Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 74
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Sfidė me rrymat brenda islamit

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Budallica ne fakt dhe ne kete rast je ti! Se nuk e kupton dot kete prapavije te Le devoue
    Ti ku mendon se i kishte Kosova kufijte deri ne Marok si Devou apo ne Jemen ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ti ku mendon se i kishte Kosova kufijte deri ne Marok si Devou apo ne Jemen ?
    Ane, Le davoue me duket se po e kujton periudhen e perandorise otomane dhe shtrirjen e saj, kjo eshte arsyeja ndoshta qe ai e tha ate fjaline me larte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ane, Le davoue me duket se po e kujton periudhen e perandorise otomane dhe shtrirjen e saj, kjo eshte arsyeja ndoshta qe ai e tha ate fjaline me larte
    Jo me duket po 100% ai e ka fjalen per P.O, perandori ku gjuha shqipe ishte e ndaluar me ligj

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

E pra, Gon, pikerishte, per arsye te ketyre "shkrimeve/thenieve budallaqe", "kundershtaret e Islamit" (nje nder `ta edhe Ane) gjejn shkakun per tu tallur, pastaj, me ju e me Islamin ne pergjithesi.
    Pra, vet ju (ti, devoue e shume te tjere) nuk jeni serioz (apo ndoshta edhe te ditur), kur merreni me qeshtje serioze, sic eshte Feja/Besimi.
    Pastaj, pikerisht "specialiteti" i Anes eshte, te gjeje tek ju "thenie/shkrime te tilla budallaqe" dhe ne fund, logjikisht qe nuk toleron fare, dhe bene hajgare me ju.

Megjithate, une ju deshiroj edhe me tutje "debat te kendshem".

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    E pra, Gon, pikerishte, per arsye te ketyre "shkrimeve/thenieve budallaqe", "kundershtaret e Islamit" (nje nder `ta edhe Ane) gjejn shkakun per tu tallur, pastaj, me ju e me Islamin ne pergjithesi.
    Pra, vet ju (ti, devoue e shume te tjere) nuk jeni serioz (apo ndoshta edhe te ditur), kur merreni me qeshtje serioze, sic eshte Feja/Besimi.
    Pastaj, pikerisht "specialiteti" i Anes eshte, te gjeje tek ju "thenie/shkrime te tilla budallaqe" dhe ne fund, logjikisht qe nuk toleron fare, dhe bene hajgare me ju.

Cfare thua o Sami, faktet jane fakte, paqka dikush tallet me fakte, por une nuk thash asgje rreth ketyre gjerave dhe ane smund te tallet me te verteten, ajo mund te tallet vetem me veten e saj. Kuptoje nje here e mire kete...!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Cfare thua o Sami, faktet jane fakte, paqka dikush tallet me fakte, por une nuk thash asgje rreth ketyre gjerave dhe ane smund te tallet me te verteten, ajo mund te tallet vetem me veten e saj. Kuptoje nje here e mire kete...!!
    Cilat "fakte" ..qe ishim pjese e P.O dhe kishim "privilegjin" te ishim ANALFABETE E TE SHTYPUR?
    Jeni qu "peshe" siq thone te vjetrit .. glorifikoni mjerimin dhe ne mjerim do vdisni sepse njeriu behet ashtu siq deshiron ....

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin

Folem pra shume, dhe me ne fund nuk fituam asgje perpos qe humbem disa minuta te jetes tone qe ASNJEHERE nuk do te na kthehen me.

tungi
    I nderuari Nuh, nuk e di nese ke humb ti gje ne kete rast, por jam i bindur se ate qe ke shkruar me lart, jam i bindur se ndonje ketu (p.sh. une) kete nuk e ka ditur si duhet dhe tani e ka mesuar e kuptuar ne thelb. Pra, nje kontribut, sado i vogel te jete, ka rendesi mjaft te madhe. Kohe, mendoj une, ke humbe qe kur ke vazhduar te debatosh me persona te caktuar, edhe pse ke kuptuar (nese e ke kuptuar, une qe moti) se eshte e kot te debatosh me keta persona te caktuar. Pastaj, per keta persona nuk ka rendesi se qka shkruan ti, ata kane qendrimet, mendimet, paragjykimet etj. te tyre dhe as qe iu shkon mendja ketyre qe te mesojne dicka per Islamin nga ti (eshte e mundur edhe t`i dijne te gjitha), por qellimi i tyre dhe i vetmi, si kundershtare te Islamit qe jane, eshte qe te gjejne "dicka te gabuar" (qe eshte normale te gabon njeriu), ne shkrimet e tua dhe ne fund (sic i shkruajta edhe Gon-it me lart) te gjejn arsye/shkak per te, mos te them ofenduar, kundershtuar, te te vene epitete te ndryshme jo te mira, sikur te quajne ty deri tani, jo vetem ty.....

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

He more Goni?!! Fakt thua ti, se Kosova kishte kufijt deri ne Marok e gjetiu? Behu me serioz, sic ju sugjerova me lart, ne bisede, qe te mos tallem tani edhe une me ty e te tjeret....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Sami ,si eshte feja ashtu jane edhe besimtaret ... QESHARAK
    Eshte e pamundur qe prej nje feje "te perkryer" te dalin aq shume PALAQO,KY ESHTE FAKT

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

I nderuari Nuh, nuk e di nese ke humb ti gje ne kete rast, por jam i bindur se ate qe ke shkruar me lart, jam i bindur se ndonje ketu (p.sh. une) kete nuk e ka ditur si duhet dhe tani e ka mesuar e kuptuar ne thelb. Pra, nje kontribut, sado i vogel te jete, ka rendesi mjaft te madhe. Kohe, mendoj une, ke humbe qe kur ke vazhduar te debatosh me persona te caktuar, edhe pse ke kuptuar (nese e ke kuptuar, une qe moti) se eshte e kot te debatosh me keta persona te caktuar. Pastaj, per keta persona nuk ka rendesi se qka shkruan ti, ata kane qendrimet, mendimet, paragjykimet etj. te tyre dhe as qe iu shkon mendja ketyre qe te mesojne dicka per Islamin nga ti (eshte e mundur edhe t`i dijne te gjitha), por qellimi i tyre dhe i vetmi, si kundershtare te Islamit qe jane, eshte qe te gjejne "dicka te gabuar" (qe eshte normale te gabon njeriu), ne shkrimet e tua dhe ne fund (sic i shkruajta edhe Gon-it me lart) te gjejn arsye/shkak per te, mos te them ofenduar, kundershtuar, te te vene epitete te ndryshme jo te mira, sikur te quajne ty deri tani, jo vetem ty.....
    Tung Sami,

Mos u shqeteso, kjo eshte forma e ime e talljes me ta. Koha eshte e humbur ne fakt per ata qe i permend, kurse ata une i kam material provash, me sherbejn, si ne kete rast. Natyrisht se shkrimin nuk ja kam adresuar grupit te famshem, por atyre qe kane interes.

tung
    albanish by nature

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •