Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 129
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Për: PD, Ramës: Sqaro shqiptarët për pallatin 5 katësh të Linda Bashës

po kjo qe nxori ne drite fiksi qe "banoret" e revoltuar jane pjese e administrates eshte mashtrim apo e vertete?
    po e hame turpin dhe ***** me buke dite per dite e po na shijon shume dhe pastaj kemi goje te lehim e te shajme fqinjet rreth e rrotull
    sa per gjynah qe jemi bere

lexova diku me rastin e 100 vjetorit te pavarsise eshte pushu ceshtja gerdes per fatmir mediun duke perfitu nga amnistia JEMI POPULL NE A CA JEMI
    JO SEKS PARA MARTESE

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po kjo qe nxori ne drite fiksi qe "banoret" e revoltuar jane pjese e administrates eshte mashtrim apo e vertete?
    po e hame turpin dhe ***** me buke dite per dite e po na shijon shume dhe pastaj kemi goje te lehim e te shajme fqinjet rreth e rrotull
    sa per gjynah qe jemi bere

lexova diku me rastin e 100 vjetorit te pavarsise eshte pushu ceshtja gerdes per fatmir mediun duke perfitu nga amnistia JEMI POPULL NE A CA JEMI
    Cfar rendsie per banoret pjese e administrates apo pjese e Berishes. Ja po themi banoret qe kane dale jane kusherinjte e Berishes dhe miliatante te PD. Ketu behet fjale per nje rast flagrant kur shikojme nje pallat i ndertuar mes pallateve. Pse nuk na argumentoni pak ? Se ndryshe do beni si thenia : Mbuloj m.... me shurre. Edhe FIKSI kete ben
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Noellag njesoj qenka si te protestojne banoret e vertete e si te dalin mercenar ne protesta????
    une spo mbroj edvin ramen jo burgu le ta presi nese eshte ashtu si thu ti
    po ato lejet e ndertimeve ne shkoder a thu edvin rama i ka dhen?
    apo ca te jene ps te futen burg e ca te jene pd te rrine jashte
    mos o burr se jemi ba turpi i rajonit
    JO SEKS PARA MARTESE

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Noellag njesoj qenka si te protestojne banoret e vertete e si te dalin mercenar ne protesta????
    une spo mbroj edvin ramen jo burgu le ta presi nese eshte ashtu si thu ti
    po ato lejet e ndertimeve ne shkoder a thu edvin rama i ka dhen?
    apo ca te jene ps te futen burg e ca te jene pd te rrine jashte
    mos o burr se jemi ba turpi i rajonit
    Ceshtja eshte derguar ne prokurori. Une deri tani nuk kam pare nga PS te thote per lejet ndertimi ne Shkoder dhe ta coje ne prokurori sic beri pala tjeter. Nese ne Shkoder e ne cdo vend eshte bere dicka te paligjshme te procedohet ne prokurori dhe te denohet.

Nuk them qe vetem Edi Rama eshte i korruptuar dhe te tjeret te paster. Parimi per te cilen une them eshte qe te gjithe ata qe bejne korrupsion te denohen.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

kopilat socialpisa mundohen me marifete qe te largojne vemendjen prej kesaj akuze,sic bani rjepacaku rama me baraben e tije qe e zune me pel mbas doret.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

PS -ja filloi te ankohej per pasurine e femijeve te berishes, e gjithe kjo iu kthye ne nje dhimbje koke edvin rames. atij po i dalin pislliqet qe ka bere ne kohen qe kishte pushtetin ne tirane.
    ti beshe dhurate gruas tende nje pallat; kjo eshte e cuditshme.

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Cfar rendsie per banoret pjese e administrates apo pjese e Berishes. Ja po themi banoret qe kane dale jane kusherinjte e Berishes dhe miliatante te PD. Ketu behet fjale per nje rast flagrant kur shikojme nje pallat i ndertuar mes pallateve. Pse nuk na argumentoni pak ? Se ndryshe do beni si thenia : Mbuloj m.... me shurre. Edhe FIKSI kete ben
    Jeton ne Tirane ti? Se po me dukesh shume i cuditur me keto pallatet e ndertuara mes pallateve.

Pallati im ka pas nje fush te vogel futbolli anash qe ishte e rrethuar me 3 pallate. Aty jan ber 2 pallate te vite me pare dhe ka ngelur nje rruge mes pallateve qe mezi kalojne 2 persona. Perpara pallatit tim ka ber njeri vil 3 katshe dhe e ka murin 5 metra nga ballkoni im.

Lagjet e Tiranes jane te gjitha me pallate mur me mur jashte cdo rregulli. Pallate qe jan ndertuar me vjedhje tokash e me force dhe qe jane ber tani legale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 15-01-2013 më 10:29

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ...
    ti beshe dhurate gruas tende nje pallat; kjo eshte e cuditshme.

Por edhe shume romantike dhe e veçante.

Jo te gjithe burrat jane ne gjendje t'i bejne pallate dhurate grave te tyre ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Nuk e besoj se ka pallate eshte teper i varfer. Pika qe nuk iu bie hajdutve qe kane miliarda edhe bejne sikur jane te varfer.
    I LOVE GOD

j&g

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Pika qe nuk iu bie hajdutve qe kane miliarda edhe bejne sikur jane te varfer.

Kane frike se del ndonje Robin Hood modern ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •