
    Ane nuk ndegjoj Shkurte fejza apo diqka ngjajshem une ndegjoj muzik nga jugu i shqiperise,Kaba,JULI CENKON,PARASHQEVI SIMAKUN etj,Une nuk merrem me Profesor te tjer,une i kam principet e mija,nuk ka dal ndonje qe kam mesuar te jet i deshpruar,sepse kam obligim para KOMBIT dhe para ZOTIT ta kryej kete detyre te SHENJET,pra i pelqeu apo nuk i pelqeu dikujt,puna duhet vajtur me tutje...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Nese shkojme si ja kemi nisur ne vitet ne vijim mund te bombardohemi nga vet shtetet evropiane dhe nga amerika. Perse flirtojme me nje fe e cila njihet ne tere boten si e dhunshme dhe jo tolerante. As shtetet ballkanike nuk do te tolerojne shtet islamik ne evrope. U mundua ta beje Alia Izetbegovic ne Bosnje, perfundoi me ndarje territori e me shkatrrim e me qindra mijera viktima. Ne nuk jemi 70 milione si Turqia, ne jemi popull i vogel dhe i rrethuar me shtete me te forta se sa ne. Evropa nuk don sheriat ne token e saj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nese shkojme si ja kemi nisur ne vitet ne vijim mund te bombardohemi nga vet shtetet evropiane dhe nga amerika. Perse flirtojme me nje fe e cila njihet ne tere boten si e dhunshme dhe jo tolerante. As shtetet ballkanike nuk do te tolerojne shtet islamik ne evrope. U mundua ta beje Alia Izetbegovic ne Bosnje, perfundoi me ndarje territori e me shkatrrim e me qindra mijera viktima. Ne nuk jemi 70 milione si Turqia, ne jemi popull i vogel dhe i rrethuar me shtete me te forta se sa ne. Evropa nuk don sheriat ne token e saj.
    ''Unë në Evropë nuk shkoj asnjëherë kokë ulur, ngase nuk kam vra asnjë plak, grua apo fëmijë. Nuk kam sulmuar asnjë vend të shenjtë. Kurse ata (serbët) i bënë të gjitha mizoritë, edhe atë para syve të perëndimit - në emër të perëndimit''. [Alija Izetbegovic]
    Do vije koha kur do e kerkoje dhe do i duket pak bile ...

Ke gjet njeri te besh shakaja ore mesia,shko mblidhja njiher krimet e evropes plakee e pastaj eja ketu
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

A guxojme Referi me i shpall lufte 4 shteteve te forta, USA, Kines, Rusise, Britanise se Madhe. Sipas Kuranit duhet se jane qafira dhe na ndihmon Turqia. Po manipuloheni nga argatet e serbeve, patriotet gjithmone i kane quajtur keta hoxhallare ashtu. Perse duhet te te ndihmoje Evropa, ne njihemi si per te keq ne Evrope. Tanaj dolen njerez te manipuluar nga feja dhe vrane ushtare amerikane. Mos jetoni me endrra ne duam te jemi qytetare te lire te evropes dhe jo xhihadiste me kallashnikove. Ju skeni te drejte te manipuloni me fatin e nje populli. Ne Zot mundesh me besu edhe pa vra njerez por edhe pa marre pjese ne xhihad.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 10-03-2013 më 22:47

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Arbershi Niko,edhe une ju pershendes gjithsesi,me sa po kuptoj nga ky shenim ju e veni ne dyshim prejardhjen ton ILIRE ,ketu mendoj se nuk ka kurfar dyshimi prejardhja e jone,merre lexo ILIRIKUM SAKRUM pastaj toponimet e vendbanimeve te ndryshme kudo ne tokat ARBERORE,psh ne KRAHINEN E LLAPIT ka qen vendbanimi DARDAN VENDINISI,Pastaj THERANDA(PRIZERENI),Pastaj BINDI perendi pagane e fisit ILIR DELMATVE,pastaj KULTI i ZBULUAR I DESHVE te fsit ilir DESIDIATVE ne BOSNJE,Arberit permenden ne shekullin e XI,pra nuk ka as nje fije dyshimi per kete,forcat e erreta brenda dhe jashte atdheut mundohen te krijojne HABI,sigurishte se femijeve te mi ju tregoj realitetin historik,se kush kan qene stergjysherit tan,dhe kush na ka grabiture trojet tona etnike,qe ti mesojne realishte gjerat dhe te jene te vetedishem mbi qashtjen KOMBETARE sepse e kam borgje sikurse qe me ka mesuar BABAI im mua,me fal nese e teprova me keto shenime ndoshta nuk ishte nevoja por deshta te pergjigjem,nese gaboj ,ky eshte forum,mundemi te mesojme gjera nga njeri tjetri,pra PERSHENDETJE ,dhe ja kalofsh mire.
    Nuk me the asgje te re o lum djali.
    Po vazhdo me fllucka sapuni...
    Arsyetimi im ishte; perse nuk njeh per stergjysher arbereshet, por na vete deri tek iliret...
    Njelloj sikur te leme katin e dyte e kalojme direkt tek i treti...
    duket sikur behet me dashje, por mos harro se te leme pa permendur arbereshet, kemi lene pa permendur rrenjet tona..., e nuk jane iliret paraardhesit tane direkt, por arbereshet.
    Te tjerat sa permend ne postin tend, jane elementare e gjera qe dihen nga te gjithe.
    tung
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Nuk me the asgje te re o lum djali.
    Po vazhdo me fllucka sapuni...
    Arsyetimi im ishte; perse nuk njeh per stergjysher arbereshet, por na vete deri tek iliret...
    Njelloj sikur te leme katin e dyte e kalojme direkt tek i treti...
    duket sikur behet me dashje, por mos harro se te leme pa permendur arbereshet, kemi lene pa permendur rrenjet tona..., e nuk jane iliret paraardhesit tane direkt, por arbereshet.
    Te tjerat sa permend ne postin tend, jane elementare e gjera qe dihen nga te gjithe.
    tung
    Jo ARBRESHI NIKO nuk eshte fjoll sapuni ,por ushqim shpirteror,pikrishte nga ILIRET fillon historia yne,pikrishte harresa e bene te veten qe ne te vuajme dhe do te vuajm me tutje,nese e harrojme te kaluaren duhet te jemi te arsyeshem se te paret tane kane qene PAGAN,na pelqeu apo nuk na pelqeu realiteti ka qene i tille,Sllavet dhe Greket na perzun nga tokat e strgjysherve tane.
    Shume eshte me rendesi se historia ka bere ndryshime te medha,ne jeten tone moderrne,por nuk duhet te harrojme se harresa e jone ka shkaktuare shume mjegullira ne figura dhe objekte historike qe te huajite tani i zotrojne si te tyre.
    ARBERESHET ose ARBERIT sigurishte se jane pjes e historis son mesjetare te krishterizmit te hershem,dhe te paret kane qene qe kan perqafuare ket fe,pra per qdo respekt,por Perandoria osmane e beri te vehten me shekuj,dhe kemi paguar qmim te larte me gjake ,dhe ja qfare shperblimi na dha Evropa e civilizuar per kete 1878,1912,1919 dhe 1923,pra shperblime per kujtime ndaj gjakut te derdhur dhe vuajtjeve gjithkombetare.
    Pra keto kane qen shperblimet qe Evropa na dha per gjakun e derdhur ne epoken e SKENDERBEUT,kurse fqinjet tane i kan shfrytezuar dobesit tona dhe kan grabitur tokat tona te stergjysherve siq ishin DUKAGJINET,TOPIAJET,KOMNENT,BALSHAJT ,SHPATET e EPIRIT,te cilet me gjak dhe sakrific i mbrojten tokat nga fqinjet lakmiqar,dhe prap fqinjet tentojne ti pervetsojn si figura te tyre,duk na quajtur fundamentalista islam ,pra keto lojra jane rrezik,dhe vashdimisht do te jene rezik sepse armiku mundet te shkaktoj huti,dhe demoralizim ne shum aspekte duke i trajtuar MUSLIMANET si TURQI apo ARAB,kurse ORTHODHOKSIT si GREK,pra ne duhet ta ringjallim ndjenjen ILIRE nga e kaluara dhe te kuptojme qka na takon apo qka nuk na takon.Se perndryshe ndjenjat fetare te teperta na eresojne trurin dhe pernjeme mendojme se jemi ARAP TURQI apo GREK.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 11-03-2013 më 05:33

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A guxojme Referi me i shpall lufte 4 shteteve te forta, USA, Kines, Rusise, Britanise se Madhe. Sipas Kuranit duhet se jane qafira dhe na ndihmon Turqia. Po manipuloheni nga argatet e serbeve, patriotet gjithmone i kane quajtur keta hoxhallare ashtu. Perse duhet te te ndihmoje Evropa, ne njihemi si per te keq ne Evrope. Tanaj dolen njerez te
    manipuluar nga feja dhe vrane ushtare amerikane. Mos jetoni
    me endrra ne duam te jemi qytetare te
    lire te evropes dhe jo

xhihadiste me kallashnikove. Ju skeni te drejte te manipuloni me
    fatin e nje populli. Ne Zot mundesh me
    besu edhe pa vra njerez por edhe pa
    marre pjese ne xhihad.
    Neve nuk i kemi shpalle lufte ta hapur asnji shteti ,sepse nga shkaqet e shumta duke filluar nga dobesia e besimit,dobesia ushtarake,pra sot nuk kemi asnji shtet musliman sipas parimeve profetike dhe qe sundon sipas sheriatit.
    Qellimi jone sot eshte te zgjuarit e njerezve nga gjumi letargjik ku ka rene ummeti ii Muhammedit nga shkaku i mekateve te medha sic jane :shirku-te berit rival Allahut ne adhurim,ose ne ligjvenie dhe shum shirkijate tjera,pastaj te berit shum lloje te mekateve te medha sikur jane mashtrimi,mito,kamata,zinaja-imoraliteti..etjkta jane mekate qe frenojne per nga fitorja...
    Perndryshe ne themelet e besimit tone hyne edhe bindja dhe duhet patjeter qe shtetet ne fjale sikur amerika,rusia,kina..etj,jane shtete kafirash,duke ju shpallur atyre armiqesi totale sipas mundesive,sepse edhe pse sot na jemi te papregaditur per lufte ,mos harroni se ne e kemi Allahun mbi kokat e tyre,te cilet i krijoj Allahu nga kurgjehici me qellim qe ti sprovon besimtaret.
    Dhe ne jemi te bindur se nji dite te afert Allahu do te na dhuroj fitore kundra tyre..
    Per fat te mir ,ne kohen e fundit Allahu po jep shenjat se e don kete ummet te drejte,madheshtor dhe i famshem,me ndodhit e fundit,duke u lajmeruar shum grupe monoteiste te paster nga germadhat e sekullarizmit dhe nga paganizmi i demonkracise..
    Ne e dim se kjo rruga jone eshte e shtruar me gjakun e shehidave srpse Allahu patjeter do te shti ne sprove popullin besimtar ashtu si i sprovoj robt e tij te bindur nga pejkamberet,salihinet dhe te devotshmit..dhe myzhde per besimdrejtet.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Nga historia islame e dime se sa e sa here sa grupe te vogla kan shkaterruar grupe te medha dhe shumm superiore me bindje te thelle?
    Ashtu sin na tregon Allahu ne Kur'anin famelarte shum shembuj nga historia e pejkambereve te hershem.
    Dhe shembull kemi luften e Profetit tone i cili gjithmon ka luftuar me nji grupe te dobet te besimtareve te zgjedhur nga fukarate,te dobtit,roberit,te shtypurit...
    Me keta njerez ata bene cudira dhe i gjunjezuan te gjith perandorite e kohes se tyre duke filluat nga petset,krishteret,kinezet,hinduset..etj

Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •