Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: 33-vjeçarja djeg djalin se nuk mësoi përmendësh Kuranin

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Interesant, te kujtohet se sa kime kane patur te ekzekutuarit rreth bibilushit, aman nuk te kujtohet se Muhamedi e zhduki praktikimin e vrasjes se vajzave ???, kjo vetem nje epizode e vogel.

Sa e njeh jeten e pejgamberit te muslimaneve ???

Flm
    Ky pretendim me ka bere kurioze perhere ,nese arabet vritnin foshnjet vajza, kush vazhdonte te lindte femije .. nga kush u lind Muhamedi e te tjeret?!

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Skedarët e Bashkëngjitur 159146

BRITANI- Burgim të përjetshëm dhe me një detyrim pune prej 17 vitesh është dënimi i marrë nga një nënë në Britaninë e Madhe, e cila çoi djalin e saj drejt vdekjes, pasi ky i fundit nuk mundi të mësonte përmendësh pjesë të librit të shenjtë, Kurani.

Sara Ege, 33 vjeç, është dënuar për vrasje, pasi u zbulua se kishte djegur djalin e saj 7- vjeçar. Sipas hetimeve, rezultoi se gruaja e kishte keqtrajtuar djalin e saj, Yaseen, pasi ai nuk kishte mundur të mësonte përmendësh pjesë nga Kurani në një kohë të shkurtër.

Vendimi u dha nga një Gjykatë në Cardiff, e cila një muaj më parë kishte vërtetuar fajësinë e 33- vjeçares.

(er.nu/BalkanWeb)

Ca lloj kafshesh jane keta...
    Ka qen nje justifikim per te fshehur cmendurin e saje ose eshte nje lajm leshi sic jan shume te tille te manipuluar per te ber bum ne media ngaqe shume te krishter po konvertohen ne mysliman. Me kete menyre ju fusin friken qe te mos konvertohen.

p.s

Aq myslimane e devotshme sa as shami nuk ka ven ne koke e jo me ate percen e zez qe kan zakon ekstremistet qe mund te arrijne ne raste ekstreme. Per mua ky lajm nuk eshte i vertet. Askush nuk vret femijen per ti mesuar kuranin apo dic tjeter kur jan ne moshe te mitur qe rrezik as nje faqe libri shkollor nuk mbajne mend.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

E ke gabim Eurostar, ky lajm eshte shume i vertete dhe ka bere shume buje ne Britani, ja linku nga BBC:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-south-east-wales-20920649

Citim Postuar më parë nga Diella1 Lexo Postimin
    E ke gabim Eurostar, ky lajm eshte shume i vertete dhe ka bere shume buje ne Britani, ja linku nga BBC:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-south-east-wales-20920649
    Une nuk thash qe e ka saju ky karabushi, thashe se e ka sajuar gruaja per te mbuluar psikopatine e vet ose mediat
    Revolution 1848

Po ti krahasosh me kafshet..., i ke bere nje kompliment pa vend!
    Pasi nje nene, vdes per te mbrojtur femijen e saj..., po njekohesisht edhe kafshet e kane kete zakon...
    Por qe ka nga ato nena qe, as kafshe nuk meritojne te quhen..., pasi jane te indoktrinuar deri ne palce, u mungon vetem brezi me granata.........
    Pastaj vijne ketu e na "justifikojne" ate qe nuk ka justifikim!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Lexoni lajmet :

Nje çift francez vran 8 vjeçarën e tyre, pasi nuk e mesoj lutjen e Ave Marias.

http://www.franceinfo.fr/justice/un-...557-2012-06-11

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Lexoni lajmet :

ky linku nuk hapet

Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Lexoni lajmet :

A perton te na e sjellesh ketu ne forum? Ja, po e sjell une:

Un couple jugé pour huit ans de sévices et le meurtre de leur fille
    le Lundi 11 Juin 2012 à 10:38

Virginie et Eric Sabatier sont accusés d'"actes de torture ou de barbarie mortels" sur leur fille, morte à 8 ans en 2009. Marina, légèrement handicapée, était devenue dès son plus âge le souffre-douleur de la famille. Elle est morte des suites des sévices à répétition infligés par ses parents.

Le procès des parents de Marina débute ce matin au Mans. C'est Eric Sabatier, le père de la fillette qui avait conduit les enquêteurs jusqu'au local technique et une caisse en plastique scellée et remplie de béton. A l'intérieur, le corps de Marina, enroulé dans un drap et enfermé dans 10 sacs poubelle. Les policiers remontent alors le fil de l'histoire dramatique de l'enfant.

Dernière née d'Eric et Stéphanie (ils ont eu avec Marina quatre enfants ensemble, plus un enfant du côté de la mère d'une première union), la fillette dont la naissance n'a pas été désirée est légèrement handicapée. Année après année, elle deviendra le souffre douleur de ses parents.

"Marina a subi des violences banales depuis ses deux ans et demi jusqu'à sa mort, des claques, des privations de nourriture" (Me Padovani)

Le procès a de fortes chances de pointer l'impuissance, voire l'inefficacité des services sociaux. Car devant cette longue descente aux enfers, les associations comptent mettre l'accent sur "tous les signes de maltraitance qu'il pouvait y avoir et qui n'ont pas été diffusés", note Me Vanina Padovani, avocate de La Voix de l'Enfant.

Pourtant, des enseignants effectuaient des signalements réguliers. L'un d'entre eux aboutira à une courte enquête des gendarmes, classée sans suite à l'automne 2008, la fillette n'osant pas avouer les sévices dont elle était l'objet. Déménageant régulièrement pour fuir les enquêtes sociales, Eric et Stéphanie Sabatier sont passés au travers des mailles du filet. Jusqu'au drame, ce début d'août 2009, où Marina meurt au bout d'une journée de violences infligées par ses propres parents.
    Les deux parents ont été jugés pénalement responsables.

Sic e shikojme te gjithe (beni nje google translate), nuk permendet asgjekundi perse ky femije u vra nga prinderit, nuk thuhet asnje 'Ave Maria' ne artikull. Ti Devoue, shume helm ke ndaj Kishes Katolike, shiko e pakesoji dozat se mos te kthehet nder vete e te ben shume keq!

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Diella1 Lexo Postimin
    A perton te na e sjellesh ketu ne forum? Ja, po e sjell une:

Sic e shikojme te gjithe (beni nje google translate), nuk permendet asgjekundi perse ky femije u vra nga prinderit, nuk thuhet asnje 'Ave Maria' ne artikull. Ti Devoue, shume helm ke ndaj Kishes Katolike, shiko e pakesoji dozat se mos te kthehet nder vete e te ben shume keq!
    Diella,

Beso qe sikur te isha gazetar, do kisha hedhe kete hipotez, dhe askush nuk do kishte mundur qe ta kundershtonte !

Ku e din ti qe nuk e rrahen per kete arsye ? Keta ishin katolik me besim, e jo musliman apo ateist, nese mundohesh t'ua gjuash fajin ! A don te sjelli ende krime tjera qe behen kundrejt femive ne evrope nga te krishteret ?

Un nuk kam helm kunder kishes, un vetem po ju replikoj.

Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

A, tani po ben bisht.....Po ku e di ti qe keto ishin katolike - nuk e thote asgjekundi ne artikull, ti s'ke pse ben pergjithesime, ne nje rast te tille, thjesht thuaj mendimet tuaja, por mos na sill lloj-lloj artikujsh qe edhe nuk t'i provojne hipotezat......Dhe qe ti e ke kapur ne cdo postim qe ben ne cdo lloj teme ne forum me Kishen Katolike, kjo eshte e vertete, shpresoj qe dikur te hysh ne nje te tille e t'a provosh vete se si eshte, nese nuk beson fjalet tona.....

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •