Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 79
    Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Për: Shkup, shqiptarët në protesta kundër dhunës

Do ishte mire qe shqiptaret neper evrop te shkonin te protestonin perpara ambasades maqedonse.

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Debil, te duhet nje "reality check"
    Nuk eshte Debil, po eshte Debill me dy L
    ma hardcore

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar më parë nga ExTaSy Lexo Postimin
    Trimeri Vendosshmeri si ne Palesitne ne mes te shkupit... dhe ate nga nje femi.. Skedarët e Bashkëngjitur 159821
    Hallall i koft ktije djalit.

P.s nuk e kuptoj pse keni qef me lidh cdo sen me Palestine edhe Fe!! Cfar zori jeni tu pas a o tu ju munu najsen a cka?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Interesant ,lexoj ndonjehere neper forume maqedonesh shkrime qe ngjajne shume me disa antare shqiptare qe jane kunder shiptareve te Maqedonise,idete sugjerimet jane te njejta me sllavo maqedonet dhe antaret krishter shqiptar ne kete forum,po deshet do ju sjelle ndonje link ti shihni se si mendojne njejte vellezerit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga jram Lexo Postimin
    Interesant ,lexoj ndonjehere neper forume maqedonesh shkrime qe ngjajne shume me disa antare shqiptare qe jane kunder shiptareve te Maqedonise,idete sugjerimet jane te njejta me sllavo maqedonet dhe antaret krishter shqiptar ne kete forum,po deshet do ju sjelle ndonje link ti shihni se si mendojne njejte vellezerit
    Jo more mos u cudit fort.
    Ja, per shembull, e ke kete pederin e Kumanoves (Cerkezve), i perplasem azil ne Hajdenbreg te Gjumrunise, qelevialbue, i cili nuk e han nje mengjes te vetem pa ua sha Profetin dhe Kur'anin shqiptareve te Maqedonise. Bile dhe pakez i duket kjo, keshtuqe e perserite te njejten pasiteve, pasdarkave...deri ne mengjesin e ardhshem...
    Ama e ka gjetur forumin. Sepse, po te kishte qene Forum shqiptar, sic pretendon, ndryshe kishin qene punet.
    Mireseerdhe ne forumin e ekstremisteve orthodhoks dhe atyre qe ua lepijne ketyre (sikurse ky Tipi i Cerkezve, qe ka marre azil ne kishen protestante te Hajdenbregut)

*
    klipp&klar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Jo more mos u cudit fort.
    Ja, per shembull, e ke kete pederin e Kumanoves (Cerkezve), i perplasem azil ne Hajdenbreg te Gjumrunise, qelevialbue, i cili nuk e han nje mengjes te vetem pa ua sha Profetin dhe Kur'anin shqiptareve te Maqedonise. Bile dhe pakez i duket kjo, keshtuqe e perserite te njejten pasiteve, pasdarkave...deri ne mengjesin e ardhshem...
    Ama e ka gjetur forumin. Sepse, po te kishte qene Forum shqiptar, sic pretendon, ndryshe kishin qene punet.
    Mireseerdhe ne forumin e ekstremisteve orthodhoks dhe atyre qe ua lepijne ketyre (sikurse ky Tipi i Cerkezve, qe ka marre azil ne kishen protestante te Hajdenbregut)

*
    I ashtu quajturi CHINO, reinkarnim ne qeveria blu

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Citim Postuar më parë nga GENCI_99 Lexo Postimin
    Shtimjan protesta eshte organizuar neper facebook ,kete proteste e kane filluar besoj femijet dhe ata e kane dijtur se te jete protesta e sukseshme qe te mbledhen me shume njerez me mire eshte te behet organizimi para xhamijes mbasi te behet falja ne xhami ,organizator nuk ka pasur e per kete eshte rrezik qe protesta ka mundur te ndodh si heren e kaluar kur u perdoren flamuj arab, sepse lehte eshte qe nje person te vjen aty dhe te ju shperndan flamuj femijeve dhe ja protesta mori tjeter drejtim,Sikurse qe ka fanatike fetare ne Iliride poashtu ka edhe ne Kosove, por e di se ne Iliride ka me shume
    Protestat kur organizohen "takimi nga Xhamia e Jahja Pashes " jane te organizuara nga persona shume te dyshimte , dhe qe vet Xhamia u distancua nga keto thirrje , meqe se , as orginzatore nuk ka kurre kur behen thirrjet nga Xhamia !
    Te manipuluar jan shqiptaret ne Shkup , aty ska dyshim dhe ky tentim nuk ju doli sikurse heren e pare ( vitin e kaluar) per te dhene kahje fetare siq e pritnin sllavet , por e leme ate njehere per tjeter here , me rendesi eshte qe shqiptaret e Shkupit u treguan trima , vete po luftojne me sllavet , nuk po e lene qytetin ne duar te sllaveve qe keto provokime te sllaveve me vite jane pikerisht per ta fituar qytetin Shkup , por deri sa ka Shkupi kesi djem (qe per shume disa ketu duhen te merren i shembull) nuk eshte per te merakosur :

Keta ishin ne gjendje te shkaterrojne tere Shkupin ate dite !

Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 04-03-2013 më 07:34

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Me muzike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga ExTaSy;3599358[COLOR="#B22222"
    ]Trimeri Vendosshmeri si ne Palesitne[/COLOR] ne mes te shkupit... dhe ate nga nje femi.. Skedarët e Bashkëngjitur 159821
    Mjerimi ska tjeter emer pos islam !
    Qe 50 vite palesitnezet jane te pushtuar e poshteruar nga Izraeli e ky debilli i merr si pike reference per popullin tone palestinezet .
    Nese xfiles ka thene:
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    une them te kunderten ,shqiptaria ka rreshtur se ekzistuari ku shqiptaret u vetquajten "jevgj".

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Mjerimi ska tjeter emer pos islam !
    Qe 50 vite palesitnezet jane te pushtuar e poshteruar nga Izraeli e ky debilli i merr si pike reference per popullin tone palestinezet .
    Nese xfiles ka thene:
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    une them te kunderten ,shqiptaria ka rreshtur se ekzistuari ku shqiptaret u vetquajten "jevgj".
    Ane, mos ta ka .... nanen Islami qe po ua merr neper goje shqiptareve te Maqedonis ?
    C'eshte halli yt qe shtirresh si ajo prostituta e Babilonis neper forum ?

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •