Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Për: 33-vjeçarja djeg djalin se nuk mësoi përmendësh Kuranin

Toffee,fjaline me lart qe e rregullova sot,me duket qe e kam bere paksa te koklaviteshme per ty(te pakten keshtu e mora une),prandaj,po e thjeshtoj:as vete djalli nuk vret te birin e vet.Feja muslimane(duke llogaritur te bemat qe bejne,vrasjet nene emrin e all_llahut,vetvrasjet e nje pas njeshme duke marrur me vete dhjetra e qindra njerez te pafajshem,dhunen e perditshme mbi gra e vajza te pa fajshme,vrasjet dhe dhunen mbi femijet,martesat e dhunshme tekvajzat ne moshen e re etj etj) eshte terri vete....
    ...aj qe ndihmon dhe e jeton terrin me vetedije,ben krimin me te rend te mundshem....
    Ndryshuar për herë të fundit nga dielli1 : 31-01-2013 më 11:07 Arsyeja: rregullimin teknik te ndonje germe.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Jo moj ane, per kaçik nuk i'a leshojm askujt rrugen. Arsyeja se pse nje katolik fyen pa fije turpi nje shqiptar musliman, eshte pikerisht shkaku i tolerances !

Jeni msue keq. E kjo nuk eshte gje e mir per juve, si minoritet fetar qe jeni.
    Anushja eshte muslimane bre...............pyete njehere te tregon !, bile nanes plake i thot "haxhi nana", e ka patur ne haxh.
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Toffee,fjaline me lart qe e rregullova sot,me duket qe e kam bere paksa te koklaviteshme per ty(te pakten keshtu e mora une),prandaj,po e thjeshtoj:as vete djalli nuk vret te birin e vet.Feja muslimane(duke llogaritur te bemat qe bejne,vrasjet nene emrin e all_llahut,vetvrasjet e nje pas njeshme duke marrur me vete dhjetra e qindra njerez te pafajshem,dhunen e perditshme mbi gra e vajza te pa fajshme,vrasjet dhe dhunen mbi femijet,martesat e dhunshme tekvajzat ne moshen e re etj etj) eshte terri vete....
    ...aj qe ndihmon dhe e jeton terrin me vetedije,ben krimin me te rend te mundshem....
    Pa islam, ti si shqiptare nuk do te ekzistoje, dhe edhe si i krishtere nuk do te ekzistoje. ISLAMI ta ka mbrojt prapanicen mos tjetersohesh ne serb, grek o taljan, nga islami feja jote gjeneron energjine per ekzistence !!!

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Nuh Musa,Kombin Traditen,dhe GJUHEN ARBERORE MA MESUAN PAL ENGJELLI,GJERGJ ARIJANITI,GJERGJ KASTRIOTI,LEKE DUKAGJINI,TANUSH TOPIJA,LEKE ZAHARIJA,PJETER MAZREKU,GJON NIKOLL KAZAZI,GJON BUZUKU,PJETER BOGDANI,GJON BRUNI(te cilin turqit kur e kishte botuar vepren e BUZUKUT ja hoqen koken dhe ja vnuan ne hu)
    MARIN BARLETI,FRANG BARDHI,ZEF JUBANI,ZEF SEREMBE,PAPA KRISTO NEGOVANI,VIQILHARGJI,JERONIM DE RADA,GAVRILL DARA,KRISTOFORIDHI,MJEDA,FISHTA,QAJUPI etj etj pa mbarim......VEPRAT E TYRE ARBERORE I KAN SHRUAR DHE MBROJTUR ME GJAK....Ne do ta dish dhe pranosh,KETA BURRA(dhe shume te tjere si KETA)TE DEVOTSHEM E TE PAPERSERITSHEM jane"fajtor"qe sot komunikojme une dhe ti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Anushja eshte muslimane bre...............pyete njehere te tregon !, bile nanes plake i thot "haxhi nana", e ka patur ne haxh.
    U befshin muslimane si une te gjithe,inshallah ,.. se pasna ni kurre kete shprehje "haxhi nana",haxhike me duket ju thone grave qe shkojne ne haxh apo jo,ti duhet ta dish me mire se keni tradite udhetimin te guri i meteorit !
    P.S gjyshja ime e ndjere nuk shkoi kurre ne haxh.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Anushja mund te jet edhe shkin. Un nuk e njoh, por sincerisht e paramendoj si nje murgesh te vjeter e cila kalon kohen pas ekranit ne monaster.

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Nuh Musa,Kombin Traditen,dhe GJUHEN ARBERORE MA MESUAN PAL ENGJELLI,GJERGJ ARIJANITI,GJERGJ KASTRIOTI,LEKE DUKAGJINI,TANUSH TOPIJA,LEKE ZAHARIJA,PJETER MAZREKU,GJON NIKOLL KAZAZI,GJON BUZUKU,PJETER BOGDANI,GJON BRUNI(te cilin turqit kur e kishte botuar vepren e BUZUKUT ja hoqen koken dhe ja vnuan ne hu)
    MARIN BARLETI,FRANG BARDHI,ZEF JUBANI,ZEF SEREMBE,PAPA KRISTO NEGOVANI,VIQILHARGJI,JERONIM DE RADA,GAVRILL DARA,KRISTOFORIDHI,MJEDA,FISHTA,QAJUPI etj etj pa mbarim......VEPRAT E TYRE ARBERORE I KAN SHRUAR DHE MBROJTUR ME GJAK....Ne do ta dish dhe pranosh,KETA BURRA(dhe shume te tjere si KETA)TE DEVOTSHEM E TE PAPERSERITSHEM jane"fajtor"qe sot komunikojme une dhe ti...
    blub blub blub............lere cka te meson kisha, me BESO mua, se ta dua te miren, dhe nuk te RREJ, nuk kam interes tek ty nper FENE tende :

Kishat ne kosove, jane SHQIPTARE apo jane SERBE ???

pastaj....kontributi i atyre qe i permend, pse mendon se eshte i REZERVUAR per ti ???..........une, a kam HISE (ne truallsoren per perpjesetim) si musliman ne ate punen e tyre ???, edhe stergjysherit e mi kane qene te krishtere, si ata te te GJITHE shqiptareve tjere...........pra, si thua ti ???.................pastaj, TE GJITHE ata qe i permend, kane VEPRUAR ne rrethana qe i ka KUSHTEZUAR islami. Ne kishe sa me kujtohet perdorej o gjuha LATINE, o gjuha SLLAVE, o gjuha GREKE............pra, SI munden ata te komunikojne ne gjuhen SHQIPE, qe ne dy trimat e mehalles sot ketu te kuptohena ???...........pastaj, islami nuk sundon qe nga viti 1500, por qe nga viti 630.....ka patur MJAFT kohe, MJAFT mundesi, qe ti shkaterroje te krishteret, qe sot arkeologet me para do te gjenin kocka te dinosaureve se sa te krishtereve.....por islami nuk i shkateroje, PERKUNDRAZI, i MBROJTI ME KUSHTETUTE, apo sic i thojn ne truallsoren, ME SHERIAT.....

Pra, shko thirre arbanen te vije ketu, e te mesoje ate qe nuk e ka mesuar ne shkolle (natyrisht se programi i enverit dhe titos nuk i ka mare para sysh keto qe shkruhen ketu)..........dhe mos te mbjelle nxitje nder shqiptaret, dhe se ashtu me se paku do te fitoje vize per europe, sepse europjanet na NJOHIN me mire se ne sic e njohim vetveten tone..........kjo vlen edhe per ti.

tungi
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Anushja mund te jet edhe shkin. Un nuk e njoh, por sincerisht e paramendoj si nje murgesh te vjeter e cila kalon kohen pas ekranit ne monaster.
    Eh bre vella, cdo shtepi e ka nje dele te zeze....cka me bo.....
    albanish by nature

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Eh bre vella, cdo shtepi e ka nje dele te zeze....cka me bo.....
    Kurban Bajram, ja çka me ba

Selam Alejkum Nuh MUSA.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...jo more lere ti bajramin,po ruje se po't bajne kurban,a e ke mesuar kuranin permendsh,a hahah

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •