Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 79

Për: Shkup, shqiptarët në protesta kundër dhunës

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ec more debil ,shko ne xhami ,aty ku perket ,se sje per gjera te hajrit .
    Deshironi vendin ta shendrroni ne Palestine e popullin ne palestinez ,kesi urata u deshironi femijve te juaja ,te shendrrohen ne palestinez ,fare gabele,mjere ata femije qe ju kane juve prinder!
    Shko moj nshpi dhe shihi fmit ku tkan humb,dhe boni punt e shpis,rriti fmit kjo osht pun e grave dhe jo dalin ktu tu japin mend dunjas per punt e gabelave dhe ke ti paska mbetur tna tregosh ske cka o mir e cka o keq,mjaft i more ngoj gabelt se mbaje nment Allahu ka ma tra nhak gabeli,ki osht mallkimi ma i keq inones dhe babes.Mjer ajo familje qe tka dhe mjer ai burr dhe fmi me ty.
    Kerkush nuk ta ndal rrugen tye edhe tjerve per nevrop,rruga ju befte pambuk,por lernani neve tjerve me palestinen rehat sepse neve kete destinacion e kemi se bashku.Dhe ne gjithmon do jemi me palestinen dhe kuuuuurr me evropen shtrige po sikur krejt rruget allten tna shtrijne
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Shko moj nshpi dhe shihi fmit ku tkan humb,dhe boni punt e shpis,rriti fmit kjo osht pun e grave dhe jo dalin ktu tu japin mend dunjas per punt e gabelave dhe ke ti paska mbetur tna tregosh ske cka o mir e cka o keq,mjaft i more ngoj gabelt se mbaje nment Allahu ka ma tra nhak gabeli,ki osht mallkimi ma i keq inones dhe babes.Mjer ajo familje qe tka dhe mjer ai burr dhe fmi me ty.
    Kerkush nuk ta ndal rrugen tye edhe tjerve per nevrop,rruga ju befte pambuk,por lernani neve tjerve me palestinen rehat sepse neve kete destinacion e kemi se bashku.Dhe ne gjithmon do jemi me palestinen dhe kuuuuurr me evropen shtrige po sikur krejt rruget allten tna shtrijne
    Po sikur islami e trajton gruan si te barabarte me burrin dhe jo si dado per punet e shtepise dhe per te ritur femijet???Keshtu kam degjuar ne televizion nga disa teologe myslimane,ndoshta e kane pasur per reklame ose ti ja ke futur kot..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Rehat me Palestinen hahhaha kete logjike mund ta kete vetem nje qyrran islamik si puna jote ,ta dh.j.e.v.sh.a fene ( sikur ta kane dh.j.e.r.e tere bota) me gjithe ate pengamerin vrases e pedofil qe keni ,ti ke mbet te me tregosh mua se si duhet te veproj....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Po sikur islami e trajton gruan si te barabarte me burrin dhe jo si dado per punet e shtepise dhe per te ritur femijet???Keshtu kam degjuar ne televizion nga disa teologe myslimane,ndoshta e kane pasur per reklame ose ti ja ke futur kot..
    Po cfare barazie kane ato te shkretat ,mjafton te shohesh femijet e tyre retard si puna e ketij budallait referit dhe bindesh qe jane rrit nga gra te abuzuara.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Sikur te krishteret ta konsideronin gruan te barabart me burrin, do te martoheshin me burra e jo me gra.

Rehat me Palestinen hahhaha kete logjike mund ta kete vetem nje qyrran islamik si puna jote ,ta dh.j.e.v.sh.a fene ( sikur ta kanye dh.j.e.r.e tere botuna) me gjithe ate pengamerin vrases e pedofil qe keni ,ti ke mbet te me tregosh mua se si duhet te veproj....
    Ke share fene e te gjith shqiptareve,dhe per keto fjale dikush mundet ta kepusi koken si gjel dhe sdo te ndihmojne as specialcat e beogradit.Ti a je rrit nmes horrave tparisit apo tbeogradit?
    Ti qe guxon tperdhosish ndershmerin e nenave tona qe na kan rrite me nder dhe hallall..dhe jo duke ndetur rrugeve dhe neper klubet e nates.Ata nena qe diten te na rritin me shum femij dhe na edukuan me dashuri prindore,per te cilat neve jemi ne gjendje tflijojme jetet tona si kurgje hic...
    Shko te shkiet se kan met gradu
    Ndryshuar për herë të fundit nga referi_1 : 04-03-2013 më 11:53
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Fashistet sllav pergjakin perseri shqiptaret.

Ne shkollen e mesme "Dimitar Vllahov" ne Shkup, nje vajze shqiptare eshte e sulmuar nga njerez te maskuar. Ata fillimisht kane tentuar ta perdhunojne por per shkak se ne afersi ka pas kalimtar te rastit, e kane goditur me thike dhe kane lene te shtrire pertoke.

Arlinda Bajrami eshte ne gjendje kritike shendetsore.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

............une them te kunderten ,shqiptaria ka rreshtur se ekzistuari ku shqiptaret u vetquajten "jevgj"..........
    e din me te bukuren: gjate luftes se Kosoves, ne Kukes me rastisi qe te perktheja nder te tjera edhe per nje familje "jevgj"-ish (ose magjype), kur i pyeten per emrat pastaj per kombesine ata thane: vellezer jemi! Une pa e menduar gjate perktheva se jane shqiptare!!!! Por ne moment njeri nga ata hidhet perpjete dhe berrtet: JO JEMI VLLEZER MYSLYMAN! Pastaj vazhdoi ai, tha se jemi magjyp dhe KURRE shqiptare!!!!
    Te them te drejten kurre nuk me ka pelqyer menyra se si sillemi ne (ne Shqiperi) me jevgjit por kur perjetova kete qe jevgu ishte me krenar te ishte jevg para se te ishte shqiptar thashe me vehte hapu toke e futu!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Fashistet sllav pergjakin perseri shqiptaret.

Ne shkollen e mesme "Dimitar Vllahov" ne Shkup, nje vajze shqiptare eshte e sulmuar nga njerez te maskuar. Ata fillimisht kane tentuar ta perdhunojne por per shkak se ne afersi ka pas kalimtar te rastit, e kane goditur me thike dhe kane lene te shtrire pertoke.

Arlinda Bajrami eshte ne gjendje kritike shendetsore.
    Kafshe barbare qe e nxjerrin dufin me njerez te pafajshem.

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Sikur te krishteret ta konsideronin gruan te barabart me burrin, do te martoheshin me burra e jo me gra.
    Te ishe burre ti dhe rraca jote nuk do u rrahnin sllavet si femijte! Jeni nga ata burra qe kur kercet pushka nxirrni grate dhe femijte per te luftuar!!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •