Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 68
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: 33-vjeçarja djeg djalin se nuk mësoi përmendësh Kuranin

Citim Postuar më parë nga Diella1 Lexo Postimin
    A, tani po ben bisht.....Po ku e di ti qe keto ishin katolike - nuk e thote asgjekundi ne artikull, ti s'ke pse ben pergjithesime, ne nje rast te tille, thjesht thuaj mendimet tuaja, por mos na sill lloj-lloj artikujsh qe edhe nuk t'i provojne hipotezat......Dhe qe ti e ke kapur ne cdo postim qe ben ne cdo lloj teme ne forum me Kishen Katolike, kjo eshte e vertete, shpresoj qe dikur te hysh ne nje te tille e t'a provosh vete se si eshte, nese nuk beson fjalet tona.....
    Eurostar e gjykoj drejt, dhe s'ke nevoje te jesh ku e di sa fetare per ta kuptuar genjeshtren e kesaj gruaje !

Kur'ani nuk mesohet ne shtepi. Ata qe u mesojn femive kuran, jan zakonisht besimtar te devotshem ku nena, sepaku do te ishte e mbuluar !
    Ne Islam, nga mosha 7 vjec, lejohet te fillosh e t'i flasesh femiut per Zotin, per fejen, historin e profeteve dhe me von, ne adoleshenc po deshi do ta mesonte kur'anin permendesh sic e mesojn me miliona femije an e mban botes per cdo vit. Perkunder besimit te krishter, ne Islam femit jan pa mëkate ! Pra, nuk gjen kurrfar argumenti qe obligon dike qe ta vras femiun e saj nese nuk po e mesojka kuranin ! Un s'di si mund te ngopeni nga keto lajme ?!

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Qmenduria fetare nuk ka fund,qfar fai ka pas ajo viktim e bekuar,pse se ka dit KURANIN per mendesh,Por kur te pyte Zoti i meshirshem vrasesin,pse bere vraje?!,qfar pergjigje do ti jap?,po meshiren ku e ke,besimtaret duhet te jen te meshirshem,vrasesit jan te pameshirshem.
    Nje njeri kur vret nje njeri tjeter pa mar parasysh moshen ,gjinin ,afersin ,te zoti eshte si ta vrasesh krejt boten,keshtu tot zZOTI I MESHIRSHEM ne KURANIN famlart.
    Nuk i kuptoj njerzit si munden te bejn nje gje te till,mirpo duhet ti kemi parasysh disa gjera,gjendja e smure shpirtrore mundet me shkaktu acarime me permasa te papara,qofshin ata te krishter,musliman apo qfardo feje.
    Ju lutem pa keqkuptime,feja eshte personale,qdo kush e ka per vehte,mirpo mirsia ,dashuria,dhe aryja e shndosh,na bejn te jetojm nje jete te lumtur,askush ne ket bot nuk merr me vehte ne boten tjetr,qka mbetet mbesin veprat tona,qofshin te mira ato apo te keqia.
    Nese kemi ber vepra te mira ,pasardhesit tan do te na kojtojn per mir,larg asaj te bejm vepra te shemtuara,dhe pastaj te turperohen pasrdhesit tan...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

E vertete qe kurani(por edhe librat e tjere fetare) thote qe besimtari nuk duhet dashur ose ndihmuar pabesimtaret edhe nese ata jane pjestare te familjes por nuk do thote qe njerezit i marrin parasysh keto thenie sado besimtar te jene ,me femije nuk vjen askush ,kjo nuk diskutohet ,veprimi i kesaj nene eshte veprim prej te semureje mendore ,feja nuk eshte shkaktari kryesor ne kete tragjedi ,ajo thjesht i ka dhene "ndihme" mendjes se saj te semure.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

....nje shok perderisa fliste per rastin ne fjale ne fund per islamin tha:kjo eshte vertete fe djalli,kurse ne anen tjeter papritur"djalli u prgjigj"more po mos me perzieni mue ne kete fe,sepse as une nuk i di keto qe thoni juve,mandej as qe i kam marrur ndonjehere neper mend....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ....nje shok perderisa fliste per rastin ne fjale ne fund per islamin tha:kjo eshte vertete fe djalli,kurse ne anen tjeter papritur"djalli u prgjigj"more po mos me perzieni mue ne kete fe,sepse as une nuk i di keto qe thoni juve,mandej as qe i kam marrur ndonjehere neper mend....
    Djalli qenka i pranishem ne ato takimet me shoket e tu?? Apo e paske te njohtur qe e degjove?

Ne shqiptaret njifemi per tolerancen nderfetare..
    Ku na dalin ca tipa qe vec vrere vjellin e krijojne percarje..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Djalli qenka i pranishem ne ato takimet me shoket e tu?? Apo e paske te njohtur qe e degjove?

Ne shqiptaret njifemi per tolerancen nderfetare..
    Ku na dalin ca tipa qe vec vrere vjellin e krijojne percarje..
    Ka me ndjelles se perqarjes ndefetare se hoxhallaret ?
    Ju jeni kampion ne kete drejtim ,pa merak ,skeni kunkurrence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ka me ndjelles se perqarjes ndefetare se hoxhallaret ?
    Ju jeni kampion ne kete drejtim ,pa merak ,skeni kunkurrence
    Me ngaterron moj goce se sjam hoxhe..
    Kush me respekton e respektoj...si eshte ajo fjala: mos I shiko gunen por shikoi punen
    Hajde tungjiatjeta..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Me ngaterron moj goce se sjam hoxhe..
    Kush me respekton e respektoj...si eshte ajo fjala: mos I shiko gunen por shikoi punen
    Hajde tungjiatjeta..
    Nga e nxjerre kete ,une nuk thashe qe ti personalisht je hoxhe !
    E din si eshte puna e "tolerances islamike" ... "ju" vetem "kaqikin" e keni te ligsht se me pas force ... e tregoni veten se sa tolerant jeni

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nga e nxjerre kete ,une nuk thashe qe ti personalisht je hoxhe !
    E din si eshte puna e "tolerances islamike" ... "ju" vetem "kaqikin" e keni te ligsht se me pas force ... e tregoni veten se sa tolerant jeni
    Jo moj ane, per kaçik nuk i'a leshojm askujt rrugen. Arsyeja se pse nje katolik fyen pa fije turpi nje shqiptar musliman, eshte pikerisht shkaku i tolerances !

Jeni msue keq. E kjo nuk eshte gje e mir per juve, si minoritet fetar qe jeni.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Jo moj ane, per kaçik nuk i'a leshojm askujt rrugen. Arsyeja se pse nje katolik fyen pa fije turpi nje shqiptar musliman, eshte pikerisht shkaku i tolerances !

Jeni msue keq. E kjo nuk eshte gje e mir per juve, si minoritet fetar qe jeni.
    Oj melaqe e mullinit ahha une jam tu fol per qeta muslimanet e pasluftes ,keta veq tuten e din hak se per njerzillek nuk lane sen pa ba ,edhe qe 1000 here e kam sqaru ,nuk jam katolike edhe pse nuk e fsheh qe mendoj se feja me pershtatshem per ne shqiptaret do ishte katolicizmi ,ky eshte mendimi im ,mos u ban merak ,nuk don te thote qe do realizohet hahhah.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •