E kuptoj qe ishte ftohte po ky inxhinieri kaq i trashe ishte nuk e dinte qe makina ndezur ne ambient te mbyllur leshon carbon monoxide. Gjithashtu carbon monoxide ka vrare shume njerez kur kane qene ne gjume. Ne rastin e ketyre do ndienin lodhje dhimbje koke etc. Nuk e di pse por me duket sikur ka foul play. Ndoshta jam edhe gabim. Gjynah ata qe humben jeten!
I LOVE GOD
j&g
eureka!
loneeagel ma zgjidhje nje qeshtje,dmth ambienti i mbyllur cenka celsi ,qe nje person te mbytet me carbon dioksid nga makina.
Teta, keshtu kam degjuar kur ndodh nga automjeti ndodh ne ambient te mbyllur. halle berry ka dashur te vrasi veten ne kete menyre edhe problemi ishte thane qe makina ishte ne ambient te mbyllur. Por kjo tha qe filloj me shume simptoma perpara se te vdiste edhe vendosi te delte nga garazhi. Po te kishte ndodhur ne shtepi si psh rasti me familjen e Anites qe ishin ne gjume eshte e besushme por ne makine ne garage duket e pabesushme!
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 27-02-2013 më 12:22
I LOVE GOD
j&g
Ka shume mundesi qe kane qene ne ambjent te mbyllur, se ne makine te ndezur me minuta madje dhe ore, kemi ndejtur te gjithe. Personalisht pres te pakten gjysme ore perdite ne makine djalin kur del nga shkolla. Ose, ose dikush eshte hakmarr duke i mbllokuar tubin.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt