Pa tjeter qe do ja falja tradhetin edhe tradhetarin e besa edhe nje "one way ticket",Kurr ne jete nuk ia kisha fale jo me nje njeri te famshem por edhe profet po te ishte nuk do ia falja, sa i keq qe jam une
![]()
Pa tjeter qe do ja falja tradhetin edhe tradhetarin e besa edhe nje "one way ticket",Kurr ne jete nuk ia kisha fale jo me nje njeri te famshem por edhe profet po te ishte nuk do ia falja, sa i keq qe jam une
![]()
Une mendoj qe femrat zakonisht falin kur rivalja osht ma e bukur dhe me fame(biles e kon per nder)
ndryshon puna kur rivalja osht ma e shemtut, e kategorise ulet, e paguar,etjetj, ketu ajo s,te fal kurre
Shifeeeee Hajde Teme pa kripe e pa shije!
A ka kuptim te justifikohet Tradhtia more!???
Une jo qe jame e keqe, po jame Zjerm-Flake e kalli....
Ose pa zhurme fare...jame edhe me keqe...
Une sa e di; Tradhtia me prominet a Fame.= me Tradhtin me katundare a katundar...e shtrese e ujlet!
Nje fjale e urte gjermane thote:" ēka nuk dije, nuk me nxehe!" ajo tjeter!
Po si jo edhe mire bilem. Ama do doja te isha prezent aty kur te me tradhetonte. Sepse tradhetia eshte shkall shkall e do doja ta shifja se deri ne cilen shkalle po me tradheton![]()
Improvise, Adapt, Overcome
Ska femer ne bote qe e duron poligamine po ska zgjidhje tjeter, Pastaj e dine ato qe jetojne nen nje strehe se si durojne![]()
Sepse jemi xheloze nga natyra, sduam femer tjeter ne shtrat te mashkullit tone![]()
Krijoni Kontakt