Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anėtarėsuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    248

Pėr: Projekti Neo-otoman, Aleanca Kuq e Zi, parti turke

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Ti thua te behemi servile te politikes turke por harron qe per 500 vjet kane shtypur kete popull dhe kane kryer masakra nga me te rendat.Cfare emri mund te kete ky qendrim????
    Nuk thashe te behemi servil po bash perkundrazi thashe te mbajme nje qendrim qe te kemi interes dhe perfitime si popull dhe jo te na shkelin sic kane bere greket e serbet ne keto 100 vitet e fundit duke i bere politikanet "tane" per vete.......................E sa i perkete aleancave qe permenda n'qotse eshte nje shtet qe eshte treguar mik i vertet i shqiptareve keto ne 100 vitet eshte Amerika por mund te them edhe turqia se dihet qe na sheh si aleate ku edhe te perkrah ne qoftse eshte nevoja........prandaj thashe dikujt nuk po i pelqen largimi i servilizmi nga greqia dhe ti qenke i pari si duket.

i/e regjistruar Maska e Hotlani
    Anėtarėsuar
    22-11-2012
    Postime
    276

Respekt per te gjithė .por per atdheun shumfish
    Kultura,sjellja edukata,arsimi e bėjnė njeriun tė vlefshėm!!!!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Doni-88 Lexo Postimin
    Nuk thashe te behemi servil po bash perkundrazi thashe te mbajme nje qendrim qe te kemi interes dhe perfitime si popull dhe jo te na shkelin sic kane bere greket e serbet ne keto 100 vitet e fundit duke i bere politikanet "tane" per vete.......................E sa i perkete aleancave qe permenda n'qotse eshte nje shtet qe eshte treguar mik i vertet i shqiptareve keto ne 100 vitet eshte Amerika por mund te them edhe turqia se dihet qe na sheh si aleate ku edhe te perkrah ne qoftse eshte nevoja........prandaj thashe dikujt nuk po i pelqen largimi i servilizmi nga greqia dhe ti qenke i pari si duket.
    Une nuk jam per armiqesi me turqit por nuk duhet ta shikojme turqine si zgjidhje.Zgjidhje per ne eshte bashkepunimi me ameriken dhe miqesia edhe me vendet e rajonit,perfshire greqine,pavarsisht disa zera qe jane kunder bashkepunimit si ne greqi ashtu edhe ne shqiperi,qeverite e te dyja vendeve bashkepunojne me njera-tjetren,ne greqi ndodhen mbi 700 000 shqiptare qe punojne dhe sjellin para ne shqiperi.Une e kuptoj qe shume greke i shikojne shqiptaret si rezik,kjo per shkak edhe te disa tipave qe kene kryer krime te shumta ne greqi si vrasje,droge,etj por imagjino te te vine ty ne nje vend 700 000 te huaj dhe ti te ngelesh pa pune si do te ndjeheshe?Une nuk e justifikoj kete gje por edhe kuptohet disi arsyeja e kesaj antipatie.Gjithsesi shqiperia duhet te kete nje klime miqesie me cdo shtet qe na rethon sepse e vetmja gje qe nuk na duhet eshte armiqesia me fqinjet.

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anėtarėsuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    248

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Une nuk jam per armiqesi me turqit por nuk duhet ta shikojme turqine si zgjidhje.Zgjidhje per ne eshte bashkepunimi me ameriken dhe miqesia edhe me vendet e rajonit,perfshire greqine,pavarsisht disa zera qe jane kunder bashkepunimit si ne greqi ashtu edhe ne shqiperi,qeverite e te dyja vendeve bashkepunojne me njera-tjetren,ne greqi ndodhen mbi 700 000 shqiptare qe punojne dhe sjellin para ne shqiperi.Une e kuptoj qe shume greke i shikojne shqiptaret si rezik,kjo per shkak edhe te disa tipave qe kene kryer krime te shumta ne greqi si vrasje,droge,etj por imagjino te te vine ty ne nje vend 700 000 te huaj dhe ti te ngelesh pa pune si do te ndjeheshe?Une nuk e justifikoj kete gje por edhe kuptohet disi arsyeja e kesaj antipatie.Gjithsesi shqiperia duhet te kete nje klime miqesie me cdo shtet qe na rethon sepse e vetmja gje qe nuk na duhet eshte armiqesia me fqinjet.
    Per dallim nga ti une nuk justiikoj greket edhe nese jetojne mbi 700.000 shqiptar atje!!! Pse?....Sepse e di se c'fare teritori kane marre ne dem tonin, e di se c'fare krimesh kane kryer ne zonat duke i mbajte ende te pushtuara me gjak te shqiptarve, e di se c'fare kerkojne ende nga Shqiperia e di se c'fare deshirojne me Kishen ortodokse Shqiptare e di dhe se c'fare deshirojne me detin shqiptare, thjeshte per keto nuk mund te kemi KURRE paqe me greket, perderisa nuk i kthejn te gjitha ato qe i kane marre dhe te demshperblej ata qe i kane demtu.....Kjo eshte pajustifikueshme shoku im.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22

Partia e Erdoganit ne Turqi dhe Partia e Kreshnik Spahiut ne Shqiperi kane te njejtin emer: AK.

Te jete koincidence valle?

Sigurisht qe nuk eshte koincidence. Ne zgjedhjet e qershorit Spahiu do dali me moton:

"Nje vote per AK, nje vote per Erdoganin!"

Albo

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Partia e Erdoganit ne Turqi dhe Partia e Kreshnik Spahiut ne Shqiperi kane te njejtin emer: AK.

Te jete koincidence valle?

Sigurisht qe nuk eshte koincidence. Ne zgjedhjet e qershorit Spahiu do dali me moton:

"Nje vote per AK, nje vote per Erdoganin!"

Albo
    Mire e ke thene..edhe Dule-ja do dali me moton:

"Nje vote per PDBNJ, nje vote per Papain"

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

kreshniku eshte spiun i edvinit..

tjerat jan fantazira..

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    kreshniku eshte spiun i edvinit..

tjerat jan fantazira..
    Brari a ka mundesi te di q'te keqe ka Edvini,pse kemi aq pershtypje negative per te,duhet te kemi argumente kur te flasim,une mendoj se ai nuk eshte i tille,pastaj ketu ne forum disa e quajn ARUMUN q'ka do te thot ky emer,pastaj per Pandeli Majkon disa thojne se eshte Bullgar,me te vertet nuk kuptoj ketu,me duket nganjeher ne jemi pakic ne truallin tone,q'jan keto gjera as vet si kuptoj,pastaj ndoshta po gaboj a eshte i njejti person Edvin me Edin apo jan persona te ndryshem?,ka shum pyetje por per moment po ndalem vetem me keto.
    Pra personi me i dashturi te populli shqipetare eshte Pandeli Majko,ne Dardanet me se miri e dime angazhimin e keti ATHETARI te pashoq,ai eshte ne njefar menyre si URA LIDHSE ne mes te dy "Greminave",por nganjeher mendoj se jemi nje popull shum "injorant"sepse me ylle ne ball me qen ndonje person i zoti ,pa i montuar ndonje behane nuk e lejme. Tani eshte me rendesi qe qdo shqipetare te fute koken ne analiza,dhe te kuptoj se kujt do tja japin voten,dhe veni re se nje eshte qe meriton,qdo vlersim qe kam bere ne jete ka qen i pagabueshem me saktesi 99.9%,pra PANDELI MAJKO eshte personi qe i nevoitet popullit shqipetare,pra per kete ju garantoj une.
    Nese don Meshiruesi kjo do te behet,e koha do te tregon Profecin time.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fehmikaciu : 08-03-2013 mė 03:07

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Brari a ka mundesi te di q'te keqe ka Edvini,pse kemi aq pershtypje negative per te,duhet te kemi argumente kur te flasim,une mendoj se ai nuk eshte i tille,pastaj ketu ne forum disa e quajn ARUMUN q'ka do te thot ky emer,pastaj per Pandeli Majkon disa thojne se eshte Bullgar,me te vertet nuk kuptoj ketu,me duket nganjeher ne jemi pakic ne truallin tone,q'jan keto gjera as vet si kuptoj,pastaj ndoshta po gaboj a eshte i njejti person Edvin me Edin apo jan persona te ndryshem?,ka shum pyetje por per moment po ndalem vetem me keto.
    Pra personi me i dashturi te populli shqipetare eshte Pandeli Majko,ne Dardanet me se miri e dime angazhimin e keti ATHETARI te pashoq,aj eshte ne njefar menyre si URA LIDHSE ne mes te dy "Greminave",por nganjeher mendoj se jemi nje popull shum "injorant"me ylle ne ball me qen pa i montuar ndonje behane nuk e lajme. Tani eshte me rendesi qe qdo shqipetare te fute koken ne analiza,dhe te kuptoj se kujt do tja japin voten,dhe veni re se nje eshte qe meriton,qdo vlersim qe kam bere ne jete ka qen i pagabueshem me saktesi 99.9%,pra PANDELI MAJKO eshte personi qe i nevoitet popullit shqipetare,pra per kete ju garantoj une.
    Nese don meshiruesi kjo do te behet,e koha do te tregon Profecin time.....
    cfare garanton ti???? ku e di ti se cfare i nevojitet popullit???
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    cfare garanton ti???? ku e di ti se cfare i nevojitet popullit???
    Akil shum mirrem me Analiza dhe Statistika,Matmatika nuk njeh as FE as PARTI,eshte kohe e gjate e veprimeve,shum uje ka kaluar ne Mullinje,pra kam analizuar veprimet e secilit qe mirren me probleme te Atdheut(Atdhe kuptoj tokat arberore),kjo eshte shume e sakte per Pandeli Majkon,i vetmi ai eshte i SINQERT ne popullin tone.
    Le te diskutojme bashke nje analiz kohore:
    - Pse ndodhen ngjarjet e turpshme te 1997,dhe kush ka qen kryetare i shtetit ne ate kohe?
    -Pse edhen elemente reaksionare fetare ne Dardani,kurse ne me pare nuk kemi ditur per to ,fjala eshte "Fanatizmi fetar,dhe elemente te ngjajshme" ,dhe si erdhen keto elemente ne truallin e DARDANIS.
    -A ka nenshkruar ndonje dokument te dyshimte z.Pandeli Majko me udhheqes Turk apo Grek ne dem te interesave kombetare
    -Qfar te keqe, i solli popullit shqipetare Pandeli Majko kur ky ka qene ne pushtet?
    Pra Akil i nderuar te shiqojme pergjigjjen e ketyre pyetjev sipas mendimi te juaj,dhe te mesojm diqka nga pergjegjjet.
    Pra popullit tone nuk eshte veshtire te dime q'ka i nevoitet,i nevoitet nje Stadard Normal jetese,te jetoj me Dinitet,te mos ket nevoj te troket ne der te armikut per lemosh,te ket vende te punes ,te siguroj mbijetesen me djersen e tij,dhe te mos punoj per ata qe njersen e derdhur ta keqperdor ndokush tjetr,pra te zgjedhe pasi ka mundesi personin e duhur qe angazhohet per interesa kombetare e jo personale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fehmikaciu : 08-03-2013 mė 03:46

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •