Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Për: Kisha Ortodokse: Nikolla Marku nuk është prift

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Une nuk mbeshtes verberisht askend,perpiqem ti shoh me sy kritik te gjitha palet dhe ti degjoj sic e degjova me vemendje mbreme nikolla markun ku u binda se nuk kerkon te miren e kishes ortodokse,ashtu sic shikoj me sy kritik edhe janullatosin ne caste te caktuara dhe perpiqem ti jap hakun secilit...
    1-Meqe i jep hakun secilit,te lutem na jep ndonje shkrim tendin ketu ku ke kritikuar Janullatosin .......

2-Meqe i shikon me sy kritik te gjitha,,, sa mitropolite jane greke ne sinod???? Dhe perse eshte i nevojshem ky mbizoterim ne numer i grekeve.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    1-Meqe i jep hakun secilit,te lutem na jep ndonje shkrim tendin ketu ku ke kritikuar Janullatosin .......

2-Meqe i shikon me sy kritik te gjitha,,, sa mitropolite jane greke ne sinod???? Dhe perse eshte i nevojshem ky mbizoterim ne numer i grekeve.
    1-Sa kam une qe jam anetaresuar ne kete forum nuk ka pasur ndonje teme me ndonje veprim te janullatosit per ta kritikuar,nqs do te kete nuk do ti kursej kritikat.

2-Ne sinod eshte nje mitropolit grek(pa kryepeshkopin) dhe nje peshkop tjeter,gjithashtu eshte nje mitropitit arvanitas dhe nje tjeter shqiptar dhe jane dhe 3 peshkope te tjere shqiptare

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga ana_gend Lexo Postimin
    po po ka pergatitur me duart e veta zevendesin e denje... Kisha nuk eshte sulmuar asnjehere por grigja eshte shume "qaramane" qan ne kor e dirigjuar mire.
    perpiqu sot ne oren 21 te shohesh emisionin e ilva tares ne ora news dhe do te njihesh me pasardhesin e janullatosit,do ta shohesh vete sa i denje eshte...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga korca 123 Lexo Postimin
    perpiqu sot ne oren 21 te shohesh emisionin e ilva tares ne ora news dhe do te njihesh me pasardhesin e janullatosit,do ta shohesh vete sa i denje eshte...
    po nese del ne mbrojtje te autoqefalise se kishes shqiptare per mua eshte ok

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Tani me erdhi ndermend nje kritike per janullatosin,turp te kete qe e ka lejuar kete nikolla markun per kaq vite te mbaje te uzurpuar kishen e elbasanit,duhej te kishte fluturuar me kohe qe aty,sic kane bere myslimanet me nja 3-4 imame qe nuk zbatojne vendimet e kmsh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Tani me erdhi ndermend nje kritike per janullatosin,turp te kete qe e ka lejuar kete nikolla markun per kaq vite te mbaje te uzurpuar kishen e elbasanit,duhej te kishte fluturuar me kohe qe aty,sic kane bere myslimanet me nja 3-4 imame qe nuk zbatojne vendimet e kmsh
    jo kaq kritik ndaj janullatosit o Korca

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,384
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    At Nikoll Marku gezon respekt tek komuniteti ortodoks ( perjashto ktu vllehet ) se keta te fundit as vete krishti nuk edi se cfare jane ,dikur ne kohen e Everit ishin shqiptare te flakte,mbas 90 u bene greke te flakte me pensione e pashaporta.....tashi thone se jane rumun.....
    Or tunxh, a e di qe Nikolla Marku eshte vllah per vete? Sigurisht qe nuk e di, por kjo nuk te pengon ty qe te shpalosesh injorancen tende. Elbasani ka patur e nxjerre patriote orthodhokse nga komuniteti vllah me vlera, por Nikolla Marku nuk eshte nje prej tyre. Ai nuk eshte nje Dhaskal Todri, ai eshte nje tunxh, si puna tende.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 01-02-2013 më 13:18

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

cfare mendimi ka kristo papa dhe hrisi avgji per kete teme?

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Artur Zheji eshte duke I sherbyer krijimit te urejtjes midis dy popujve (per sfond ka zgjedhur flamurin shqiptar dhe ate grek te shoqeruar me titra luftendjellese –PAQE E ARMATOSUR !!)
    1.Interviston nje ekstremist grek qe nuk e mbeshtesit as greket dhe ja u servir shqiptareve si politiken aktuale greke, thua se ka bere zbulimin e madh.
    2. Hyjnizon Nikolla Markun ne emer te besimtareve orthodhokse..Me c’te drejte ?! vetem Zheji e di (PERMEND SHUME HERE QE AI MESHON SHQIP,NDERKOHE QE NE CDO KISHE NE SHQIPERI MESHOHET SHQIP !!).
    3.Sulmon kryepeshkopin e orthodhokseve, I nderuar nga komuniteti orthodhoks dhe I testuar ne menyre referndare ne vitin 1995. Per kete theret per ndihme edhe filmat ateiste te periudhes te komunizmit te shoqeruar me efekte muzikore per te ngacmuar sa te jete e mundur ndjenjat e atyre qe e ndjekin (patriarkana meme trajtohet si organizate mafioze ku thuren vrasje prifterinjsh KRYESISHT ME HELMIM OSE ME THIKE).
    3. Hedh poshte punen titanike te kryepeshkopit per ringritjen e kishes tone NGA ZERO KUADER DHE ZERO OBJEKTE KISHTARE , duke e klasifikuar si njeri interesant (!!)
    4. Pasi flet per synimet per helenizimin e Shqiperise ,kujton heshtjen e Tij gjate luftes te Kosoves (“haron” pa permendur miliona euro te mbledhura dhe shperndara me iniciativen e Kryepeshkopit ne zonat e luftes).
    5. Me pas kalon ne varet e ushtareve greke dhe ne biznesin e kockave ( skenare te pabesushme dhe per filma thriller,..se kujt mund ti duhen kockat e tjetrit vetem Zheji mund ta dije). “Haron” qe ketu kemi dhe varre te ushtrive te tjera, nuk besoj se arrin te mohosh qe ne luften Italo – Greke ka pasur te vrare dhe qe kjo lufte u zhvillua thelle ne territorin Shqiptar.
    6. Fantazon me te ftuarit (e besimeve te tjera ) ne studio per mesha ne gjuhen greke (me siguri nuk ka shkelur ndonjehere ne kishe te degjoje qe flitet shqip, sepse edhe pafytyresia e ka nje limit).
    7. “I vjen keq” per pallatin e kultures ne Permet pse po kthehet ne kishe, ashtu si ka qene dikur..
    8.Artur je duke bere nje mekat te madh ndaj popullit tend, JE DUKE CENUAR HARMONINE ETNIKE DHE FETARE !
    9.Shko ndonjehere ne kishe te mesosh qe meshohet ne shqip!
    10.Anastasi nuk eshte I perjetshem mbi dhe, por vepra e Tij, po !

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Artur Zheji eshte duke I sherbyer krijimit te urejtjes midis dy popujve (per sfond ka zgjedhur flamurin shqiptar dhe ate grek te shoqeruar me titra luftendjellese –PAQE E ARMATOSUR !!)
    1.Interviston nje ekstremist grek qe nuk e mbeshtesit as greket dhe ja u servir shqiptareve si politiken aktuale greke, thua se ka bere zbulimin e madh.
    2. Hyjnizon Nikolla Markun ne emer te besimtareve orthodhokse..Me c’te drejte ?! vetem Zheji e di (PERMEND SHUME HERE QE AI MESHON SHQIP,NDERKOHE QE NE CDO KISHE NE SHQIPERI MESHOHET SHQIP !!).
    3.Sulmon kryepeshkopin e orthodhokseve, I nderuar nga komuniteti orthodhoks dhe I testuar ne menyre referndare ne vitin 1995. Per kete theret per ndihme edhe filmat ateiste te periudhes te komunizmit te shoqeruar me efekte muzikore per te ngacmuar sa te jete e mundur ndjenjat e atyre qe e ndjekin (patriarkana meme trajtohet si organizate mafioze ku thuren vrasje prifterinjsh KRYESISHT ME HELMIM OSE ME THIKE).
    3. Hedh poshte punen titanike te kryepeshkopit per ringritjen e kishes tone NGA ZERO KUADER DHE ZERO OBJEKTE KISHTARE , duke e klasifikuar si njeri interesant (!!)
    4. Pasi flet per synimet per helenizimin e Shqiperise ,kujton heshtjen e Tij gjate luftes te Kosoves (“haron” pa permendur miliona euro te mbledhura dhe shperndara me iniciativen e Kryepeshkopit ne zonat e luftes).
    5. Me pas kalon ne varet e ushtareve greke dhe ne biznesin e kockave ( skenare te pabesushme dhe per filma thriller,..se kujt mund ti duhen kockat e tjetrit vetem Zheji mund ta dije). “Haron” qe ketu kemi dhe varre te ushtrive te tjera, nuk besoj se arrin te mohosh qe ne luften Italo – Greke ka pasur te vrare dhe qe kjo lufte u zhvillua thelle ne territorin Shqiptar.
    6. Fantazon me te ftuarit (e besimeve te tjera ) ne studio per mesha ne gjuhen greke (me siguri nuk ka shkelur ndonjehere ne kishe te degjoje qe flitet shqip, sepse edhe pafytyresia e ka nje limit).
    7. “I vjen keq” per pallatin e kultures ne Permet pse po kthehet ne kishe, ashtu si ka qene dikur..
    8.Artur je duke bere nje mekat te madh ndaj popullit tend, JE DUKE CENUAR HARMONINE ETNIKE DHE FETARE !
    9.Shko ndonjehere ne kishe te mesosh qe meshohet ne shqip!
    10.Anastasi nuk eshte I perjetshem mbi dhe, por vepra e Tij, po !
    Me duket e cuditshme kur thua se nuk je as prift e as grek .....!!!!!!!!!!!!

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •