Katedralja katolike dhe ajo ortodokse jane ndertuar me fonde te siguruara nga vete ato dhe jo nga shteti shqiptar.
-Nje gje te vogel kam une,sa here ndertohen kisha ortodokse menjehere filloni dhe thoni i financon greqia ,sjeni me autoqefale,etj tani kur i financon turku dhe kuvajti bashke me gjithe ato xhamite e fashatrave nga arabet se hapni gojen.Po pse kaq hipokrite bre??? Tani here tjeter mos na cani drasat me grekun dhe nga i gjeni fondet,nqs i jep greku,hallall i qofte.Popo c`njerez.Na e prishin gjakun kot na e prishin![]()
![]()
50 milion donacione nga ortodokset, 50 milion donacione nga katoliket = 100'000'000 per kishė ???? Ka dallim te madhe nga ky 10 milonshi yn, per te cilin po ankoheni. Dhe e di shume mir, se sikur t'ishin marrur keto para nga organizata te ndryshme, pa e futur edhe nje organizat "terroriste", lidhur me al-kaiden, nuk do e kishit lene, tek e fundit do ta kishit shpikur !
Perderisa kisha ortodokse dirigjohet nga nje grek, un s'kam problem as me financimin e kishave nga greqia. Ju nuk jeni te vegjel qe t'ju mesojn bashkesit tjera fetare.
Korēali, un se numrova fare katedralen e Prishtines,... se gjithsej do ta kishim nje fatur me 125'000'000 € pėr kishė ! ! Pse nuk investuat ne spital, imagjino cfar spitali do kishim pasur tani ? Apo ne ndonje univerzitet ??? Po shkuat dhe i futet ne kishe !! E c'na vyen kisha neve, jo-te krishterve ?
sa me shume kulte fetare ne shqiperi aq me mire do jete
kam degju se deshmitaret jehova do investojne se shpejti ne shqiperi
e ku ka me bukur se me politike e me kulte fetare te kalohet jeta
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt