Postuar mė parė nga
Sami Hyseni
I nderuari Nuh, nuk e di nese ke humb ti gje ne kete rast, por jam i bindur se ate qe ke shkruar me lart, jam i bindur se ndonje ketu (p.sh. une) kete nuk e ka ditur si duhet dhe tani e ka mesuar e kuptuar ne thelb. Pra, nje kontribut, sado i vogel te jete, ka rendesi mjaft te madhe. Kohe, mendoj une, ke humbe qe kur ke vazhduar te debatosh me persona te caktuar, edhe pse ke kuptuar (nese e ke kuptuar, une qe moti) se eshte e kot te debatosh me keta persona te caktuar. Pastaj, per keta persona nuk ka rendesi se qka shkruan ti, ata kane qendrimet, mendimet, paragjykimet etj. te tyre dhe as qe iu shkon mendja ketyre qe te mesojne dicka per Islamin nga ti (eshte e mundur edhe t`i dijne te gjitha), por qellimi i tyre dhe i vetmi, si kundershtare te Islamit qe jane, eshte qe te gjejne "dicka te gabuar" (qe eshte normale te gabon njeriu), ne shkrimet e tua dhe ne fund (sic i shkruajta edhe Gon-it me lart) te gjejn arsye/shkak per te, mos te them ofenduar, kundershtuar, te te vene epitete te ndryshme jo te mira, sikur te quajne ty deri tani, jo vetem ty.....
Krijoni Kontakt