Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Publikoi fakte për masakrat e Mehmet Shehut, kërcënohet Uran Butka

Publikoi fakte për masakrat e Mehmet Shehut, kërcënohet Uran Butka

Shtune, 09 Shkurt 2013 15:08
    Shkruar nga Elis Kuci

Pas publikimevë të fakteve tronditse mbi figurën e Mehmet Shehut, publikuesi i tyre Uran Butka ka marrë mbi 50 telefonata kërcënuese.

Përmes një prononcimi për portalin informativ ex-press.al Butka theksoi se kërcënimet në adresë të tij kanë ardhur fill pas denoncimit në media të krimeve të Mehmet Shehut.

“Kam marrë mbi 50 telefonata kërcënuese menjëherë pas publikimeve të fakteve për Mehmet Shehun. Unë nuk trembem nga kërcënuesit, pasi ata nuk janë kanë arritur me kërcënimet e tyre të më trembin edhe para viteve 90. Unë do vazhdoj të publikoj fakte që nxjerrin në pah figurën e vërtetë të kriminelit Shehu” tha Butka për ex-press.al.

http://ex-press.al/index.php?option=...ess&Itemid=136
    "They will not control us, We will be victorious"

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Për: Publikoi fakte për masakrat e Mehmet Shehut, kërcënohet Uran Butka

kjo ndodh kur koken gjarperit nuk ja shtyp ne kohe ....

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,039
    Postimet në Bllog
    22

Tani qe mbaroi edhe denoncimin e krimeve te Mehmet Shehut, besoj se Uran Butka do te gjeje ca kohe qe te denoncoje edhe krimet e gjyshit te tij, Sali Butka, qe dogji e vrau Voskopojen. Pinjollet e krimineleve i njohin mire bemat e njeri-tjetrit.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 04-03-2013 më 02:08

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Tani qe mbaroi edhe denoncimin e krimeve te Mehmet Shehut, besoj se Uran Butka do te gjeje ca kohe qe te denoncoje edhe krimet e gjyshit te tij, Sali Butka, qe dogji e vrau Voskopojen. Pinjollet e krimineleve i njohin mire bemat e njeri-tjetrit.

Albo
    Sali Butka, patrioti i famshëm që mbrojti qeverinë e Ismail Qemalit

Dashnor Kaloçi

Një nga ato familje të mëdha të Jugut të Shqipërisë e cila ka nxjerrë burra të shquar që kanë lënë emër dhe gjurmë në historinë e vëndit tonë, është dhe familja Butka e Kolonjës, për të cilën ka shkruar një nga librat e tij të parë, ("Plaku i Butkës") edhe shkrimtari e politikani i njohur, Sabri Godo. Ajo familje e madhe me origjinë të hershme nga Frashëri i Përmetit, është e njohur më së shumti prej patriotit të madh, Sali Butkës, dhe të birit të tij, profesor Safet Butkës, njërit prej eksponentëve kryesorë të çetave nacionaliste të Ballit Kombëtar, gjatë viteve 1943-44, të cilin regjimi komunist i Enver Hoxhës për afro gjysëm shekulli me rradhë, e shpalli tradhëtar dhe e sulmoi me të gjitha mjetet propagandistike që dispononte. Lidhur me të kaluarën dhe historinë e kësaj familje, si dhe burrat e shquar që dolën prej asaj dere të madhe, na njeh me dëshmitë e tij, një nga pinjollët e saj, 65-vjeçari Uran Butka, ish-deputet, publicist dhe politikan i njohur, i cili është marrë gjatë edhe me studimin e asaj pjesë të historisë së Shqipërisë të shtrëmbëruar nga komunistët dhe historinë e panjohur të krerëve të nacionalizmit shqiptar.

etj etj .... te interesuarit mund te klikojne te linku poshte dhe te zgjerojne njohurite e tyre per familjen patriote Butka .......

http://www.albasoul.com/modules.php?...ticle&sid=1286

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

__________________________________________________ __
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 04-03-2013 më 05:33

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Albo
    je ne kontradikte totale me vehten tende .... vete ti e ke hapur temen per historine e familjes Butka dhe tani sulmon per hir te mbrojtjes qe kerkon ti besh kryekriminelit mehmet .... e ke humbur fare .... "c'eshte valle njeriu pa ekuiliber te brendshem ne vetevehte??"

Historia e panjohur e Plakut të Butkës, kolonjarit trim dhe të mënçur që bashkëpunoi me Petro Nini Luarasin dhe luftoi me armë në dorë duke mbrojtur Shqipërinë e Jugut

Sali Butka, patrioti i famshëm që mbrojti qeverinë e Ismail Qemalit

te sulmosh familjen patriote Butka per te mbrojtur kriminelin mehmet tregon me se miri se cfare grupi gjaku rrjedh ne damaret e tua .... u bene jave dhe une jam akoma ne pritje te pergjigjes tende nese Topi ishte apo jo pucist ??!!

Pas pjesmarrjes se madhe qe patem ne sondazhin ne lidhje me demostratat e opozites, po hapim nje sondazh te ri, qe ka per qellim qe te masi pulsin e opinionit shqiptar ne lidhje me ceshtjen qe komisioni hetimor i Kuvendit ka marre persiper te shqyrtoje:

- A ishte 21 janari nje grusht shteti?
    - A ishte 21 janari i organizuar apo spontant?
    - Kush e organizoi demostraten e 21 janarit?
    - Cili eshte mendimi juaj per qendrimin qe kane mbajtur kreret e institucioneve te vendit?
    - A keni besim tek Prokuroria shqiptare se do te zbardhi ate qe ndodhi?
    - A keni besim tek Komisioni Hetimor i Kuvendit te Shqiperise ne lidhje me hetimin e qendrimit qe kane mbajtur kreret e institucioneve te vendit, para, gjate dhe pas 21 janarit?
    - A mendoni se mediat e vendit kane qene te pavarura apo kane qene pjese e skenarit te 21 janarit?
    - A mendoni se ju si qytetar, jeni i mireinformuar per ate qe ka ndodhur ne 21 janar?

Si cdo sondazh, jeni te lire te hidhni voten tuaj dhe te shprehni mendimin tuaj te plote mbi pyetjet e mesiperme. Mund te lexoni ne heshtje mendimin e gjithesecilit, pa qene nevoja te replikoni me njeri-tjetrin. Te gjitha replikat do te fshihen.

Votim te kendshem.
    Albo

P.S Per te ndjekur hetimet dhe deshmite e komisionit hetimor parlamentar, lexoni temen: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=132611
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 04-03-2013 më 05:42

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Vetem i uroj fat dhe publikime te fakteve te metutjeshme mbi kriminelet komuniste te asaj kohe.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,039
    Postimet në Bllog
    22

mesuesi, temat mbi familjen Butka ben mire ti ti lexosh pasi i kam sjelle qe ti lexoni:

Sali Butka eshte gjyshi i Uran Butkes dhe nje kryebandit qe vodhi, dogji e shkaterroi Voskopojen e Korcen.
    Safet Butka eshte i biri i Sali Butkes dhe babai i Uran Butkes dhe eshte perndjekur nga rregjimi komunist se ishte ballist.
    Uran Butka eshte "historiani" qe shkruan per historine e te tjereve, por nuk gjen kohe te shkruaje per bemat e gjyshit te tij.

Mehmet Shehu eshte kryekriminel. Sali Butka eshte kryekriminel qe kane vrare e prere plot shqiptare te pafajshem.

Lexo me shume per ta me poshte:

http://www.forumishqiptar.com/thread...ka-nga-Kolonja

Albo

Albo
    Albo çfare lidhje ka me temen ky shkrim qe ke sajuar si me pahir?

Nese do te flasesh per atdhetarin Sali Butka, ka tema te tjera dhe mendoj se nuk eshte ne te miren e forumit nje nderhyrje e tille e pavend.

Shpresoj ne mirekuptim.

Pse kush dyshon qe Mehmet Shehu nuk ka qene kryekriminel? Vetem familjare te tij (ndoshta) dhe bashkefshatare tij.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •