Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 132
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Si te binden Ateistet qe egziston Zoti ?

Citim Postuar mė parė nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Po besimin e vleresojne me shume se gjerat materiale prandaj.Keshtu qe duan te ndajne me te miren.

rl]
    Mire por pse i kenaq aq shume ideja se ata qe nuk besojne do digjen ne ferr kur duhet te ishte e kunderta ,nuk e ke verejt se si fytyrat e ketyre besimtareve "bamires" marrin shprehje vetekenaqesie kur e mendojne se ai qe i kundeshton do jete ne ferr!!

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po tybe , me i degju fetarucat radikal musliman qashtu po del.
    Mirru ti me priftat e juaj qe akuzohen per pedofilizem , e mos fol per nje fe qe nuk din asgje. Radikalizmi egziston edhe ne fet e tjera o "FISHTAN ", ketu ne kete teme asgje seshte radikale vetem ipen mendimet e secilit. Dhe un te gjykova ngase e perkrahe nje person qe haptazi eshte anti islam.
    Improvise, Adapt, Overcome

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

E ti qe pa me njohur fare mue, po me quan radikal hahahahaha , nejse sja vlen me debatu me teper sepse po dalim prej teme pastaj.

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Un nuk ndegjoj per deri sa studjoj , e kam fjalen me studime jam ne kuader te shkencave te Informatikes, por a thot ndonje hoxh qe ka zot a po nuk ka zot tek une nuk ndikon fjala e nje hoxhe, prifti a po e jotja, kurse ti ne katun pra mos ndegjo asgje.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    mos nigjo hoxhen e katunit Lumi se eshte rrenavec.NUK KA ZOT
    JEMI TĖ DETYRUAR NĖ BAZĖ TĖ TĖ GJITHA EVIDENCAVE TĖ BESOJMĖ TE ZOTI -- Fakti qė kozmosi ekziston, me jetėn dhe inteligjencėn nė planetin Tokė, kėrkon njė shpjegim. ASGJĖJA nuk mund tė prodhojė DIĒKA. Ose DIĒKA me fuqi tė pafundme ose DIKUSH me fuqi tė pafundme ka qenė gjithmonė, duhet tė ekzistojė akoma dhe gjithmonė do tė ekzistojė. Nuk ka pėrfundim tjetėr. Ateistėt zgjedhin tė besojnė se DIĒKA me fuqi tė pafundme ka ekzistuar gjithmonė dhe duhet tė jetė fshehur diku. Ata zgjedhin pėrgjithėsisht energjinė si ajo DIĒKA. Kjo ėshtė perėndia e tyre. Teistėt(Besimtaret) zgjedhin tė besojnė se DIKUSH ka qenė gjithmonė, ėshtė dhe do tė jetė gjithmonė. Ka arsye imponuese pėr tė besuar alternativėn e dytė se sa tė parėn. --Dave Hunt

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Citim Postuar mė parė nga Lumi_ftp Lexo Postimin
    Pra deshiroj mendimin e se cilit nga ju qe si te bindet nje Ateist qe egziston Zoti ?
    Nėse... shfaqja e jetės organike nė kėtė planet ka qenė gjithashtu njė aksident dhe tėrė evolucioni i Njeriut ishte njė aksident... atėherė tė gjitha mendimet tona tė tashme janė... produkti aksidental i lėvizjes sė atomeve. Dhe kjo ėshtė e vėrtetė pėr mendimet e materialistėve dhe astronomėve po ashtu edhe ato tė ēdo njeriu tjetėr. Por nėse mendimet e tyre... janė thjesht produkt aksidental, pse duhet t’u besojmė atyre si tė vėrteta? Nuk shikoj asnjė arsye pėr tė besuar se njė aksident duhet tė jetė nė gjendje tė mė japė njė rrėfim tė saktė pėr tė gjitha aksidentet e tjera

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

klajdi wolf - shum mire thua, por ketu ne forum kemi te bejme me disa anetar te cilet nuk e di se si i kan pranuar ne forum, ose si kan shpetuar pa u perjashtuar dhe per ateista bota eshte krijuar vetvetiu dhe cdo gje ne kete jet eshte e rastesishme, per ta kjo bote eshte kot, njeriu lind, vdes dhe ne fund asgje, gjithmon duke ju referuar ateistave, por une prap se prap jam shum i lumtur qe nuk jam ne grupin e ateisteve.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Sa jepni e merrni more?Vertet me habisni.Sikush fene e besimin e vet.Ca ka kaq te veshtire ketu.E perbashketa eshte qe besojne ne Zot.Kush beson do ta marre shperblimin ne jeten e ameshuar, te tjeret do digjen ne ferr, (sipas fese), se njeri seshte kthyer te na tregoje.beni aq debat,shaheni aq sh, dhe ne fund mendjen e vet secili.

Une sjam e fixuar pas fese,besoj ne Zot sipas menyres time, jam njeri pergjithsisht i mire.nese ka jete pas vdekjes ku do e kem vendin?!
    Po me ra ferri do bej si do bej, fundja dhe ne kete dynja po degjojme lloj lloj poshtersirash.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Sa jepni e merrni more?Vertet me habisni.Sikush fene e besimin e vet.Ca ka kaq te veshtire ketu.E perbashketa eshte qe besojne ne Zot.Kush beson do ta marre shperblimin ne jeten e ameshuar, te tjeret do digjen ne ferr, (sipas fese), se njeri seshte kthyer te na tregoje.beni aq debat,shaheni aq sh, dhe ne fund mendjen e vet secili.

Une sjam e fixuar pas fese,besoj ne Zot sipas menyres time, jam njeri pergjithsisht i mire.nese ka jete pas vdekjes ku do e kem vendin?!
    Po me ra ferri do bej si do bej, fundja dhe ne kete dynja po degjojme lloj lloj poshtersirash.
    Krejt Ok eshte, po ti beson ne Zot, kjo tem eshte se si mundesh me bind nje ateist per te besur ne Zot, ne baze te pershkrimit qe ke bere ke dale jashta temes.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar mė parė nga Lumi_ftp Lexo Postimin
    Krejt Ok eshte, po ti beson ne Zot, kjo tem eshte se si mundesh me bind nje ateist per te besur ne Zot, ne baze te pershkrimit qe ke bere ke dale jashta temes.

Thashe besoj sipas menyres time.gjithcka si funksionon me duket perfekt, pergjigje s'kam ku gjej dhe mendoj se eshte nje inteligjence qe ka regulluar gjithe kete dhe e mban ne kontroll.Mund mos jete keshtu. Do ta pranoj te verteten nese do ta gjej kush.Ketu nga tema kane dale te gjithe, duke share fete e nj- tj.Apo s'eshte kshu?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 09-02-2013 mė 14:46
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •